Arkadaşlar sevgilimle ilişkimiz başlayalı iki ay oldu ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz o farklı bir şehirde yaşıyor benim şehrime geldi vakit geçirme fırsatımız oldu sonra çok ısrar etti yaşadığı yer yazlık bir yer beni davet etti yalnız kendisi bana o kadar güven verdi ki karşısındakine fazlasıyla değer veren biri hem bana hem aileme ben de yanına gittim daha iyi tanımak için. bir hafta kendisiyle kaldım Gerçekten çok güzel geçti aramızda herhangi bir şey olmadı sadece seviştik kendisi 35 yaşında ben 30 yaşındayım. Şu an ilişkinin başındayız bakalım zaman geçtikçe birbirimize tahammülümüz nasıl olacak diyor. Benim için şehir dışına gitmek zor bir durum oluyor ailemden dolayı ama o yazın yurt dışı ya da tatil planları yapıyor bunu ona söylediğimde biraz moralı bozuldu bakalım bir de böyle tanımayı deneyelim dedi ben çok gelemeyeceğimi söyledim sizce ben mi haklıyım o mu? Bana soğuk ve tripli davranmaya başladı
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durumda, her iki tarafın da duygularını ve beklentilerini anlamak önemli. Senin için şehir dışına gitmek zor bir durum olabilir, özellikle ailenle ilgili sebeplerle, ve bu durumu sevgiline dürüstçe iletmişsin. Bu, sağlıklı bir iletişimin göstergesidir. Fakat, sevgilin yaz tatilinde ya da yurt dışında zaman geçirmek istiyorsa ve senin bunu kabul etmemeni kişisel olarak alıyorsa, bir hayal kırıklığı yaşayabilir.
Her iki tarafın da duygusal ihtiyaçları ve beklentileri farklı olabilir. Sevgilin, aranızdaki ilişkinin daha da derinleşmesini ve daha fazla zaman geçirmenizi istiyor olabilir, bu yüzden seni çağırmak istemiş olabilir. Ancak senin için bu, zorlayıcı bir durum olabilir, çünkü tatil planları ya da şehir dışına gitmek, senin yaşam düzeninle uyumlu olmayabilir.
Hangi tarafın haklı olduğu sorusunun net bir cevabı yok, çünkü her iki tarafın da geçerli sebepleri var. Önemli olan, aranızdaki iletişimi açık tutmak ve birbirinizin durumunu anlamaya çalışmaktır. Sevgilin soğuk ve tripli davranıyorsa, bu büyük ihtimalle hayal kırıklığından kaynaklanıyor. Bu durumda, duygusal olarak daha fazla açıklık ve anlayış sağlamak, birbirinize daha iyi yaklaşmanıza yardımcı olabilir.
İleriye dönük, bu tür meseleleri daha açık bir şekilde konuşarak, hem kendi sınırlarını hem de sevgilinin beklentilerini netleştirmenizde fayda olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence burada haklı-haksız meselesinden çok, iki tarafın da birbirinin sınırlarına ve şartlarına ne kadar saygı gösterdiği önemli. İlişkiniz çok taze, henüz iki ay olmuş ve sen ailene karşı sorumluluk hisseden, geleneksel değerlere bağlı birisin gibi görünüyor. Bu çok saygı duyulacak bir şey. Öte yandan sevgilinin de seni daha yakından tanımak, seninle daha fazla vakit geçirmek istemesi gayet doğal. Ama bunu seni zorlayarak ya da küsüp soğuk davranarak göstermesi bence yapıcı bir yaklaşım değil.
Daha ilişkinin başındasınız ve bu süreçte birbirinize nasıl davrandığınız ilerisi için çok belirleyici olacak. Bir insan sana "bakalım zaman geçtikçe birbirimize tahammülümüz nasıl olacak" diyorsa, orada zaten biraz mesafeli, temkinli bir ruh hali var. Şimdi de senin bir tatile gelememen üzerine hemen tavır alması, bu tahammül sınırlarının çok da sağlam olmadığını gösteriyor olabilir.
