Ben genelde hafta içi de hafta sonda evde olduğum ve çalışmadığım için benim için çok fark eden bir şey olmuyor genelde annem babamla beraber yaşamaktayım o yüzden çok benim için bir fark gözetmiyorum
Teşekkür ederim güzel duan için, yok kararmaz gerçekler bunlar sonuçta. Sende bulunduğun yerden keyif almaya bak her şey gelir geçer. İnsanın kendini geliştirmesi kadar güzel bir şey yok şekey hanım. 💚
Allah böyle olmasını nasip etmiş bildiği vardır diyorum kesinlikle, çok uzakta ve yalnız olmanın zorluğu ama çok şey kattı bana teşekkür ederim askey bey djxjb 🦋
Evet bende aynı şekilde yıllardır aileden uzak bir yaşam sürüyorum. Her şeyi kendi sorumluluğunda yapman ve bu zorlukların üstesinden gelmen sana çok katıyor. Rica ederimm 🍬🍬🍬☘️
Sorunlar bitecek gibi değildi, bende o kaostan bıktığım için hayatımdan çıkarmak&engellemek durumunda kaldım. Uzun zamandır kafam rahat çok şükür Rabbime 😊
Ben genelde hafta sonu, havaya ve ruh halime göre aksiyon alıyorum. Evde takılmak için güzel bir film, rahatlatıcı bir kitap veya yeni bir oyun keyifli oluyor bazen. Ama hava güzelse dışarıda kahvaltı yapıp sonra sahilde yürümek, arkadaşlarla buluşmak da harika geliyor.
Sen hangisini daha çok seviyorsun? Evde pineklemek mi, daha sosyal olmak mı? İkisini harmanlamak da güzel bence, hem keyifli hem dengeli bir hafta sonu olur. 😌🐿️