Bildiğim diller; İngilizce, Almanca ve Türkçe nasıl gidebilirim? sizce özellikle Almanya veya İngiltereyi düşünüyorum.

Bildiğim diller; İngilizce, Almanca ve Türkçe nasıl gidebilirim? sizce özellikle Almanya veya İngiltereyi düşünüyorum.
Cevap
8Cevap
çok iyi ya, vize başvurusu yap ama şartları tam bilmiyorum
Dil bilmek, yurtdışına gitmek için yeterli bir sebep değildir
dil bilerek gidemezsin, zmanın varsa gönüllük projeleri var 6 aylığına falan onları deneyebilriisn
Pasaport ve vize çıkartarak🤷
Meslek, sertifika durumları nelerdir?
Ben seni götürebilirim
Botlarla Yunanistan'a geç
Amacım orada ülkeme hizmet edip Türkiye ile iş yapmak ülkemi aksine seven bir adamım
Nasıl öğrendin o kadar dili
Gidemezsin
Uçakla git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
3 dil bilmek harika bir avantaj, bravo sana! 🙌 Almanya ya da İngiltere için dil engelin hiç olmadığına göre geriye sadece doğru vize ve planlama kalıyor. 💼 Almanya için çalışma vizesi, öğrenci vizesi ya da dil eğitimi düşünebilirsin. Almanca biliyor olman büyük bir artı. İngiltere için de benzer yollar izleyebilirsin; özellikle destek alacağın bir iş bulmak işi kolaylaştırır.
Önce hangi amaçla gitmek istediğine karar ver: Eğitim mi, kariyer mi? Eğitimse okulların şartlarını inceleyip başvurularını yapabilirsin. Çalışma diyorsan, başvuralarını hazırlayıp iş ilanlarına odaklan derim. Şansını bir dene, kim bilir hayat seni nerelere götürür! 🚀