Dini ya da resmi bir bağınız yokken senden sürekli şehir değiştirmeyi ya da tatile gitmeni beklemesi ağır bir beklenti. Elbette gezilir, görülür, anı biriktirilir ama bunların hepsi karşılıklı gönül rahatlığıyla olur. Sevgi, anlayışla büyür, trip ve soğuklukla değil.
Sen kendine ve değerlerine sadık kal, bu senin güçlü yanın. O da seni gerçekten tanımak istiyorsa, bunlara saygı göstermeyi öğrenmek zorunda.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBelliki adam kendine bişeyler katmış proföyöneleşmişki sana bu ikilemi yaşatıp sorduracak kadar manüpülesi etkilemiş her erkek aynı değil ama her erkeğin şeytanı aynı sadece bazısı kulak arkası yapabilir bazıları yapamaz benim nacizade tavsiyem bu yolda ısrarla yürümek istiyorsan temkinli olman ve en ufak şeyi içinden sorgulaman en garantisel ilerlemenin yolu bu daha basite kaçmak gerekirse ayrılıp kafa rahatlığı olması üzebilir ve niyeti vs geçtim seni sevse böyle iyi bir aileye hani sahip diye saygı duyar bir gram kafasında ciddiyetlik olsaydı sana saygı duyar seni anlamaya çalışırdı bence anlayışsız ve bencil olması bile niyetinden önce yetiyor bence tabi bizimkiler hep tavsiye yine bir erkeği erkekden başka en iyi kimse anlamaz onlar kadın hislerini anlamaz bizde erkek eğer öyle bir niyeti olduklarını söylüyorlarsa beyleri çokta kulak arkası yapmamakta fayda var kadın öneriyse saygısı olmayan bencil insandan olmaz yıpratıcı olur her anlamda ("anlattıklarımdan ne bencilliğini gördün?" diye düşünürsen gezmediğini sevmedini farz etsek diye düşünerek söyledim kendisi seviyor ya çokta keyfinden fedakar olmaz gibi bi vibe aldım)
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞunuda demek istiyorum senin münasebetin ilk olabilir ama karşısının ki ilkmi geçmiş geçmişte olsa bile mesela ben bir insana 2. Sorum kaç kere sevgilin oldu derim çünkü bir insan 1 kere ayrılır 2 ayrılır 3-4den sonra artık kendi istemesede durar ciddi ilişki insanıysa bişeyler yıpratır 4 geçiyorsa bence aldatmayada çok müsait bir insan olabiletesi bunu münsabet açısındanda yorumlaya bilirsin o katagoridede 2 den fazlası sıkıntı bence 1 gençlik saçmalağıysa 2. si sen olursun hani
1 yılBence ikiniz de haklısınız ama durumu biraz daha netleştirmeniz gerekiyor. Senin ailen ve şehir dışına gitme zorunluluğun gerçekten önemli ve bu konuda kendini zorlamaman normal. Ama sevgilin de tatil planlarını seninle yapmak isteyebilir, bu da onun ilişkiden ne kadar şey beklediğini gösteriyor. Şu anki soğuk tavrı belki de seninle daha çok vakit geçirmek istemesinin bir tepkisi olabilir. İkiniz de bir adım atıp ne hissettiğinizi ve beklentilerinizi daha net konuşmalısınız. O zaman bu tür gerginlikler azalır. İletişim her zaman işe yarar.🙏🏻🌷🦋
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oh tatlışım, burada biraz yoğun duygular dönüyor gibi hissediyorum! 🫠 İlişkinin başındasın, her şey tazecik ve heyecanlı ama böyle önemli konular konuşulurken biraz daha duyarlı olmak gerekiyor. Şimdi, senin ailene karşı sorumlulukların var; bu çok net bir durum. Ama sevgilin de romantik hayaller kurmuş, seni yanında görmek istemesi çok normal. İkiniz de haklısınız aslında ama şu an çatışmanızın sebebi iletişim eksikliği gibi duruyor.
