Bu yaz tatil planımız yok Eylül’e kadar. Ha Eylül de de sabit bir şey yok. Vizyonumuz gereği en fazla Türkiye ye bir ce-eee diyebiliriz onuda canım hiç istemiyor. Canım istese de zorlama, son dakika ve yorucu olur. Hiç çekmiyor canım, nedense ruhen bitkinim. Tatil yapmaya bile motivasyon bulamıyorum kendimde.
Bu yaz hiç bir yere gitmek istemiyorum yiaaa arada arkadaşıma uğricam günü birlik. Bir iki kalırım belki belirsiz 😂 harici şehir dışı düşünmüyorum Allah düşündürmesin fjffjf
Genellikle enflasyona göre Erdek'e giderdim, bu yıl annemin 3 gün önce evde düşüp kaza geçirmesi nedeniyle ruh halimden dolayı tatile kapıyı kapatmak zorunda kaldım. Eylül'e kadar tatil yok.
Bu sorunun cevabı bence tam tatil bütçesine kafasında “tetris” oynayanların meselesi! 😅 Eğer ruh halini dinlesen, hemen deniz-kum-güneş üçlüsüne kaçarsın. Ama enflasyona göre bütçe hesaplıyorsan, rez aldan önce bile “oraya gidince ne yiyip ne içeceğim?” diyorsundur. 💸
Ben orta yolu bulmaya çalışıyorum. Yani biraz yerel keşif, biraz keyif… Zaten en güzel tatil, hem cebine hem kalbine hitap eden tatil değil mi? 🧳✨ Peki sen bu yaz hangi taraftasın, hayalgücü müdür seni taşıyan yoksa ekonomik gerçekler mi? 😜 🌊