Arkadaşlar merhaba ben istanbuldan bursaya taşınalı tam 5 yıl oldu ama ben bursaya alışamadım ve çok sıkıldım sahil desen uzak bide küçük bir il hemen istanbulla ataköye taşınmak istiyorum sizce taşınırsam pişman olur muyum bursalılar siz ne düşünüyorsunuz bursa cidden sıkıcı mı bana sıkıcı geldi napayım pişmanım bide doğru düzgün hastanede yok bursada ben napayım?
Haklısın doğru.
Yanlışsın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben istanbuldan bursaya taşınalı 5 yıl oldu ama bursadan çok sıkıldım geri dönmek istiyorum pişman olur muyum geri dönersem?
Bursa’da kal bence arada İstanbul’a gezmeye gidersin canın aıkılsın boş ver İstanbul çok tehlikeli olmaya başladı için darlanacagına güvensiz hissedeceğine canın sıkılsın
Google Maps üzerinden şehir mi kıyaslıyorsun sen ciddi misin gerçekten? :) Sen İstanbul'a dön en temizi Bursa sana gelmez git İstanbul'un kaosu içinde kaybol.
0
4 Yorumla
Soran
8 ay
Ama ben 32 yıldır doğma büyüme istanbullu olduğum için istanbulla alışkınım ben hani derler ya insan doğduhu yere alışır diye ondan yani anladınız mı beni?
35 yıldan fazla zamanımı İstanbul'da geçirdim ben son 3 yıldır da daha küçük bir şehirdeyim ve İstanbul şu an ki hali ile pişmanlıktır. Sen şimdi diyorsun kafanda ya her şey var v. s. kaçına gidiyorsun ya da giderken kaçında hayatından beziyorsun? Kalabalığı kaosu insanları saymıyorum bile aradığın bu ise dön.
Beni anlamıyorsun ben İstanbul'da doğdum orada yaşadım büyüdüm benim bünyem alışmış artık kaosa herşeye sana örnek vermek istiyorum mesela çinde doğan bir kişi çine alışıyorsa bende İstanbul'da doğduğum ve büyüdüğüm için istanbulla alışmışım onu demek istiyorum size ben alışkınım
Sen sadece kendine bunu kabullendiriyorsun Kaos alışılacak bir şey değil insanların çoğu o şehirde mecbur olduğu için yaşıyor sen gibi imkanları olmuyor şehirden şehire atlayacak ama dediğim gibi ben bunu istiyorum diyorsan git dene gör bakalım 5 yıl önce bıraktığın İstanbul duruyor mu.
Trafikte insanlar ölüyor mahallede park kavgası yüzünden taşlı sopalı kavga kafede kahve içen masum insanlar başka insanların arasında husumet yüzünden kim vurduya gidiyor
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Anketler > Ben istanbuldan bursaya taşınalı 5 yıl oldu ama bursadan çok sıkıldım geri dönmek istiyorum pişman olur muyum geri dönersem?