Ona nazikçe sebeplerini açıkla, nasıl hissettiğini anladığını belli et. Ve öneri olarak ilişkinizin geleceğini etkileyebilecek şeyler hakkında şimdiden konuşmak, ileride daha rahat hissetmenizi sağlayabilir. Mesela orta bir noktada buluşabileceğiniz bir çözüm var mı? Konuşarak çözmek mümkün. İkiniz de değerlisiniz, unutma. 💌
Senin de durumla ilgili düşüncelerin neler? Hadi bi’ konuşalım! 🙌10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani senin aile yapindan dolayı her an özgür olamamanı anlayışla karşılaması lazım. Heralde 1 hafta onunla kalmandan dolayı vu konuda rahat olacağını düşündü. Net iletişim kurup konuşmak ve yanlış anlaşılmaları düzeltmekte fayda var
22 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle oldu inanır mısın sırf bu yüzden keşke gitmeseydim dedim ben bir kez fırsatını buldum hani hem tanımış olurum dedim hem daha rahat vakit geçiririz diye gittim ama o herhalde devamının geleceğini düşündü onun için risk almadığımı düşünüyor
1 yılCok istiyorsa adam gibi evlensin. Ne oyle cani istedigi gibi seni kullanicak? Sen kullanilacak biseymisin? Herseyin bir sniri yeri yordami vardir. Sinirlarini koru senin sinirlarina saygisi yoksa hic dusunme ayril. Sana orrrrr. pu gozuyle bakmaya hakki yok
1115 Yorumla
Soran1 yılHaklısın umarım bugün yazar yoksa bu aşk da hüsran olup bitecek onunla seviştiğime çok pişman oldum ama bunu ona demem
- 1 yıl
Umarim mi? Neden umuyorsun. YaZmasin. Yazsada sen bu saaten sonra onunla ne yasayabilirsinki. Bugun boyle yapan yarin seni satar
- 1 yıl
- 1 yıl
Dedigim gibi kimseye minnetim yok...
Kadar yolu var seninde olmasin erkegin ciddi dusuncesi varsa ben ciddiyim der ailesiyle tanistitr zaten anlarsin hal ve harekentinden ciddim adam gel benim evinde kal gel tatile gidelim demez benim şahsi dusuncem bu adam ciddi falan deyil karar senin hayirlisi ne ise o olsun - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılTabii ki haklı değil :) daha 2 ay olmuş tatil planı yapıp sana bozulması hiç hakkı değil. Tamamen bencillik yapıyor. Kaldı ki senin ailen var ve sen onun kadar rahat değilsin. erkek olduğu için onun umurunda değil, ya da genç olduğu için bunları düşünemiyor. Güzel vakit geçiriyor olabilirsin ama mutlaka tatile gitmen gerekmiyor. otur tanımaya çalış, iyi tanı kendini öne atma. Ağırdan al biraz. )
62 Yorumla
Soran1 yılGüya hemen değil yaza diyormuş ama ne olursa olsun zaten bir hafta kaldım kendisiyle bana uymamasına rağmen
- 1 yıl
Ona istinaden böyle bir şey teklif etmiş demek ki. Bence ağırdan al. Acele etmene gerek yok. Ciddi bir şey düşünüyorsan onu tanımak için kendine zaman tanı.
