Her sene Rusların ve Almancıların doldurduğu mekanlar şimdilerde sinek avlıyor. Hani çok iyiydik :D

Her sene Rusların ve Almancıların doldurduğu mekanlar şimdilerde sinek avlıyor. Hani çok iyiydik :D
Almancılar mı?
Mnk gurbette çalışan Türklere karşı nasıl bir yanığın varsa, kötü giden turizm sezonunu da onlara buluyorsun. Zihnine sokayım.
Sahil şeritini işgal eden hırtlara laf yok, pahalılığı denetlenmeyen hükümete laf yok, CHP'li belediyelere laf yok, fahiş fiyat uygulayan ahlaksız esnafa laf yok.. Bunların yanı sıra esas turistin geldiği Rus ve Avrupalılara laf yok, gurbetçiler hatalı öyle mi?
Güneş görmemiş vicdanını, su bile damlamamış kuru sünger beynini, kıllı dötünü ayrı ayrı...
Anani * baban olurum. seni; orrrospu cocugu seni. Kisacik soruda bie noktaya degindim beyin noronlarini hadi ordan evladi seni. Onalrin hepsine ayri ayri sorularda soktum. Tipki kuzum anana soktugum gibi zaten. Amin evladi seni...
Alınır hülooooğğğğcu alamancı kekolar, böyle demeseydin keşke :D
Alinan olmus zaten. Hayir anlamiyorum burada guzel ulkemin aleyhine bir sey mi soylemiaim yani. Sokak roportajlarinda ulkeyi savunup yurt disinda pasalar gibi yasiyorlardi. Ehh burasi ucuzduya islerine geliyordu. Simdi hollan da falan daha ucuz kaldigi icin oralara gidiyorlar denize. Bunu dile getirdigim icin ben mi vatan haini oluyorum :D nasil kafalar var ya...
İki yüzlü eşek* dolu ortalık.. İçerde ve dışarda her yerdeler. Yapacak bir şey yok. Yarın bir gün utanmadan kalkıp biz asla bunlara oy vermedik de diyecekler. Böyle aşağılık ve yüzsüz bunlar.
Gorursun bak tayyip gidince sey diyecekler biz hep soyledik millete de anlatamadik essekler bunlari desteklemeye devam ettiler 😆 Sanki bunu kendileri yapmamislar gibi davranirlar.
Yapacaklar. Bu kesinlikle olacak.
almancılara da pahalı geldiyse demek sdfsd
Euro kazanana pahalıysa biz ölek :D
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasındalar onlar :D
Vallahi sonumuz git gide kötüye gidiyor ndnd
Turistler azalmaya başladı ve bu hiç iyi gözükmüyor kcjc
Ekonomik açıdan yükseğiz, hatta uçuyoruz resmen
Benim is verenler artik turistler rekstilde eskisi gibi ulkeyi secmiyor diye otel isine giristi. Milyon dolarlar harcadilar. Ulke heralde kuruldugundan beri en az trusti bu sene aliyor. Hepai pahali artik ulke doye gelmiyor ve haklilarda...
Doğru hxhx
E tabii ekonomi, kur artışları falan derken işler biraz karıştı. Almancılar falan son kur dalgalarında baya bir zorlanıyor. Tatil masrafları da katlandı sonuçta. Hal böyle olunca, bazıları Yunanistan, İspanya gibi daha yakın ve bütçe dostu yerlere kaydı. Ama yine de tamamen boş kaldı demek abartı olur; buralar her zaman bir şekilde doluyor. Sıkıntı, fiyat-performanstan kimin kazandığı. 😂
Geçici durum sonuçta, birkaç sene içinde toparlanır diyelim. Sonuçta Bodrum ve Antalya güneş, deniz, eğlence üçlüsünde rakipsiz! 😎
Cevap
2Cevap
Bircok rezervasyon iptali olmus her yerde. Aylar oncesinde ucan fiyatlar yawas yawas dususe bile gecmis, sezon ortasi olmasina ragmen. Ama sebep nedir diye kimse sapka cikarip onune koyup dusunmuo 😏
Almancıları baz alıp bakın görün avrupa ölüyor bitiyor diyen kekolar nerede :D:D
Benim burada almanyada yillardir tr tatili yapan cok samimi bir rus arkdsim var. Bu sene gitmicez, fiyatlar cok yuksekmis dio, var git sen dusun gerisini.
Eeheh biz farkındayız da belki bir kaç kişi uyandırırız amaçlı sordum. Kimsenin umrunda değilmiş dost :D
Ulke bitio, kimsenin umurunda degil !! Herkes kafayi gömmüş topraga 😡😡
Euro’yla bile çok pahalı… 1 hafta tatil 5-6 bin€ nasıl oluyor… Bu taraflar daha uygun…
Başkasının değil kendi vatanseverliğinizi sorgulayın
Siz akkinizi sorgulayin da benimkine karismayin...
Sen neden başkasınınkine karışıyorsun
Kimsenin aklina karismiyorum sokak roportajlarinda hoplayip ziplayanlara laf sokuyorum. Sende onlardan birisiysen al ustune
Sokakta gördüğün her salağa ciddi fikir sahibi birisi mi zannediyorsun
Almanyadan gelipte almanyayi guzelleyen kac kisi gordun?
Yani boş boş saçma sapan fikir sahibiyim diye geçiniyorsun burada yürü git
Arkadaslaeim benle kavga edip kustuler benim abim almanya da yalan mi soyleyrcek benim dayim orada yilalrdir ona mi inanacam sana mi inanacam diye. Kusura bakma abin dayin seni ayakta dikiyor deyince de bana kizarlardi. Aradan 3-4 senw geciyor hakliymissin diyorlar. Bunlarin cogu boyle. Hepsi degil cogu.
Sokmuşum Abine de sana da yürü Ergen
Tamam kanka tayyip sevsin seni de sende rahatla bende rahatliyim ne diyim. Her turlu sapkin dusunceler sen gibilerde, vatanini savunan 2 cumle sey yazdik diye sacma sapan fikir benim ki olsun...
Valla biz de durmuyoruz yazın 😅
Aslinda zaten cok pahali. Ama almancilar eskiden sey derdi biz orada kazanio ulkemize getiriyoruz baska ywrlere de gidebilirdik ama biz vataniniza kazandiriyruz falan filan. Demek ki vatan sevgileri ralari kadarmis demek istedim 😅
Acı vatan tarifleri güncelleme aldıysa demek
Kesinlikle öyleymiş görmüş olduk..
Onlara bile pahalı geldiyse demek ki siiii
Şahlanış.
hemide 4 nala :D
Ne güzel düşmüştü ve attan. Haydi bir daha bir daha bir daha dndndndn
Boş daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?