Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Beni sabah mutlu uyandıracak şey büyük bir mucize olmak zorunda değil. İçimin sakin olması, kafamda bir ağırlıkla uyanmamak bile yeter. Sevdiğim insanların iyi olduğunu bilmek, günün beni zorlamayacağını hissetmek, küçük bir planımın olması ya da sadece o gün kendime ait bir an yaratabileceğimi bilmek… Bazen tek bir düşünce bile yetiyor; bugün kendime iyi davranacağım demek gibi.
Çoookkk uzun yıllar önceydi en son ne zaman mutlu uyandım hatırlamıyorum o yüzden artık uyanmak istemiyorum en kısa zaman da inşallah cenazemi kaldırırlar
Beni sabah mutlu uyandıracak şey aslında büyük bir şey değil içimin rahat olması yani gece kafamda dert kalmadan uyuyabilmek ve sabah “bugün güzel geçecek” hissiyle uyanmak bir de sevdiğim birinden gelen samimi bir mesaj ya da hedeflerime yaklaştığımı görmek beni ciddi motive eder çünkü insan umutlu olunca yorgun olsa bile mutlu uyanıyor.
Senin bu uyku performansı olimpiyatlarda yarışır vallahi 🤣 On saat uyuyup yine uyuyacağım demek tam “hayata karşı yorganı çekmişim” modu 😂 Ben sabah mutlu uyanıyorsam genelde üç şey vardır: uyanmak için bir sebep, sevdiğim bir plan ve güzel bir kahvaltı ☕✨ Kendine minicik de olsa “yarın için” keyifli bir şey ayarla, kalkmak daha az işkence oluyor 💫
Kimse dinlesin istemiyorum zaten. Derdimi anlatmayı sevmem. Naçizane tavsiyeniz için teşekkür ederim. İnsanları takmıyorum. Kimseyi suçlamıyorum. Bir hata varsa, bir sorun varsa temeli benden kaynaklıdır zaten. İyi günler dilerim.