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik içinde yapılması gereken değerleri, anıları evlilik dışında yapabiliyorsak, evlilik hayali kurmanın da bir cazibesi kalmaz. Zaten her şeyi yapabileceksek neden evlenelim ki! Kendi sınırlarımızı kendimiz belirleriz. Ne ailemiz ne bir başkası karışamaz. (Zaten içimizi de kimse bilmez)
Erkek içinde kadın için de bu böyledir, ulaşılabilirlik artıkça, beklentiler düşer insanın elde etme isteğini gerçekleştirme çabalama yetisini kaybeder.92 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl🙏💫
1 yıl2 ay çok erken değil mi trip atiyosa atsın bu ne be her dediğine evet mi diycen gitsin kendine fino köpeği alsin içinden gelmiyosa yapma herhangi bir şey bu arada 35 yaş yok ciddi düşünür yok şöyle böyle diye düşünmemeni tavsiye ederim olgunluk kişilikte olan bir şey yaşta değil ailen haklı yani çok yan yana olmamak için ateşle barut yan yana durmaz yani sen bilirsin ama mesafeni koymanı tavsiye ederim her şey gönlünce olsun
50 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 441 cevap paylaştı. 2 ayda sevişmek mi 🙄 ohooo bir akılsız daha aferim size böylelerine şans vermeye devam edin sonra da düzgün erkek arayın seni zevkini gidermesi için seviyor sana karşı başka duygusu yok almış alacağını hem yurt dışına da çıkıyor başka kadınlarla da takılıyordur o merak etme
30 Yorumla
1 yılHani hastaya ilac verilir dozaj artirilir ya sen en basta yuksek dozaj vermissin, sonra dusuk dozajda etki bekliyorsun... Belli sinirlarin varsa bunu en basta cizmeliydin.2 aydir tanidigin biriyle 1 hafta ayni evde kalirsan adam da beraber tatile gitmenizde bir mahsuru olmayacagini dusunebilir. Ben ikinizinkini de tasnif etmiyorum ama herkesin kendi yasami benim yorum yapmam haddime degil. En dogru karari verirsin umarim
12 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru bir yorum bu saatten sonra geç de olsa ondan adım bekleyeceğim olmazsa da yoluma bakacağım
- 1 yıl
Hayirlisi olsun hakkinda🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılBu tatil haklarını saklı tutup evlendikten sonra kullanma seçeneğini sor.
Ciddi ilişki istemiyorsa belli eder. Ayrıca aranızda bir şey olmadı sadece seviştiniz 😏😒😏😒 aranızda daha başka ne olacak? İlla hamile kalıp çocuk mu doguracaksın?
530 Yorumla
Soran1 yılEvlilik düşüncesine sen beni götür diyor beraber karar verelim buna kafasında
Cevap sahibi1 yılEvlilik öncesi ne kadar çok birlikte vakit geçirip beraber aynı yatak, w. c. ve duş kullanılırsa evlilik ihtimali o kadar çok düşüyor. Biz erkekler elde ettiğimiz kadını cepte görüp yeni kadınların peşine düşeriz.
Hiç düşündünüz mü çok güzel olsalar bile hayat kadınları neden evlenemiyor?
Soran1 yılHaklısın hata bende
Soran1 yılGüvenip inandım ve tüm benliğimle gittim
Cevap sahibi1 yılGüven ve inan o konuda bir şey demiyorum, bu tatil tekliflerini evlilik sonrası kullanmak istediğini söyle..
Hem böylece karşı tarafa ciddi değilsen vaktimi alma mesajı vermiş olursun 👍
Soran1 yılSabahtan beri
Bana asla yazmadı ne diyim ki dün gözyaşına kıyamam diyen adam
Cevap sahibi1 yılDün göz yaşına kıyamayanlar bir süre sonra sırtından hançerlemek için fırsat kollar. En büyük aşkla evlenen ünlüler aşk bitti deyip boşanıyor ve boşanırken ne rezillikler yapıyor!
Hiç takma kafana bence eğer çalışıyorsan işine yoğunlaş 👍
Soran1 yılHaklısın çalışıyorum şükür ki ama çok üzgünüm bende hata ki ona güvenip ailemle bile aramı bozup yanına gittim
Cevap sahibi1 yılHemen silme belki yoğundur veya işi vardır ya da ne bileyim mesajını görmemiş olabilir. Böyle böyle artı ve eksi verip ona göre ilişkine yön vereceksin.
