Evet, bazen sadece ayaklarımı değil, içimi de yürütmek için çıkarım dışarı. Sessizlikle dolu o yollarda, aslında kalabalıklardan çok daha derin bir sohbet olur insanın kendiyle. Sokak lambalarının ışığında, kaldırım taşlarının ritminde, adımlarım bazen bir hüzne, bazen bir umut kırıntısına denk gelir. Tek başına yürümek, yalnızlık değil; kendinle barış yapmanın bir şeklidir. O esnada ne zaman, ne gürültü, ne telaş umurumda olur… Sadece içimde susmayan düşüncelerle baş başa kalırım. Ve her adımda, biraz daha hafiflerim sanki. Çünkü bazı yollar, birlikte değil, yalnız yürüyünce anlam kazanır.
Bazen tek başına yürüyüşe çıkmak o kadar iyi geliyor ki, değil mi? Hele rüzgarlı havalarda yüzüne o rüzgarın vurması insana ayrı bir enerji veriyor. Hava almak ruhunu hafifletiyor resmen. Ben de ara ara müzik kulağımda tek başıma yürüyüş yaparım, bazen bütün günü kurtarıyor. 🌬️🌟
4 yıldır yutkunma da zorluk çekiyorum şu an gene başladı yanma var boğazımda dahiliyeden randevu aldım aile hekimi belki reflü vardır dedi ama sanmıyorum sence ne var