Otelde konaklama uzun süreli atıyorum İstanbul'da çalışıyor Antalya'ya tatile gidiyor iş için bı kaç gün tekrar İstanbul'a geliyor tekrar Antalya'ya gidiyor gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl1. Serbest çalışanlar (Freelancerlar); yazılımcı, çevirmen, serbest yazar, video editörüv vb.
2. Girişimciler ve İş sahipleri; e-ticaret sahipleri, start-up kurucuları, küçük işletme sahipleri vb.
3. Uzaktan/Evden çalışma; dijital pazarlama uzmanı, yazılım geliştirici, veri analisti vb.
4. Yatırıma dayalı meslekler; trader, portföy yöneticisi, gayrimenkul yatırımcısı vb.
5. Sanat ve Yaratıcı meslekler; müzisyen, ressam, fotoğrafçı, el sanatları ustası vb.
6. Eğitim ve Danışmanlık; yaşam/kariyer koçu, finans danışmanı, online eğitmen vb.
7. İçerik üreticileri ve Yayıncılar; YouTuber, influencer, blogger, podcast yayıncısı vb.
8. Sezonluk çalışanlar; turizm rehberi, otel çalışanı, tarım işçisi, kayak merkezi çalışanı vb.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu şu meslek grubu demek doğru olmaz, işini en iyi yapan yükselmiş insanların maaşları da dolgun haliyle. En azından halka göre dolgun. 100 k üstü her halükarda alan sayılı meslek var çünkü. (Pilot, hekim gibi)
00 Yorumla
1 yıluzun süreli konaklamayi fakirler yapamaz. ortalama kazanci olan da yapamaz. ya patron olucan kendi tatilini sen ayarlican paran çok olucak ya da tatili bol olan bir mesleğin olucak. olurda atanırsam 2 aylık maaşı yazın tatile kiyabilirim. ozel dersle anca kurtarır. birkaç ülke bile gezilir. Twitterda kıskanılan öğretmen hayatlarından birisini yaşarım. ama bu hayatı normalde ailesi zengin öğretmenler yaşıyor. böyle ozel dersten veya birikim yapıp giden öğretmen pek görmedim. en azından benim hocalarım böyleydi
02 Yorumla
Soran1 yılDokrorlar peki
- 1 yıl
tatil bulurlarsa yaparlar. senelik izin 1 ay falan mı? o yüzden ya patron olucan daha doğrusu zenginin çocuğu olucan her yaz tatil yapıp hayatın keyfine bakıcan. o tatil yapan öğretmenler de babadan zengin zaten çocukluktan beri tatil yapıyorlar. fakir öğretmen 40 ina kadar tatil yüzü görmez. egitim fakültesinde okurken arkadaşları yurtdisina gider bu fakir ogretmenimiz kyk bursuyla geçinir. atanmak sıkıntı özelde sürünür. atanınca evlilik, araba, ev için para biriktirir tatil yapamaz. o yüzden takılma öğretmenlere bu kadar. derdin varsa zenginlerin çocuklarına olsun. onlar keyif yapıyor. hatta zenginlere değil direkt anana babana olsun. tatil yapacak maddiyata sahip değilken niye 2-3 çocuk yapmışlar. daha kendilerine zor bakiyorlar. öğretmen üzerinden gitmem senin paylaştığın goruslerle alakalı bu arada
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmm, anladığım kadarıyla bir grup hafta içi çalışıyorken bir sonraki tatil döneminde tekrar aynı yere dönüyorlar. Seyahat etmekten hoşlanan ve buna fırsat veren meslekler genellikle home office/hybrid çalışanlar, freelance iş yapanlar ya da esnek iş saatine sahip olanlar oluyor bence. Influencer’lar, gezginler ya da uzaktan çalışanlar için şeytanın bile aklına gelmeyecek kadar gezinmeli planlar yapılabilir! 😂 Ayrıca iş gereği seyahat odaklı mesleklerde (mesela turizm sektörü, saha elemanları ya da pilot/hostesler) de böyle imkan olabiliyor. Çok iştahla anlattım, ama işin güzel yanı iş+tatil bi arada da yapılabilir! 😄
