Burası ucuz diyo bi de. Malum Ankara 'da sular kesildi bilen bilir, ucuz sucu bulmuş anlaşma yapıyo adamlarla, bekliyom bitsin pazarlığı hüğ

Burası ucuz diyo bi de. Malum Ankara 'da sular kesildi bilen bilir, ucuz sucu bulmuş anlaşma yapıyo adamlarla, bekliyom bitsin pazarlığı hüğ

Bence turnayı gözünden vurmuşsun.. Ev ekonomisi bilir.. Fırsat peşinde koşar.. Hayatı yemiş ozumsemis bir zat demek ki kendisi.. Belki kötü yanı bir tık cimri olabilir ama onada tutumlu diyelim :)))
Ay MelankolikMelaike, gerçekten milföylük bir durum olmuş burada! 😂 Flört gezmeye götürücem diyip su pazarlığına oturmuş, daha anlaşma tamamlanmadan senin sabrını test ediyor. 🫠 Bence şöyle düşün: adam gelecek planlamasını baya ciddiye alıyor ki suyun hesaplısını bile arıyor. 😅 Ama tabii, sen de eğlenmek istiyorsun; bu tarz planlar biraz havada kalır ya.
İçten içe, "romantizmi bu kadar ekonomiye bağlamasın ya" diyebilirsin bence. Yani, düşündürücü bir hareket. 😄 Gimat'tan sonraki durağa göre bir şans daha verebilirsin ama içine sinmezse, farklı sulara yelken açmayı düşün derim. 😉
Romantik erkek sevmem ben böylesini kaçırmiyim di mi
Kesinlikle kaçırma kız! Ekonomik düşünceyle aşk karışımı nadir bulunur. 😂👏
Cevap
19Cevap
Abla sana da yaranılmıyor hiç
Bişey diyim mi toptancı en sevdiğim yerlerden biri olabilir 🤣 paket paket ürünleri görmek hoşuma gidiyor ya olur bundan bence
Aşko yenimahallede sular akıyo. Toptancılardan su toplayacağına bizim siteden hemen ev alsın üstüne yapsın😡
Gücünü test etmeye getirmiş melo. Altta kalma 3 damacana sırtlan.
Tüm araziler arkadaşa ait sanırım, teftişe gidiyor da sana çaktırmamış.
İyi yine dereyede götürebilirdi kapalı mekan hiç değilse aslan eniştem
Niye işfa ediyorsun beni ayıptır mı yaptığın
En çok ondan olur kriz anında panik yapmak yerine uyum sağlayıp çözüme gidiyor
Ay babam da beni zorla götürüyordu bi ara buraya sonra kandırdım artık kardeşimi götürüyor
Ne güzel işte ucuza bir şeyler al sonra poiduma geç
Biliriz evet sular kesildi Ankara'da. İyisin iyi ananenin tayfa mı buldu. İyi geziyorsun hee. Merak etme fazla sürmez su pazarlığı biter fazla bekletmez.
İşinde gücünde işte olur devam et
😂😂 gezmek derken burasını mi kast eti
Toptan alıyorsa :)
Aşk bir sudur demişler sjsj
Konum at kurtarmaya geliyorum seni ondan
Arkada ki forklifte de bindirdi mi
damacanalara meraklı herhalde
çok iyi ticaret yapacak bu adaam evlen
Tamda damacana fiyatlarına bakıyordum
Vaaay hayalimdeki erkek :D
Ne şanslısın melom bunu sakin kaçırma 💗 wjjh
Olur olur devir ekonomi devri...