Tatil & Seyahat Bu şehirlerden hangisi en güzel ve yaşamaya her bakımdan değer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Artvin Edirne Kırklareli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu şehirlerden hangisi en güzel ve yaşamaya her bakımdan değer? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Edirne 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden Işıkhızında 1 yıl Cunku orada yaşıyorum 😂 Soran 1 yıl Yaşadığın yeri sevme sebeplerin nelerdir? Işıkhızında 1 yıl Aydın insanların, eğitim seviyesi yüksek insanların yaşadığı bir şehir. Denize yakın, metropol şehire yakın. Yaşam kalite standartları yüksek. Soran 1 yıl Deprem riski nasıl orada Işıkhızında 1 yıl Kırmızı bölge ama sadece sahil boyları
1Sinemmmm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Artvin. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Oraya gittim ve gördüm beğendiğim bir şehir. Yorumla Soran 1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Edirne
Neden
Cunku orada yaşıyorum 😂
Yaşadığın yeri sevme sebeplerin nelerdir?
Aydın insanların, eğitim seviyesi yüksek insanların yaşadığı bir şehir. Denize yakın, metropol şehire yakın. Yaşam kalite standartları yüksek.
Deprem riski nasıl orada
Kırmızı bölge ama sadece sahil boyları
Artvin.
Neden
Oraya gittim ve gördüm beğendiğim bir şehir.
Nerde yaşıyorsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!