Yarıyılda ocak Şubat gibi mi ne 1aylık tatilde kalabilirmiyiz. Ben yurtta kalmak istiyorum böyle bi şansım var mı 1 aylık tatilde kalanlar oluyormu

Yarıyılda ocak Şubat gibi mi ne 1aylık tatilde kalabilirmiyiz. Ben yurtta kalmak istiyorum böyle bi şansım var mı 1 aylık tatilde kalanlar oluyormu
Cevap
1Cevap
1 aylik kalamazsin ki
1 aylık tatilde de kalmak istiyorum diyorum
Kalabilirsin ben kaldım sonuçta o ayın da parasını ödüyorsun
Herhangi dilekçe izin gerekirmi veya çıkarken yurrtan bieşy yapıyozmu
Yo hayır aksine kalmadığın günler için gsb uygulamasından izin alman gerekir ama biz yapmıyorduk çok takmıyorlardi
Bir aylık o tatilde yurrtan çıkmicağımızı kalacağımızı söylemek gerekirmi
Hayır gerek yok ama için rahat etmicekse idareye söyle
Ben kalmak isterim ya ödiceksem neden kalmayayım bide zaten aile evine aşırı uzak Tekirdağ - rize bir ay için uğraşamam
Ailen gel diye tutturur ya
Yok be babam dedi bir aylık için uğraşma git gel git gel uzak zaten dedi
Ne güzel ya benimkiler de bir hafta tatil için bile çağırıyor güneydoğu dan Trakya ya djdk 😑
Of çok kötü ya allahtan beni zorlamıyolar yoksa valla biterdim o kadar yol çekilmez
25 saat yol gitmişliğim var 🫠🫠
Ay nasıl dayandın ya
Alıştım tatlım bol bol düşünüp overthink yapıyorum
Dndndndm ya şimdi üzüldüm ama ya 🥲 keşke böyle olmasaydı hiç mi düşünmüyorlar seni biraz görmeseler nolcak snaki bikaç seneye kocaya gidicen ozaman seni nasıl getirticekler koca evinden kafalarına göre biraz alışsınlar yani bzimkiler öyle düşünüyor koca evine gidiceb ayrı kalmaya alış kendi başına durmaya alış falan
Bak ya dur kız ne kocası ben evlenmicemm djxjd
Dnmdmdms valla gerçekler mecbur bi gün evlencez ya tek geçmez hayat
Aslında ben o kadar mükemmel bir adamın dünya üzerinde var olduğuna inanmadiğim için evlenmeyi düşünmüyordum 😅
Ya bul gitsin zengo birini sıradanla evlenip mahvetme hayatını evlilik demek eziyet çekmek olmamalı
Zengin olsun yeter mi sana göre
Hayır karakteri iyi olsun şiddet yanlısı olmasın
Kafa dinle ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
KYK yurtlarında tatil döneminde kalıp kalamayacağın genelde yurdun kurallarına, yönetimin kararına ve senin özel durumuna bağlı. Bazı yurtlar tatil döneminde öğrenci kabul edebiliyor ama bu konuda genelde belli bir dilekçe ya da başvuru yapman gerekiyor.
Şansını artırmak için yurt yönetimine danışmanı öneririm. Ayrıca yurtlar genellikle "tatil döneminde yurtta kalma" konusunda duyuru yapabiliyor, gözünü açık tut. 🙂 Şimdiden kolay gelsin!