Soran1 yılYazmadı hiç ben mi yazayım
Cevap sahibi1 yılHayır yazma bekle 👍
Eninde sonunda yazacak, bekle bakalım ne kadar uzun bir süreden sonra yazacak bu arada süre ne kadar uzarsa o kadar kötü çünkü senden asıl istediği şeyi alınca bu süre çok ama çok çok daha fazla uzayacak ve sen belkide geri dönüşü olmayan bir şekilde ona bağlanmış olacaksın.
Soran1 yılŞimdi yazdı akşam arkadaşları ile hamama gidecekmiş onu haber verdi ne diyim
Cevap sahibi1 yıl🤔🤔🤔 Ayrıntı sor?
Kaç kişi, simleri ve kaçta gidip kaçta çıkacaklar vs vs sor. Çıktıktan sonra mesaj atacak mi bekle sonra ilerleyen süreçte bu hamam olayını unutunca büyük ihtimalle bu günkü tarihle ilgili başka bir şey söylerse veya farklı kişiler gibi gibi şeyler anla ki yalan söylemiş. 👍 Birde tatil olayını tekrar açarsa evlilik sonrası kullanmak istediğini söyle ona göre evlilik planları yaparsa ve nikah için gerekli belgeleri hazırla derse doğru yoldasın evlilikten önce tatil konusunda diretirse sıkıntı var demektir. Tatile gidip şeytana uymadan olmuyor çünkü bende eski sevgilimle tatile giderdim ve her seferinde mutlaka bir şeyler yaşardık sonra pişmanlık zina yaptık vs vs en sonunda ayrıldık 👍 şimdi keşke hiç o harama girmeseydim diyorum 😞😞😞
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora Belli bir yaştan sonra evlilik düşünmeyen biriyle vakit kaybetmek anlamsız.
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora Evlilik herkese göre değil. Sorumluluk sahibi olmayan evlenmesin zaten. 44 yaşında bir erkek evlilik düşünmüyorum diyorsa tekstil sektöründe çalışıyor ve kadindan kızdan bıkmış demektir.
Cevap sahibi1 yılVarlıklı biri mi bu adam?
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora o zaman ikna kabiliyeti yüksek bir adam.
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora Dost hayatı yaşadığı kişileri
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora Çinli mi? Nerede bu cinliler?
Cevap sahibi1 yıl@Vivtora Hangi dilde konuşuyor bu adam?
1 yılSevgiliyle tatile gidemeyecek biri aynı evde de nikâhsız fiziksel aktivitenin hiçbir çeşidine bulaşmamalı. Her insanın kendisine ait kırmızı çizgileri vardır mutlaka bunları en başta belirtmek gerekir karşı tarafa ağır geliyorsa zaten o kişi güvenilir biri de değildir, lâyık ta değildir ve hatta iyi niyetli de değildir. 3 Hayırla gidebilir. Hiçbir erkek prensiplerinden taviz vermeye değmez.
30 Yorumla
1 yılSiz haklısınız kesinlikle ne kadar güven verirse versin 2 ay birini tatile çağırmak için erken. Bir de trip atmış üstüne yazık bunun niyeti belli gibi. Erkekler ilk 3 ay sahte maskelerle yaşayabilirler sonrasında çoğu gerçek kendisini yansıtır. Güven vermesi de belki çıkarları içindir
30 Yorumla
1 yılSana kötü bir haberim var. Retro zamanları tanımıssın. Bu zamanlarda tanıştıgın insanlara dikkat edilmeli. Kalıcı olmazlar ve bilmediğin seyler çıkabilir. En anlaşılır söyle söyleyim ask gezegeni venüs geri gidiyor üstekik Mars'ta retrodaydı. Herneyse anlattıklarından iyi bir koku almadım. Dikkat et bu adama kesinlikle dikkat et. Özellikle evlenmeden bişey yasama
11 Yorumla
Soran1 yıl17 Şubatta tanıştık
- Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılİstediği şeylerin ikinizin de ortak durumuna göre şekillenecek olduğunu şimdiden öğrenmeli. İstediği şeyler olmayınca soğuyan veya triplere giren biri. ya narsisttir veya zamanla o noktaya ulaşacaktır. İlişkinizi çok dikkatli yürütmenizi tavsiye ederim.
