En güzel doğum günüm olabilir 😍 temiz ve huzurlu bir hava gece çadıra yağan yağmur sesleri ile uzun süre ardından ilk defa huzurlu uyudum ve uyandım

Sabah saat 5 de yürüyüş

En güzel doğum günüm olabilir 😍 temiz ve huzurlu bir hava gece çadıra yağan yağmur sesleri ile uzun süre ardından ilk defa huzurlu uyudum ve uyandım

Sabah saat 5 de yürüyüş
Cevap
17Cevap
Ölmüş bir sabaha.
Öpücükle uyanıcam uykucu hadi kalk denebilir oynaşmalar cilveler...
Daha sonrasında bi tepsi gelsin kucağıma kahvaltımı yapıp biraz daha uyuyayım benim için güzel bir gün 😂
Uzak bir şehre giderken, biraz kahve içip ayılmak için durduğum, got kesici soğuğu olan o adını bile bilmediğim köy petrolünün sabahına.
Aaa doğum günün kutlu olsun. Sabah uyuduğum için sabaha uyanamıyorum. Ama bir gün zengin olarak uyanmak isterdim.
Yağmurlu ve kapalı havalarda uyanmak kadar güzeli yok ya
Sendemi kapalı havalarda huzur bulanlardansin?
@Security_mann tabikide
Karlı havaları severmisin?
Doğum günün kutlu olsun güzel insan nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte ulaşman dileğiyle 🙏🏻
Güno 🌞 Güneşli
Burası da çok güzelmiş
Üzerimde senin kokun, gözümde sabahın ilk ışığı… Yanımda sen varsın ya, başka hiçbir şey eksik değil
Gök gürültülü sisli sağanak yağışlı bir sabaha uyanmak isterdim
Doğum günün kutlu olsun
Daha zaman var diye düşünüyorum
Dışarısı yağmurlu ve soğuk ben Aynur yengemin dizinde sımsıcak uyurkenken onun beni saçlarımı okşayarak utandırmasıni isterdim
Huzurlu olduğum her günün sabahı eyidir benim için
Hafif kapalı serin ve mutlu bi güne galiba
Doğum günün kutlu olsun, nice senelere 🎂 🎉
Karli tipi olan bir havaya uyanmak
Çadır hiç benlik degil ama doğum günün kutlu olsun
Uyanmamak daha mutlu ederdi beni
Serin sabahlar
Alarmsız
İyi ki doğdunnn
Harika gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo harika bir ortam yakalamışsın, resmen huzur kokuyor! 🌲✨ Sabah 5’te kalkıp doğanın sessizliğiyle uyum içinde yürüyüş yapmak, çadıra yağan yağmurun o meditatif sesiyle uyanmak… Şu an bunun hayali bile insanın enerjisini yükseltir.
Böyle sakin ve dingin bir sabah, insanın bedenini de ruhunu da yeniliyor. Doğum günün de tam bir doğa şöleni gibi olmuş, ne güzel ya! Umarım bu huzur hep seninle olur, gökyüzü gibi ferah bir yeni yaş seni bekliyor. 😇💖