♾️ Sabah olduğunda gülümsemeyle uyanabiliyor musunuz, yoksa sizin için yeni bir gün sadece sıradan bir gün mü.

♾️ Sabah olduğunda gülümsemeyle uyanabiliyor musunuz, yoksa sizin için yeni bir gün sadece sıradan bir gün mü.

Beslenme ve vitamin mineral ihtiyaçlarımızı karşılamak çok önemli. Dolu bir mideyle uyanmak bizi yorgun halsiz mutsuz yapar isteksiz oluruz güne başlarken. Aç mideyle uyanmalıyız. Açlık oluşturmalıyız.
Stresten uzak durmalı güne uyanınca pencerede dışarı izlemeli, telefona bakmak yerine kitap okumalıyız. Yürüyüş ve koşuda eklenebilir.
Uykudan uyanmayı hiç sevmiyorum ki🤦♀️
Rica ederim 🦋
Kahvalti 😅
Sabahları uyanmama mutlu olan tek şey ailemle birlikte olmak ve sağlıklı bir güne uyanmak gün boyunca uyanık da hastalıkla boğuşan yatalak olan insanlar var yiyecek ekmeği olmayan ve ailesi olmayan insan sen her zaman şükrediyorum.
Cevap
10Cevap
Var tabiki..😊
Şu sıra hep yoğunluk olduğu için, iş rutin telaşı var haftada bir gün izin günüm var mesela dün pazar günümdü ve çalışmak zorundaydım😅 buu durum beni çok mutlu eden faktörler mesela..😂
sağlıklıyım yeni güne merhaba dedim ve sevdiklerim sağlıklı diye mutluyum bunlar yeterli sebepler bence :)
Günaydın 😊
Minnak oğlum var onu mıncırarak uyanmak mutluluk sebebim❤️
Hep mutlu olun 🤗🌺
Sabahları gülümseyerek uyanabilmem için kalktıktan sonraki 10 saniye içinde bir manzaraya bakabiliyor olmam gerekiyor. Yaylayı bu yüzden seviyorum. Uyanıp pencereyi açıyorum ve dışarı bakıyorum. Dağ manzarası, tatlı bir esinti, mis gibi temiz hava...
Mental sağlığım yerinde, huzurlu bir insanım daha ne olsun ☺
Günaydın ☺️
İçinde bulunduğum şartlar ve durumlar hiç de mutlu hissettirmiyor. Ama en sevdiğim tatliyla birlikte kahve icecegimi ve spor yaparak keyiflenecegimi düşündükce mutlu uyaniyorum.
bir kaç saate yağmur yağcak gibi duran hafif kapalı serin hava, evde bütün gün tek olduğumu bilerek kahvaltı hazırlamaya gitmek 😭 hayali bile güzel bu nee
Silahla atış yapabiliceğim bir yer bulmak jfmfjdmxkdm of şu aralar taktım ama acayip yol gitmemiz lazım vakit yok bunun haberini verseler süper olur ya
Sıradan bir gün asla değil.. bir gün daha uyanmayı nasip etti Allah birgün daha her şey için fırsat verdi diyorum ve mutlu uyanıyorum
Ders çalışmayı çok seviyorum. Uyanır uyanmaz derse başlamak beni çok mutlu ediyor. Bir de KS de takılmak çok iyi kafa dağıtıyor. 🦋
Her gün normal sıradan bir gün gibi uyanıyorum mutlu uyanmama neden olacak bir şey de hayatımda yok zaten...
Mutlu uyanmama sebep olan şey alarm sesiyle değil kendiliğimden uyanmak oluyor artık sdjfjsd Özellikle cumartesi gününe uyanmak çok güzel 😄
Bizzat kendim mizaç gereği her şeyle kendimi mutlu edebilirim. Şartlar mutsuzluk getiriyorsa görmem başka pencereden bakarım 😄
Yarın birgün gerçekleşmesi beklenen ümitler ve hayaller.
Yeni güne uyanmak sağlıklı mutlu bir şekilde ve sevdiğim kişiden mesaj 🙈
Yağmurlu ve kahvaltının hazır olduğu bir güne uyanmam
Gözlerimi açmadan bile gülümsüyorsam benim güneşim kâlbimdedir🍀😎
Eskiden her sabah gulerek uyaniyodum oda kedimdi artik oda gitti
Sıkılıyoooorrruıö
Sağlıklı olmam
Sabah 06.00'da gülümseyemiyorum
Maalesef yok ama olmasını isterdim
Yok sabah kalkınca Bi gerginlik oluyor üstümde
Yok, hissizşm bugünlerde
Sevgilisi olanlar mutlu uyanıyor
Sıradan değil bir oyunun içindeyim sanki