Tatil & Seyahat Haftasonu tatilini nasıl değerlendiriyorsunuz? Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Merhabalar,Haftasonu tatilini nasıl değerlendiriyorsunuz? Ben bir yerlere gitmezsem ölürüm😀 Haftasonu tatilini nasıl değerlendiriyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 637 cevap paylaştı. sisli hava benı bunaltmaya başladı ne yapsam bılmıyorum 1 1 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Hava koşullarının seni dibe çekmesine izin verme. Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İşim çok var ya ne tatili öldümmm:/ 1 1 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tam ihtiyac olduğu anda geliyor gibi 😅 1 4 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Haftasonundan mutlu biri🎈🎈 Yorumla eL_mACOo +1 yıl Ben herzaman enerjiğim👊😎 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Ne güzel 🥳 Yorumla eL_mACOo +1 yıl 👍😅.. Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İş olarak değerleniyor bende. 1 1 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil mi be tatili hani tatil nerde 1 0 Yorumla
yaaseminx Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yemek yiyip oturmakla 2 6 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Gezmek dışında ikinci aktivitem yemek yemek😍 Yorumla yaaseminx +1 yıl Gezmeye gitmeye üşeniom Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Her fırsat bulduğunda gez. Sonra dönüp baktığında iyi ki yapmışım diyeceğin şeyler olur. Erinme😀 Yorumla yaaseminx +1 yıl Gezip görmek kafa dağıtmak herkes ister tabi ama şartlar Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Anladım. Gezmek derken uzak yerleri düşünme. Arkadaşlarınla yürüuüş yapmak da bir gezmektir. Yorumla yaaseminx +1 yıl Aynen Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çalışarak değerlendiriyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uyuyarak 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. Yatarak 😃 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. yatarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sisli hava benı bunaltmaya başladı ne yapsam bılmıyorum
Hava koşullarının seni dibe çekmesine izin verme.
Gece pompa sabah yatış 🔥😅❤️🔥🔥😁🥰🥲🥲😒🥲😛🥲🍻😒😏🍑😜🍑😜😭😜😜😜🍑
Are you ready?
İşim çok var ya ne tatili öldümmm:/
Kolay gelsin
Tam ihtiyac olduğu anda geliyor gibi 😅
Haftasonundan mutlu biri🎈🎈
Ben herzaman enerjiğim👊😎
Ne güzel 🥳
👍😅..
İş olarak değerleniyor bende.
Kolay gelsin
Şehir gezmesine gideceğim
Ev temizlik ve aksam alemlere akarim.
Tatil mi be tatili hani tatil nerde
Yemek yiyip oturmakla
Gezmek dışında ikinci aktivitem yemek yemek😍
Gezmeye gitmeye üşeniom
Her fırsat bulduğunda gez. Sonra dönüp baktığında iyi ki yapmışım diyeceğin şeyler olur. Erinme😀
Gezip görmek kafa dağıtmak herkes ister tabi ama şartlar
Anladım. Gezmek derken uzak yerleri düşünme. Arkadaşlarınla yürüuüş yapmak da bir gezmektir.
Aynen
Çalışarak değerlendiriyorum
Gezerek
Uyuyarak
Bir yere gitmemek
Yatarak 😃
yatarak
Uyuyorum
Sevişip dinlenerek
ders çalışıyorum
Çalışarak
Gezmekle