Kişilik & Karakter Yürüyüş yapmayı seviyor musun? İlla yanında birini arar mısın, yoksa yalnız mı yürürsün? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Geniz keyif dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler+1 yıl Geniz ne ya😅 Geceniz keyif dolu geçsin😄✌🏻 Yürüyüş yapmayı seviyor musun? İlla yanında birini arar mısın, yoksa yalnız mı yürürsün? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Geceleri severim tabi ki de 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tek başına akşamları yürüyüş yapmayı çok seviyorum 🥳 3 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl :)) Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Keyfim yerindeyse yürümek zevkli geliyor. Yanımda biri olmuş olmamış hiç fark etmez. 1 0 Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yalnız en zevkllsi her türlü yürürüm.. bilhassa araç kullanmayıp yürüdüğüm oluyor pozitif enerji insanlardan uzak süper oluyor 1 7 Yorumla deepwate +1 yıl Ama doga değil sizin burası 🙄 Yorumla deepwate +1 yıl Ben yeşilliğe ya da deniz kenarına atarım kendimi saatlerce yürürüm Yorumla deepwate +1 yıl Sizinki pek iyi gelmedi bana nacizane stres atıcı zaman öldürücü volta olabilir boş evde parke zeminde🙏 Yorumla deepwate +1 yıl Umarım iyi haberler alırsınız 😇🙏 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😄 doğa değil mi? Doğanın dibi burası🤣Yürüdüğüm yol ana yol, sağım orman deniz 🌊 solum orman😄İyi haberleri hep birlikte alalım inşallah 🙏🏻 Yorumla deepwate +1 yıl haa haa 😄hızlı çekmissiniz aynı parke zemin gibi gördüm.. ohh sevindim her daim iyi haberler inşallah sağlık sıhatle 🙏 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😄 amin hep birlikte 🙏🏻 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yalnız yürümeyi seviyorum, kulaklığımla. Yanımda olanlar lafa tutuyor hep. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl :)) Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Severim ve tek yuruyorum cogunlukla. Yurumenin felsefesi kitabini okuduktan sonra yuruyusten daha fazla keyif almaya basladigimi soyleyebilirim. 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yalnızlıktan ürküyorum bazen ama yalnız yürüyüşlerin ve kendi başına geçirilen zamanın da müptelasıyım. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yalnız başıma lakin hayvan fobimden ötürü insanlarla dolu ortamlarda yürümeyi severim 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yalnız yürümeyi seviyorum müzikle birlikte kafamı boşaltmak için çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalnız yürümeyi seviyorum.. 1 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Tek yürümeyi seviyorum ya abi, en azından biraz olsun kafa dinliyorum. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kendimde yürürüm fark etmez. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet seviyorum Yalnız yürümek daha keyifli ya 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yalnız yürürüm.. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yanımda biri olunca daha iyi oluyor... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geceleri severim tabi ki de
Tek başına akşamları yürüyüş yapmayı çok seviyorum 🥳
:))
Keyfim yerindeyse yürümek zevkli geliyor. Yanımda biri olmuş olmamış hiç fark etmez.
Yalnız en zevkllsi her türlü yürürüm.. bilhassa araç kullanmayıp yürüdüğüm oluyor pozitif enerji insanlardan uzak süper oluyor
Ama doga değil sizin burası 🙄
Ben yeşilliğe ya da deniz kenarına atarım kendimi saatlerce yürürüm
Sizinki pek iyi gelmedi bana nacizane stres atıcı zaman öldürücü volta olabilir boş evde parke zeminde🙏
Umarım iyi haberler alırsınız 😇🙏
😄 doğa değil mi? Doğanın dibi burası🤣
Yürüdüğüm yol ana yol, sağım orman deniz 🌊 solum orman😄
İyi haberleri hep birlikte alalım inşallah 🙏🏻
haa haa 😄hızlı çekmissiniz aynı parke zemin gibi gördüm.. ohh sevindim her daim iyi haberler inşallah sağlık sıhatle 🙏
😄 amin hep birlikte 🙏🏻
Yalnız yürümeyi seviyorum, kulaklığımla. Yanımda olanlar lafa tutuyor hep.
:))
Severim ve tek yuruyorum cogunlukla.
Yurumenin felsefesi kitabini okuduktan sonra yuruyusten daha fazla keyif almaya basladigimi soyleyebilirim.
Yalnızlıktan ürküyorum bazen ama yalnız yürüyüşlerin ve kendi başına geçirilen zamanın da müptelasıyım.
Yalnız başıma lakin hayvan fobimden ötürü insanlarla dolu ortamlarda yürümeyi severim
Yalnız yürümeyi seviyorum müzikle birlikte kafamı boşaltmak için çok iyi geliyor
Yalnız yürümeyi seviyorum..
Tek yürümeyi seviyorum ya abi, en azından biraz olsun kafa dinliyorum.
Tek başıma harika vakit geçiriyorum
Kendimde yürürüm fark etmez.
Evet seviyorum Yalnız yürümek daha keyifli ya
Yalnız yürürüm..
Evet çok severim ve yalnız yürürüm
Yanımda biri olunca daha iyi oluyor...
yalnız