Üni topluluğu olarak fabrika gezisine gittik?1kız vardı tuhaf, uzun ama okur musunuz? o günden beri enerjim düşürdü bu olay?

Olayı anlatayım:

Samimiyet kurmaya çalışıyor guya diyor ki burcun ne yüzün tombul tam bir işte bilmrm ne burcusun

Daha sonra sürekli istanbulu övüyor başta da bu şehri beğenmiyorum gibi konuşmalar yaptı sürekli gebzeyi istanbulu anlattı kız

Bide ben yabancıyım baküden geldim yani bildiğim dilleri anlatmadan sormadan o kendisinin b1 almanca c1 ingilizcesi olduğunu anlatıyor bu yüne olabilir ama ielts toefl nedir biliyorsun dimi diyor sonra yurtdışına gitmek istiyorum dedim senin planında var mı diye sordum bu konulardan sonra da ben gitmek istediğimi söyledim o da zaten yurtdışındasın dedi ve konu şehirlere geldi ben de orada yaşamak isterdim dedim ruslar almanlar filan var bana daha rahat olur ruslarla iyi anlaşırım kültüre alışığım dediğimde bi donuk ifade aldı kız konuşmadı sordum sevmiyor musun diye ben kimseyi seviyorum veya sevmiyorum demem dedi öyle bişey

Üni topluluğu olarak fabrika gezisine gittik?1kız vardı tuhaf, uzun ama okur musunuz? o günden beri enerjim düşürdü bu olay?