🇺🇲Amerika'da yaşamak istiyorum,🌟bakar mısınız?

🇺🇲Amerikada yaşamak istiyorum,🌟bakar mısınız?

🇺🇲Amerika'da yaşamak istiyorum siz ister miydiniz?😊

🇹🇷Türk olmaktan gurur duyuyorum ama ABD'ye bakınca çok gelişmişler nedeni nedir?💰

📽🎬Filmleri anlamında bugünlük sadece filmlerinden bahsetmek istiyorum teknolojik anlamda teknikleri çok gelişmiş ama Türkiyemizin canım ülkemin teknoloji pek gelişmedi gibi. Parasal anlamda sektöre fazla vermiyorlar galiba oyuncular kalitesiz hep aynı oyuncular.🌟

🇺🇲💰Marvel ve DC tarzında filmler ABD çok kaliteli keşke Türkiye’de fantastik filmler kaliteli olsa ya da mesela dizi komedi tarzında yapıyorlar en son Netflix'te Hakan Muhafız vardı güzeldi ama efektler açısından görsel şölen azdı ben senaryosunu beğenmedim açıkçası subjektif bir yorum ama.💐

🇹🇷🇺🇲İleride çifte vatandaşlık alacağım nasip olursa hem Türk vatandaşlığı yanı sıra ABD vatandaşı olacağım olanakları ve imkanları daha fazla.

Sizce beyin göçü sayılır mı? Yaparsam.🧠🇹🇷🇺🇲

🇺🇲ABD mimari yapısı evleri falan çok iyi ve güzel bence.💐

🐝ARITÜRK🇹🇷 Arka kapak yazısı📕

"Bir şaka, bir iğne ve sonsuza dek değişen bir kader..."

Mavi Köy’ün uçsuz bucaksız bozkırlarında çobanlık yapan Tarık, arkadaşlarının küçük bir oyunuyla kapandığı o fabrikadan artık sadece "Tarık" olarak çıkmayacaktır. Mutasyona uğramış bir kraliçe arının aşkı ve zehriyle harmanlanan genleri, ona imkansız güçlerin kapısını aralar.

Bir yanda çocukluk aşkı Türkan, diğer yanda ona hayatı dar etmeye yeminli zengin rakibi Ahmet ve arıları birer silaha dönüştürmek isteyen hırslı bilim insanı Faruk...

Tarık, sırtında açılan kanatlar ve avuçlarından fışkıran o gizemli güçle hem köyünü hem de sevdasını koruyabilecek mi?

Gökyüzünün yeni kralı doğuyor. Adaletin tadı hiç bu kadar tatlı olmamıştı.

"O, ARITÜRK!"🐝🇹🇷

💰💰💵💵💵Milyonlar kazanacağımı düşünüyorum💰💰💵💵💵

Mesela 💻Bilgisayar oyunu olsa.🎮

Ya da 💎çizgi roman,👕tişört veya 🎩aksesuar, sinema film ve dizi olsa milyonlar ya da milyarlar kazanabilirim.💰💵🇺🇲

🇺🇲Amerika'da yaşamak istiyorum,🌟bakar mısınız?