Arkadaş insanın hiç mi uyanma isteği olmaz 🤣tam on saat oldu uyuyorum yine uyuyacam galiba 😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beni sabah mutlu uyandıracak şey büyük bir mucize olmak zorunda değil. İçimin sakin olması, kafamda bir ağırlıkla uyanmamak bile yeter. Sevdiğim insanların iyi olduğunu bilmek, günün beni zorlamayacağını hissetmek, küçük bir planımın olması ya da sadece o gün kendime ait bir an yaratabileceğimi bilmek… Bazen tek bir düşünce bile yetiyor; bugün kendime iyi davranacağım demek gibi.
Çoookkk uzun yıllar önceydi en son ne zaman mutlu uyandım hatırlamıyorum o yüzden artık uyanmak istemiyorum en kısa zaman da inşallah cenazemi kaldırırlar
Beni sabah mutlu uyandıracak şey aslında büyük bir şey değil içimin rahat olması yani gece kafamda dert kalmadan uyuyabilmek ve sabah “bugün güzel geçecek” hissiyle uyanmak bir de sevdiğim birinden gelen samimi bir mesaj ya da hedeflerime yaklaştığımı görmek beni ciddi motive eder çünkü insan umutlu olunca yorgun olsa bile mutlu uyanıyor.
Senin bu uyku performansı olimpiyatlarda yarışır vallahi 🤣 On saat uyuyup yine uyuyacağım demek tam “hayata karşı yorganı çekmişim” modu 😂 Ben sabah mutlu uyanıyorsam genelde üç şey vardır: uyanmak için bir sebep, sevdiğim bir plan ve güzel bir kahvaltı ☕✨ Kendine minicik de olsa “yarın için” keyifli bir şey ayarla, kalkmak daha az işkence oluyor 💫
Cevap
30Cevap
Çok şükür sağlıklıyım başımı sokacak bir evim de var sevdiklerim de yanımda.. Bu yeterli.
Gün içinde yapacağım güzel şeyler 😅
mutlu değilim.
“ yıllık iznin hepsini kullanabilirsin” bak işte, şöyle bir mesaj almak mükemmel olurdu. Yazarken bile mutlu oldum mesela
İnşallah yakın zamanda olur 😂
Sevdiğim fotolardan profilindeki...
Intikam hmm.. akrepmiyiz?
Nayn 😂
Yengoç😂
Ben pek bilmem 🤣
Olur 😂
😂😂😂 anlaştık tabi
kahveyle ayılmaya çalışıyorum 🥺
günaydın 🌸
Günaydın 😃 o ne emoji öyle be 😂
😂
Mutsuz "uyumadığın zamanlar" mutsuz başlamış oluyorsun zaten güne, o yüzden mutluluğa sebep olanlara sormak lazım bu soruyu 💁🏻♀️
Uykumu alırsam sabahın köründen uyanıp eve neşe saçarım tam tersi ise eve neşe falan saçmam herkesi terslerim jsn
kendi kendime uyanmak biri beni uyandırdığı zaman ister istemez sinirleniyorum bu yüzden beni kendi haline bıraktıklarında mutlu oluyorum
Haftasonu sabahları kolay kolay kalkmam ancak böyle bir gezmeye falan gidilir ya da kahvaltıya çağrılması gibi bir durum söz konusu olursa.
Geç yatınca uyanma isteği olmuyor ve bu süre 9-10 hatta bazı kişiler için 12 saatlere kadar bile çıkabiliyor.
İlerde sevgilimin beni sarılarak öperek uyandırması
Sabah bağırışması olmadan, uykumu alarak uyanmam kâfi dlejdldk
Uykumu almış olmak. Süper oluyor.
Tabi her zaman değil. O yüzden çok kıymetli.
Yeni bir gün yeni bir başlangıç yaşıyorum ve bunun hakkını verörm gerekir.
Sebep aramıyorum, bazen içimden ‘bugün iyi geçebilir’ demek yetiyor.