10 Yorumla
1 yılŞu devirde kimseye güven olmaz bu kadar çabuk tatil planı yapıp gelmiyorsun diye küsüyorsa ya ergenlikten çıkamamış ya da tatil değil başka planları var. Kendine çok dikkat et lütfen. Böyle insanlardan da uzak durman daha iyi bence. 35 yaşına gelip hala insanları anlamıyorsa saygı duymuyorsa sıkıntı var demektir
20 Yorumla
1 yılUzak ilişki sabır isteyen bir durum seni de şehir dışına gelmen konusunda zorlaması pek hoş değil daha çok onun bu durumu farkedip kendisinin senin olduğun şehre gelmesi daha güzel olur sanırım senle daha fazla vakit geçirmek istemesi buna neden oluyor ama sırf hayır dediğinde trip atması da güzel defil erkeğe triplenmek yakışmıyor
013 Yorumla
Soran1 yılEvet onun yaşadığı yer çok daha güzel ya da bu güzellikleri yaşamak varken neden yaşamayalım ki diyor ben de diyemiyorum ki o zaman evlenelim
- 1 yıl
Sabredeceksin sen de o da evlilik düşünüyorsan o zaman iş degisir
Soran1 yılEvlilik istiyorum ama o da bu süreçte gezmek tanımak istiyor yaza doğru gidelim diyor
- 1 yıl
Ne kadar oldu iliski
Soran1 yılİki ay daha başındayız aynı evde yaşama hissini tadalım ve gezelim diye gittim ama hep bir üstünü istiyor
- 1 yıl
Hızlı gitme asla ve her dediğini yaptirmasina da izin verme daha erken yeni sayılır yavasla
Soran1 yılSabahdan beri bana asla yazmadı biliyor musun sence ne yapayım
- 1 yıl
Sen de yazma
Soran1 yılÇok şaşırdım böyle yapmasına belki de bitecek bu şekilde
- 1 yıl
Bak biterse böyle bitsin daha 2 ayda neyin acelesi yangından mal mi kaciriyo seni çok seviyor bile olsa bazı şeyler anlaması gerek 35 yaşına gelip bı de böyle bı de şöyle deneyelim demesi düşündürüyor neyi denicen seninle 1 hafta geçirmiş guvenip
Soran1 yılVe düşünsene her şeyi göze alarak gittim yanına babam bir anda arayabilirdi görüntülü beni
- 1 yıl
Tabi ki yazabilirsin
- Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı.
s 1 yılGelememeni anlayışla karşılamıyorsa sandığın kadar iyi biri değildir. Eşim mesela sevgiliyken de nişanlıyken de tatile gitmek istedi, ailemin kabul etmeyeceğini söyledim, tamam dedi. Bunun için trip atmadı, soğuk konuşmadı. Sandığın kadar anlayışlı biri olmayabilir
00 Yorumla
1 yılHakkını aramak anlamında, sevgilinin duygularını anlamaya çalışmak önemli. Ama aynı zamanda senin de geçerli sebeplerin olabilir. Bir ilişkinin temeli, iletişimle ve anlayışla güçlenir. Eğer tatil mümkün değilse, bu durumu dürüstçe konuşarak, belki başka bir çözüm yolu bulmak ve birlikte keyif alabileceğiniz alternatifler düşünmek faydalı olabilir. Yani, her ikiniz de duygularınızı açıkça paylaşıp birbirinizi anlamaya çalışmalısınız.
