Rüyalar başka bir evrendeki , benliğimize ulaşmamızda köprü olabilir mi?

Ana trene ulaşmak için yük trenine bindim ve bu yolculukta sureti silik bir kadın yanımdaydı , ben onu bir tanıdığıma benzetsemde , değildi...

Yük treninin içinde şeffaf yağ ve mekanik parçalar bulunuyordu tren ilerliyor ve biz daha hızlı varmak istiyorduk fakat sırt çantam o kadar ağırdı ki taşırken koşamıyordum... yürüyordum.. Yük vagonlarının düz yerlerinde hızlı geçiyor lakin haznelerin içinden geçerken çok yavaş hatta geçerken yardım alıyordum (o kadından)

Derken ana trene vardık (o kadın) kayboldu ve ben sırt çantamı ana trende bıraktım makiniste yakın olan kısımda... sırt çantamı bıraktıktan sonra bile ilerlemeye devam ettım... Ana tren çok uzundu.. bir ucu istasyona yakınken diğer ucu hâlâ şehrin dışındaydı..
Vagon aralarında hareket ederken bir noktada makinistle karşılaştım bana hiç uyarı vermedi ve dediki (dikkatli ol karşıdan tren gelecek ) öyle bir noktada karşılaştık ki bizi koruyan duvarlar yoktu makinisti biraz geçip karşıdan gelen trenin rüzgar basıncına yakalanmamak için hafif sağa doğru cekildim (tren soldan geliyor ve cok hızlıydı) makinist ayakta ve profesyonellikle o kısmı geçmesine rağmen ben eğılıp hacmimi düşürmek durumunda kaldım.. o kısmı geçtikten sonra hâlâ ilerliyordum ve istasyona varırken... Trende hırsızlık olduğunu duydum bir ulak trende çantaları olan kişilerin, çantalarına sahip çıkmasını söylüyordu.. bunu duyduğumda geri dönmeye başlarken.. makinist ve tren vagonlarını çeken kısmının değişeceğini haberini aldım belliki vagonlardan bazıları farklı bir istikamete gidecekti ve bizim o istasyonda kalmamız gerekiyordu... Hızlıca geri döndüm en başa bir yandanda çantamı arıyordum.. çantamı başta bulamadım ilerledim ve sordum bulamadım.. makiniste yakın olan kısma yaklaştığımda hırsızların sadece hafif çantaları aldığını ve benim çantamın çok ağır olduğu için alınmadığını anladım... Çantamı aldım ve trenden inmek için yola koyuldum... Önümde duran yaşlı insanlar inmeye çalışırken sırada bekledim
Rüyalar başka bir evrendeki , benliğimize ulaşmamızda köprü olabilir mi?