Amaç yatmak değil bu arada o olay olamaz
1 aylık sevgilim ile tatile gitsem mi?
Amaç yatmak değil bu arada o olay olamaz
Günlük tatile gidilir mi yoksa çok mu erken?
yorumları okudum ve gülmekten kendimi alamadım 😂😂 yahu kadın ve erkek neden sevgili olur veya evlenir? seks için.. yemek yerken su içerken daha erken, bir ay olmuş ne yemeği ne suyu diyor muyuz? veya görücü usulü ile 1-2 ay içinde evlenmişsin gerdek gecesi kız sana diyor ki daha erken, 1 ay oldu... olacak iş mi yani... sonuç olarak adam sevgilin, seninle tatile gitmek isteyebilir, orada seninle sevişmek isteyebilir.. e sen de adamı sevgili olarak kabul ettiğine göre beğeniyorsun ve er ya da geç yakınlaşman kesin görünüyor.. bunlar gayet normal.. neyin hesabını yapıyorsun daha... bir bizim kadınları anlayamadım bir de bürokrasiyi şu ülkede 😁😁
Tatil için erken. Biraz zaman geçsin. Ülke olarak maddi ve dolayısıyla maddiyat bağlantılı manevi çöküntü yaşıyoruz. Bu konjektörde her zaman temkinli ve dikkatlı olmak lazım. Puslu havalarda insanın başına her şey gelebilir.
Aynen
1 ayda tatile gidilmez kalman bile hata bence sana söyleyeyim ben yaşadım bir şey yaşamadık ama hiç yaşamadığım halde konuştuğum kişinin benden beklentisi yokken kaldığım için beklentisi oldu söyleyeyim bence deneme bile ben şu an biriyle konuşsam asla kalmam bile 1-2 yıl geçmesi ona güvenmem lazım öyle düşünmeyeceği beklentisi olduğunu hissettirmemesi gerekiyor
Gerçekten eminsen Güveniyorsan seviyorsan git bazen tatile çıkarsın ama daha önce hiç gerçek hayatta buluşmadığın halde direkt yanına gidersin ve tatile çıkarsın.
Yok görüştük Bir kaç kes
Cevap
107Cevap
Daha 1 Aylık Sevgilin Ne Tatili Oraya Gidince Sen Yapmayabilirsin Lakin O Fırsatını Kollayacaktır Bana Kalırsa Bekle Aceleniz Ne Yani Ve 1 Ay Geçti Bu Daha Cinsellik Düşünmez Diye De bir şey Deme Anca Kendini Avutursun Başka bir şey Değil
@Croyz1n26 Ne Alaka Konyalı Olunca
@UFKDLR4 Git Derken Arkadaşım
Bu durum aslında ne kadar sık birlikte vakit geçirdiğinizle de değişebilir. 1 ay sevgili olup hafta da en az 3 kez görüşüp birbirinizi daha iyi tanıyacak kadar görüştüyseniz bu olabilirdi belki. Ama yorumlar da okuduğuma göre bir kaç kez görüşmüşsünüz, böyle bir durum da o kadar yakınlıkta oluşmamıştır diye düşünüyorum. Bu yüzden de gitmeni önermezdim. Kaldı ki teklifi erkek yapıyorsa, en az iki kez düşün bu durumu.
Amaç yatmak deyil o iş olmaz demişsiniz tabi bu sizin düşünceniz, sevgilinizin inanın başka bir niyeti yok, insanlar yıllarca birbirini tanıyamazken bir aylık birine ne kadar güvenebilirsiniz
Tatile çıkmak gibi bir şeyin erkeni geçi olmaz bence. Bu tür şeyler genelde ortak başlanan durumlar içindir mesela beraber yaşamak, mali durumlarda ortak olmak, evcil hayvan almak, evlenmek vs.
Bu kadar kısa sürede bir erkekle tatile giden kiz önceleride gitmiştir düşüncesi olur alehine puan olarak yazılır
Vermeyeceksen neden oyaliyorsun adamı? Aşk olsun, ama seks olmasın. Oh ne ala memleket
Erkek arkadaşın en az 4-5 arkadaşına haber verip heyecan içinde bekliyordur. Ona iyi eğlenceler, sana geçmiş olsun
Büyük kararı veren kişi kendisi değilken başkalarına akıl vermekte zorlanmaz... içinden ne geliyorsa onu yap..
Ya bence ilişkilerdr erken geç diye bi şey yok. Hislerin istiyorsa yaparsın yani. seks için de öyle 1 hafta ya da 1 yıl geçmeli denmez.
Yok canım ne erkeni hiç düşünmene bile gerek yok 1 aycık baya baya uzun bir süre hemen gitmelisin düsünmen hata... 🥂
Günlükmüş zaten güveniyorsan gidilebilir. Ama güvenmiyorum o derece diyorsan biraz daha bekle bunun için.
Elbette gidilir. Ben zamanında 4 günlük tanıdığım hatun ile tatile gitmiş tatilde de gayet eğlenmiştik.
1 ay daha erken hemen oynaşma peşindesiniz garibanlar
Evet bende öyle düşünüyorum
Erken gitmeyecegim
Ne aceleniz var derim.. Biraz daha tanıyın o sonraki aşama olmalı.. Keyifli günler..
