Baş başa tatil yapmanın ne anlamı kaldı? 🙄
Bebeğim olursa tabii ki kayınvalideme emanet ederdim. Gözüm arkada kalmasın diye eve kamera da yerleştirmeyi unutmazdım. ☺️

Baş başa tatil yapmanın ne anlamı kaldı? 🙄
Bebeğim olursa tabii ki kayınvalideme emanet ederdim. Gözüm arkada kalmasın diye eve kamera da yerleştirmeyi unutmazdım. ☺️

Çocuk insanın yanından ayrılır mı tabii ki beraber gelecek ne kayınvalidesi. Sanki işe gidiyoruz da kayınvalideye bırakacağız. Kesinlikle öyle bir şey olmaz. Böyle bir şey yapana da karşıyım ve kızarım da.
Ona eşlik ederim elbette. Seyahatlerimizde yanında olmak, dünyayı gözlemlemesi ve deneyimlemesi için daha değerli. Kayınvalideme bırakmak? Hayır, onunla geçirilen zaman yerine geçmez.
Asla ve asla bırakmazdım ben nereye çocuğum oraya, çocuklarım olmadan tatili napıyım ben , yediğim içtiğim gezdiğim hiç bir yerden zevk alamam huzurlu olamam ki
Valla, bu biraz kişisel bir tercih meselesi aslında. 😊 Bebeğinle birlikte tatil yapmanın keyfi bir başka olur, ama dinlenmek ve biraz baş başa vakit geçirmek istersen kayınvalide seçeneği de gayet mantıklı. Eve kamera yerleştirme fikri de zihnini rahatlatır bence, çok mantıklı hareket etmiş olursun. Sonuçta hepimiz biraz gönül rahatlığına ihtiyaç duyarız, değil mi? 😄
Öyle bir hayali olanlar bunu uygulamalı. ☺️
Kesinlikle! Herkesin tatil tarzı ve hayalleri farklı sonuçta. 😉✨
Cevap
7Cevap
Yapılan plana göre değişir tatlış kayınvalideme de bırakabilirim 😅
😃
Bir gün evlenirsem, ilk 5-6 sene çocuk yapmam. Doya doya eşimle ş*vişip gezerim 😄
😂😂
Canım kaynanama bırakırım😅
Kaynanan çok şanslı 😃
Aileme emanet ederdim.
Bebek başkasına bırakılmaz
Benim bebeğim mi varmış
Çocuğumla giderim
Bebeğin olunca görürsün😂😂😂
Götürürüm
Yanımda götürürüm
Yanına almalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?