Uzun yolculuk sever misin? Kiminle yolculuğa çıkmayı tercih edersin? Yolculuk tavsiyesi verir misin?

Ben uzun yolculukları severim. Ailemle yola çıkmayı tercih ederim.

Yolculuk tavsiyelerim :

* Mutlaka rahat kıyafetler ve ayakkabı tercih edin. Yeterince yedek kıyafet ve terlik almayı unutmayın

* Çocuklar büyükse herkesin kendi çantası olsun. Böylece her şey daha düzenli olur.

* Varsa kullandığınız ilaçları alın. Ayrıca ağrı kesici, bulantı kesici, böcek - sinek ısırıklarına karşı kremler, alerji ilaçları, güneş koruyucular, ishal ve kabızlığa karşı ilaçlar, yanık merhemi almayı unutmayın.

* Fotoğraf makinesi, dürbün, şarj aleti, pil, powerbank, kulaklık alın. Bazen arabanın içinde kendinize özel bir zaman ve alan yaratmak isteyebilirsiniz.

* Güzergahınız belli olabilir. Biz bir güzergah çiziyoruz ve kalacağımız yerlerin rezervasyonunu güvendiğimiz uygulamalardan yapıyoruz. Ödemelerimizi bu uygulamalardan yapıyoruz. Otele gitmeden oteli arayıp teyit alıyoruz. Böylece olumsuz olasılıkları en aza indiriyoruz. Güzergahta gezilecek - yenilecek yerleri önceden belirliyoruz. Ama tabii yol esnasında ayrıca hoşumuza giden yerler varsa onlara da şans veriyoruz. Güzergah belirleme, ayrıntılandırma eşimin işi. Ben akışa teslim oluyorum 🤩

Güzergahınız belli değil, kafa nereye siz oraya bir anlayışınız varsa, bu karşıdan çok maceralı bir yolculuk gibi görünse de üst üste gelebilecek aksiliklere de gebedir. Ama tabii siz bu riski alabilirsiniz. Tercih sizin.

Çocuklarla yolculuk zordur. Ama yolculuğun ne kadar süreceği, nasıl olacağı ile ilgili önceden bilgi verildiğinde onlar daha rahat uyu sağlıyor 🥰

Benden bu kadar

Senin tavsiyelerin neler

Güncellemeler
10 ay
Süper soru olmuş. Teşekkür ederim 💙
Uzun yolculuk sever misin? Kiminle yolculuğa çıkmayı tercih edersin? Yolculuk tavsiyesi verir misin?