Erkenin de erkeni tabii ki benim 5 aylık bir ilişkim var ama aramızda söz/nişan olsa dahi birlikte tatile çıkmam açıkcası. Bir kere benden önce ailem asla izin vermez.
Günlük tatile gideceksin. Yatmayacaksın. Zaten tonlarca insan bunu yapıyor.
Bence biraz ölç tart gidilir bir günlüğüne gidilebilir
Şartlandırmaları sevmem herkesin ilişkisi farklıdır belki sizin için erken değildir 1 ay
Gidilir bence. Birbirinizi daha iyi ve daha çabuk tanımış olursunuz.
Yok canım ne erkeni 1 gün bile çok uzun git git allahim ya
Aranızdaki gerçekliğe samimiyete ve güven durumuna bağlı
Yani günlük tatil olabilir ama uzun tatil için erken
o tatılde:D:D amac ıllaklı şap şap şapaaa gelırrr.. kurtulusun yok
Siz gençsiniz kanınız kaynıyor tabii. Gidin eğlenin valla.
çok erken senin hakkında yanlış bir tutuma neden olabilir
Bence git hem daha iyi tanırsın, bende zamanında gittim güzel olur.
Adamda bayağı heyecanlıymış evde olmuyor seks için tatilde yapıcak illa 🤣🤣
gidilir. pomp mutlaka olur. amaç zaten tatil değil, pomp.
Dimi bu kadar erkenden amaç o oluyor
Söyledim olmaz dedim
bukadar erken ve kolaysa🤷♂️.. yapma..😛
Ben olsam giderdim. Gez ya gençsin ilerde yapmadıklarından pişman olursun.
illaki yakınlaşma olur. bunu göze alıyorsan gidebilirsin
Gitme bence. 1 aydır görüştüğün birine o kadar güvenmemelisin.
Bu acelen ne böyle daha neyin nesi olduğunu bilmediğin biriyle tatile gideceğini söylüyorsun
Amacım kışkırtmak değilde ama yinede prezervatif alın. Tedbir amaçlı.
Tatile git ama elini bile tutturma. Ders olsun ayıya😂😂
Hiç olmaz yatak olayı emin ol tabi tatlım gitt git😂😂😂😂😴
1 ay içinde gerçekten güvendiğin biriyse git. Hem uzun yolda birbirinizi tanırsınız. Kötü düşünme, gezip gelirsiniz. Buna pek tatil de denemez aslında, dışarı çıkıyormuş gibi düşün. 🙋🏼
Bi git ya yaş olmuş 30 o iş olmaz bizde yedik ya
Ne isi
Yakınlaşmayı göze aliosan git hem daha iyi tanımış olursun
bence git bir şey olmaz 1 yılık olsa ne değişcek 1 aylık olsa ne değişcek ben olsam giderdim gayet normal bir şey
O 1 ayın nasıl geçtiğine bağlı güven hissediyor san sıkıntı olmaz ama yoksa o kadar basit olmasın bence
Gidilir hayat kisa kuşlar uçuyor anı yaşa derim 1 ay o kadar kısa bir süre değil güven sevgi aşk konusunda ilerlediini düşünüyorsan gitmelisin
Güveniyorsan git bence. Kimi ilişkiler 1 ayda bile sanki yıllardır berabermiş gibi hissettirir insana. Ben erken bulmadım açıkçası
Bence gitme ilişkiniz ciddi olursa nişanlilik evresi vs. Gidilir ancak şu an çok yenisiniz... erkeğin kafasında soru işaretleri bırakabilirsin.
Gitme diyenler toplumumuzun dayattığı at gözlüklerini çıkarmalı bence… hepi topu tatil ne var bunda?
Yanına guvenilir bir arkadasini ya da kuzenini alirsan gidebilirsin yoksa asla olmaz
1 ay süre bile değil bence çok kısa. Öyle bir hata yapma, kötü şeyler olabilir.
Ateşle barut yanyana geldi mi tatilde samanlık seyran olur 😊
Çok erken tabiki bu senin seçimin ama daha tanımak için erken
Troll soru soremde soru soran listem artısin abazalae yazsın aynen knk aynenn
Yaza kadar bir bekle. Yani ilişkinin bir 1 yılı olması gerekiyor
Bence biraz daha tanimalisiniz ondan sonra gitmelisiniz
Gitme hemen daha iyi bile tanimadigin bir insan ile nasıl tatil geçireceksin bir düşün acele etme.
Git bence eminsen 1 aylık diye düşünme 10 yıllık olsada tanıyamazsın bazen
afedwesınde 1 aylık dıyorsun herkes yatmak anlar trollsun bellı
Gitmek istiyosun ne olacagini da biliyosun neyi koruma pesindesin anlamis degilim
erkeni geçi yok bu işin güveniyorsan git
Çok erken geliyor bana
Gidilir niye gitmeyesin
Git bence bir ay da az bir süre değil yanş
Günübirlik herzaman gidilir biryerlere.
git knka tadini cikarrr
Zıbığı yi gel de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?