Ben en çok gemiyle seyahat severim… deniz, gökyüzü, martılar ve o motorun köpürtmesi..😄😄
Araba
Gemi
Uçak
Tren
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben en çok gemiyle seyahat severim… deniz, gökyüzü, martılar ve o motorun köpürtmesi..😄😄
Kendim kullanıyor isem kesinlikle araba ilk sırada benim için.
Gemi denizaşırı güzel olur şöyle maddi durum iyi olsa 1 aylık mavi tur ne iyi gelir.
Tren gezip görmenin diğer türlüsü, doğası güzel olan yerlerde tercih edilir.
Uçak zaten zaman kazanma işi.
Gemi ve trenle hiç seyahet etmediğimden nasıl bi hissiyat bilmiyorum. Aslında eskiden olsa uçak derdim fakat depremi yaşadıktan sonra uçağa bindiğimde şansa türbülans olmuştu uçakta o sallantı hissiyatı depremi hatırlattığı için araba diyorum. Sanki felsefi açıdan zor bi soru gibi neden manas destanı yazdım bilmiyorum... 🥹
Teşekkür ederim, vapura binmiştim bende çok hoş gerçekten temiz hava serinlik😄
Aa çok güzel, umarım bir gün gerçekleştirebilirsin.. 🍀🙏🏻
@CookieLatte seni merak ediyorum
Neden?
Konusmaliyiz
Ne alaka
Merak ettiğim icin
Konusmuyorum kimseyle ben
Cevap
13Cevap
Uçak olur
Bir trene binsem yazdan sonra uzunca yollar gitsem de kışa kalsam.. böylesi destansı bir yolculuk istediğim
Gemiyle cok uzun yol gitmedim trene hic binmedim zaten ama ucagi cok seviyorum
Yerine göre bakarım ben olaya. Arabayla seyahatin güzel olduğu yer de vardır, uçakla, trenle, gemiyle. Hepsi de yerine göre güzeldir
Araba tren gemi çekilmez uçakla gitmek isterdim hiç binmedim
Tek başıma olduktan sonra her seyehat keyif verici, yanımda bıt bıt öten kimse olmasın
Araba öncelikli tercihimdir. Ha Kıbrıs olursa uçak. Geçmişta yapmışlığım olduğu için dedim.
1 Gemi
2 Araba
3 Tren
4 Ucak
Tren çok rahat ama ülkemizde maalesef demiryolu bitti. Gemiyle hiç seyahat etmedim merak ediyorum
Uçak hastasıyım
Eşekle seyahati daha çok severim
Hızlı tren rahat
Treni seviyorum ben
Gemi daha çok
#Mirliva
En çok tren yolculuğunu seviyorum..
Araba seviyorum bazı zamanlar da otobüs
Uçak iyi
Hızlı olmak iyidir. Uçak diyorum
Tren olurdu
Uçak severim ben