Tatilde hep lüks oteller sectigim için arkadaşlarımla sorun yaşıyorum lüks otel düşkünüm, bu normal mi yoksa gereksiz masraf mı?

Tatil yaparken her şeyden önce lüks otel arıyorum gerçi bunlar arkadaşlarımla aramda soruna neden oluyor çünkü hepsi söylüyor ki neden o kadar çok otellere para harcıyorsun o parayı alışverişe falan da harcayabilirsin ne bileyim işte ben de lüks otel olmadan tatilin tadını çıkaramıyorum işte her ne kadar gezmelere gitsek de yine de gece uyuyacağım yer iyi olsun istiyorum beş yıldızlı otel ve restoranlarda Yemek yemek istiyorum mesela havuz olsun gidipte şehri keşfettikten sonra gelip havuza girelim dinlenelim falan derken fiyatlar almış başını gidiyor yani bazen geceli 1000 Euro 2000 Euro Luk oteller seçmiş oluyorum bu durumla nasıl baş edebilirim, ve o paraya asla üzülmüyorum çünkü zevk alıyorum ama tabii ki kenardan bir psikolojik etkileyenler olurken düşünmüyor değilim hani belki de boşa harcanmış havaya savrulmuş paradır diye düşünüyorum
Tatilde hep lüks oteller sectigim için arkadaşlarımla sorun yaşıyorum lüks otel düşkünüm, bu normal mi yoksa gereksiz masraf mı?