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
32Cevap
1 yılKamyoncuyum 🤣 hafta sonuna denk gelirse güzel tatil yaparım 🤣
10 YorumlaSağlıkçılar hariç herkes istediği gibi tatil yapıyor
117 Yorumla
Soran1 yılLa doktor nere istediği gibi yapamaz. En kötü gider yazlık yere tayin bekler 4 te mesai bitti mi denize hop
Soran1 yılOrası ayrı doktorlar dışında dediğin gibi. Ama tanıdığım doktordan biliyorum nöbete kalmayan uzmanlığı var. Bütün gün boş yani
Soran1 yılKral sen ne iş yapıyon memnun musun ben meslek seçemiyorum
Soran1 yılTıbbi görüntüleme falan okunmaz mı ya
Soran1 yılÇok radyasyon sıkıntısı yaşar mıyım kamuda
Soran1 yılNey orası nere
Soran1 yılDöner falan alamam ki ama
Soran1 yılSen sağlık yönetimi mi mezunusun
Meslek farketmeksizim Kendi işinin patronu olanlar bence diğer türlü zor
13 Yorumla
Soran1 yılDoktorlar peki
1 yılBenim çalıştığım yerde cumartesi pazar tatil hatta planlama yaptım cuma günü izin alıp pazartesi de izinliyim cumartesi pazar zaten tatil 3 4 gün çeşmeye kayıcam istdan
00 Yorumla
1 yılDershaneden tanıdık arkadaş var sürekli yurt dışı seyahati yapıyor ülke ülke geziyor. Cok az İstanbul da ofiste çalışıyor. Ne iş yapıyorsun diye sordum pazarlama dedi
.05 Yorumla- 1 yıl
Ne pazarlıyormus
- 1 yıl
Ne bileyim
- 1 yıl
İnsan pazarlamadığı kesin djekckdd
- 1 yıl
Hadi ordan kaybol. Kudurmuslarla işim olmaz.
- 1 yıl
Kimmm
1 yılÖğretmen ve memur diyenler maaasimizdan haberiniz vardır umarım 😂😂😂günlerce tatil yapıp hayatta kalamayiz
09 Yorumla
Soran1 yılHangi memursunuz
- 1 yıl
Öğretmenim
Soran1 yılE çok kazaniyonuz eğer Anadoluda bir yerdeyseniz iyi para 😂 cimriler
- 1 yıl
Hahaha evet hiç bitmiyor paramız
Soran1 yılBitme değil kız. Yazında düşükte olsa yatıyor maaş haksız mıyım
- 1 yıl
Ah ah
- 1 yıl
Biliyor Anadolu’da çalışanlar gayet iyide ağzını açmıyor işte 😄
- 1 yıl
Evet aynen
- 1 yıl
Ağız ucuyla konuşma abla😄😄
1 yılBence öğretmenler Temmuz Ağustos kafadan tatil. Ocak sonu 2 hafta tatil. İki adet de bir haftalık mini tatiller 😄
00 Yorumla
1 yılAvukatlar, savcılar, hakimler ve devleti yönetenler milletvekilleri çünkü benim avukatım var kadın senede 10 defa tatile gidiyor
00 Yorumla
1 yılDiş hekimliği yapıyorum, istediğim zaman tatile gidiyorum
06 Yorumla
Soran1 yılKendi yerin mi
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılBaşka gözlemin nedir ne iş yapanlar tatile çıkıyor
- 1 yıl
Kanka öğretmen vs çıkar,
Soran1 yılNormal memu Doktorlar peki yapabilir mi rahat tatil
- 1 yıl
Yapar tabiki
1 yılMankenlik... Ajans seni 4,5 ayda bir Milano ve Paris'e yolluyor.
00 Yorumla
1 yılGibi.
Otobüa hostluğu :) 2 yıl bi çok yer görüp gezmiş ve denize girmiştim
00 Yorumla
1 yılHostesler istemediği gibi tatil yapıyolar bı gün burada bı gün Hindistan da
00 Yorumla
1 yılSerbest meslek çalışanlar ya da gezgin araştırmacılar
00 Yorumla
1 yılMilli istihbarat haber alma elemanı tayin çıkar istediği ülkeye gider gelir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAntrenörler Bazı branşlarda Türkiye şampiyonası olsun uluslararası müsabakalar olsun antrenörler Antalya Muğla veya Karadeniz'in güzel yerlerinde her yıl 3-4 defa sporcularını götürüyorlar hem müsabakalara çıkıyorlar hemde en güzel otellerde kalıp tatillerini yapıyorlar...
