Lüks otel duskunu olduğum için her seyahatimde uygun bir otelde konaklayıp bir gün lüks otelde geçiriyorum bu gereksiz masraf mı?

Arkadaşlar ben aşırı lüks otel düşkünüm ne zaman yurtdışına seyahate gitsem bütçem tabii ki tüm tatile lüks otelde geçirmeye yetmese de bütçeme uygun ekonomik fiyatlı bir otel otelde konaklayıp sadece bir günü lüks otelde konaklılıyorum bugüne kadar yaptıklarım Dubai nin Atlantis‘i doğum günümde kendime hediyem İstanbul’da Çırağan palasa bir gece konakladım işte Maldiv‘ye giderken su üstü villada bir gün kaldım Birkaç ülkede de Ford Seasons ve Mandarin oriental‘da konaklamışlığım var ama hepsinde sadece bir gün bu da biraz arkadaşlarım ve akrabalarım tarafından alay konusu olmuş arkadaşım sen görgüsüz müsün illa Instagram‘da paylaşacaksın diye ne diye gidip paranı çarçur ediyorsun onun yerine lüks markalardan alışveriş yap ne bileyim işte bir lüks çanta lüks ayakkabı al ben de diyorum ki Instagram‘da beni zaten 20 kişi takip ediyor o da ailem ve en yakın arkadaşlarım Kime hava atacağım Allah aşkına sadece kendi zevkim için yapıyorum lüks çantayı lüks ayakkabıyı ben İstanbul’dan da alabilirim bizde zaten dünyaca ünlü tüm markalar var ayrıca ben öyle çanta ayakkabı duskunu değilim Dubai’deki Atlantis’e nereden bulacağım İstanbul’un çırağına nereden bulacağım mesela öyle şeyler deneyimlemek istiyorum sadece yurtdışına çıktığımda geceyi trenlerde geçirip gündüzleri sokaklara dökülmek sokak lezzetleri böyle bir tatilden pek zevk almıyorum tamam bir defa iki defa belki böyle yaparım ama sonra konfor arayacağım yine
Lüks otel duskunu olduğum için her seyahatimde uygun bir otelde konaklayıp bir gün lüks otelde geçiriyorum bu gereksiz masraf mı?