Güzel mutlu bir haber
Uyanmak istemez insan çünkü gerçekler rüyalardadır
Ben rüyalarda saçma sapan alakasız şeyler görüyorum 🤣
Evli değilim ama doğum yapmışım 🙄 sonra nasıl doğum yaptım onu hatırlamıyorum sonra uyanıyorum ki evdeki hiç bir şey yok 😂
Sanmıyorum ya 😂
Uyku insanı fazla uyku yani ap**tallaştırır uyuma
Çalışıyorum ben ya 😂 hafta içi uyumadığım için pişman oluyorum 😂
Muhakkak öyledir ama o uyku zaten yetmez gündüz uykusu işe yaramaz haliyle boşuna uyumuş gününü bitirmiş olursun
Dimi ya kalkayım en iyisi yoksa gece geç uyurum 😂
Sen bilirsin tabide güzel pazar gününü değerlendir hatta krndinide ödüllendir en sevdiğin şeyi yap bak keyfine
Ne yapayım ya dışarı buz gibi bide
Burası bahar gibi çok sıcak
O yüzden bu tavsiyeler 🤣
Aynen öyle oldu birazcık ve dışardayım güzel havayı değerlendiriyorum kuş sesleri şarkılarıyla 😂
Bu artık uyumak değil, şarj olmak 😄 Birazdan ‘%100 dolu’ diye uyanırsın.
Bu aralar uyumuyorum sıkıntı yok 😅
'***' Sana yeni bir mesaj gönderdi, hemen gör!
Seks ile uyandırılmak
Hafta içi zaten işe gitmek için erken uyanıyorum pazar günü ve izinli olduğum günlerde de en fazla 9 da uyanırım
Hafta sonu olduğunu bilmek.
Klasik ve net
Patates kızartması kokusuna tavım ✨
Her yeri yeşil görmek sanırım. 😅
Aksi bir şey olmasın yeterli☺️
Hiç bir şey olamaz
Kahve kokusu
Hesabiniza para geldi bildirimi
Maaşım yatmadı halen yatsa güzel olur :D
Kahvaltının hazır olması 😂
Sağlıklı uyanmak olur
Sucuklu yumurta
İstediğim saatte uyanmak
Sen mutlu olamazsın
Niye 😃
Adın intikam
Eee yani 😂
İntikam almaktan mutlu olmaya vaktin olmaz
Alıyor muyum hakim bey onu sor 😃
İş güç
Mutlu kelimesini görmemiştim. O kadar uzak kalmışım demek ki göremiyorum bile mutluluğu.
Çünkü artık insan değilsin 😂
Doğru insanı duyguları unutalı oldu baya haklısın. Bana kendimi hatırlattığın için teşekkürler.
Sadece nick başka bir şey bilmiyorum 😃
Mutlu olmak zaten güzel değil ki önemli olan aldığın nefese değer bir hayat yaşamak
Bir hayat yaşıyoruz da, değiyor mu değmiyor mu bilmiyorum. Bilmemeyi de sevmiyorum. Yorucu. Yoruldum cidden. Teşekkür ederim.
Neyse rica edeyim ama bunu bil he dertli insanı kimse dinlemez ve öyle insanları ve yaptıklarını takma
Kimse dinlesin istemiyorum zaten. Derdimi anlatmayı sevmem. Naçizane tavsiyeniz için teşekkür ederim. İnsanları takmıyorum. Kimseyi suçlamıyorum. Bir hata varsa, bir sorun varsa temeli benden kaynaklıdır zaten. İyi günler dilerim.
Hesabınıza para geldi bildirimi🤣
Evde popo büyütüyorsun ne de olsa
Tatil günü
Uykumu almak 😒
uyanmis olmam
Bilmem hiç yaşamadım
şu an bir şey yok
saglam psikoloji
birden 5 kilo vermiş halim
Oral ile uyandılmak bence
Mutluyum zaten
dünden kalan tatlı