00 YorumlaKendi işinde çalışanlar, girişimciler, yazılımda iyi noktaya gelmiş insanlar vs.
00 YorumlaÖğretmenler 3 ay denizciler daimi tatilde ya da işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖğretmenler galiba arkadaşım öğretmen gitmediği yabancı ülke yok ben Türkiye'de gidemiyorum o maşallah tüm dünyayı gezdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDediğin gibi iş anca kendi işi olanların veya yüksek bir şirkette çalışanların olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben hamalim halde canım istemeyince tatil yapıyorum
00 YorumlaÖğretmenler cumhurbaşkanı esnese tatil yapıyor meselâ, doymak bilmeyen egositler. 😃
34 Yorumla- 1 yıl
Sen de öğretmen olsaydın napalım bizim de her memur gibi 1 ay isteğe bağlı tatilimiz yok yazın yapmak zorundayız ve 1 ay sandığınız gibi 3 ay değil
- 1 yıl
Öğretmenler hakkında saygılı konuş. Kişilikleri bizi ilgilendirmez ama dünya da anne babamızdan sonra bizi hayata hazırlayan öğretmenlerdir. Burada bu yazıları okuyup aynı şekilde sen de yazabiliyorsan bu öğretmeninin emeğindendir.
1 yılDevlet memuru olanların hepsi bence istediği gibi tatil yapabiliyor
03 Yorumla
Soran1 yılKuzenlerimin hepsi memur hiç yapmadılar şoktayım. Doktor kuzenim var o yapıyor tatil tek
- 1 yıl
O tatil yapmayanlar büyük ihtimalle aç gözlü olanlar daha çok para kazanma hırsı vardır onlarda
Soran1 yılCimriler
1 yılRemote çalışan ve 100 bin TL üzeri kazanan herkes gidiyordur bence.
10 Yorumla
1 yılEmniyet mensubuyum resmi tatil hiç yok sadece yıllık izin var
00 Yorumla
1 yılKendi işinin patronu olanlar
21 Yorumla- 1 yıl
Ben borda bodygardım arada gidiyorum tatile yavrum
Gizli Üye(25-29)1 yılÖğretmenler tabii ki 3 koca yaz ayından bahsediyoz
30 Yorumla
1 yıl
Sanatçılar oyuncular avukatlar da olabilir mi10 YorumlaÖğretmenler yapıyor bence
00 Yorumla
1 yılPilotlar tam dediğin gibi hshshah
00 Yorumla
1 yılMaaşı iyi olan iyi kazanan yapıyor işte
00 YorumlaOğlak Boğa Başak Kova ve tabiki Aslan 🤔
01 Yorumla
1 yılen rahat tatili öğretmenler yapıyor
00 YorumlaTurizm sektöründe olanlar olabilir mi 😂
00 YorumlaKendi işinin patronu
12 Yorumla
Soran1 yılDoktorlar peki
Gizli Üye(18-24)1 yılTurizm rehberleri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTurizmciler ve hava yolu çalışanları
00 Yorumla
1 yılhiçbiri spxmwlxkepxş
04 Yorumla
Soran1 yılPlajlardakiler kim ozmn
- 1 yıl
yazlığı olanlar
Soran1 yılTamam onlar ne iş yapıyor işte sorumun aslı tatil süresi izni ile ilgili
- 1 yıl
kankacım yazlık zaten alınmış hazırda var emekli olsa da gider asgari ücret alsa da gider direkt tatile gitmek çok zor
Öğretmen ve doktor
01 Yorumla
Soran1 yılDoktor yapar di mi çok rahat vay anasını
1 yılTopçular yani benn😅
02 Yorumla
Soran1 yılSen top musun
- 1 yıl
Futbolcuyum diyom
1 yılEczane sahibi olan eczacı😄
10 YorumlaAkademisyenler biri yanında Şu an
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yılÖğretmenler
00 Yorumla
1 yılÖğretmenler kesinlikle
00 Yorumla
1 yılÖğretmenleeerrr
03 Yorumla- 1 yıl
Olucam zaten fjdjdj
1 yılMesleği olan herkes yapabilir bence ya
00 YorumlaGirişimci
00 Yorumla
1 yılReklamcılar.
00 Yorumla