00 YorumlaYani simdik yaşam tarziniza ve dinle alakali bisey sanirim... yinede evlenmeden bi cok seyi yaşayip evlendikten sonra... bu'muyduyu yaşamamak icin sınırlari belirleye bilirsin ve illa Ailem vs deme ben istemiyorum de... benim bi hayat bakişim ve düsünceme göre değil vs diye bilirsin...
00 YorumlaCevabı gayet açık. Böyle adamlar s*kmrk için kendini çok iyi tanıtır ya da ikişkiyi çok iyi yürütür bu konuda profturlar çünkü. İş işten geçince de soğuk yapmaya başlarlar. Bakireyim demişsin tatile gitme soğuk yaparsa da anasınına*mına kadar yapsın takılma fazla
54 Yorumla
Soran1 yılİnan seviştiğime öyle pişman oldum ki
Soran1 yılGüvendim ve inandım ona çünkü
- 1 yıl
sanki canını aldı, niye pişman oldun bekaret yüzünden mi
- 1 yıl
Böyleleri eve kamera koyup çekip görüntüleri senin aleyhine kullanır ya da birilerine anlatır senin adını çıkarır hiç tanımıyorsun bu erkek milletini kesinlikle uzak dur evleninceye kadar da sınırlarını koru asla yakınlaşayım falan deme baktın hala trip atıyor o zaman def et gitsin
Gizli Üye(36-45)1 yılAklima izledigim bir film geldi adam yakisikli ve zengin kizlari avina düsürüp yurtdisina cikartip kötü kisilere para karsiligi satip geri ülkesine geliyordu
2 ay cok cok erken lütfen kendine dikkat et bu iste bi is var 2 ayda ne tatil plani ya
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu defa sevişmesinde ötesinde bir eylem planlıyor demek ki bu sefer seviştikten sonra seni yiyecektir haberin olsun güvenini kazanmış yalnızca sevişmeyle yetinmiş adam ama bu defa affetmez seni yemeden bırakmaz eğer gidersen bunu yorumumu haklı çıkartacağından adım gibi eminim gelip şunu dersin beni yedi 😀
00 YorumlaDerdi başka uzak dur. Sen onun üzülmesine dayanamayacağın için sana oynuyor. Ve işinde profesyonel bak dikkat et. Bu tip evlenmez ciddi de düşünmez. Sadece değer veriyormuş gibi yapar.
20 Yorumla
1 yılÖncelikle , sen onu sevgili olarak görüyorsun ama o seni sevgili olarak görmüyor. Senin birlikte zaman geçirebildiği ve seks yapabildiği kadar yapıp , sonrasında seni bırakacak özet bu.
21 Yorumla- 1 yıl
@_Cemile_ , @Hasnikktir teşekkür ederim 🌹🌹
1 yılYani seni tatil konusunda zorlayamaz ama gitmek istiyorsan da ailen anlayış gösterip izin vermeli bence.. sırf tatil icin konusuyorsa ve gelemeyeceksin diye soguyorsa tatilde koluna takıcak baska bir kadın bulsun
00 Yorumla
1 yılHaha tabi eminim ki yıllardır tanışıyor gibisiniz. Yıllardır tanışan insanların arasına böyle bir sebepten soğukluk girer mi? Amacı sadece seks, nokta, the end. 😆
00 Yorumla
1 yılYani böyle şeyleri okuyunca, her kız öyle mi diye düşünüyorum, bu nasıl bir çağ, nasıl bir hayat...
Evlenmeden bakmaya kiyamayan insanların torunları, evlenmeden herşeyi yapar hâle geldi, Rabbim beterinden korusun.
Eşinizin daha önce başka kızlarla tatile çıkmış, herşeyi yaşamış olmasını kabullenebiliyorsaniz sorun yok.
00 YorumlaEn ufak aksilik öyle davranılmaz saygı duymalı herkes aynı ailede aynı şartlarda yetişmiyor belki sen gidemiyorsun anlayışlı olacak azla yetinecek
00 Yorumla
1 yılAnladigim kadariyla aile yapından dolayı gidemiyorsun, anlayissiz erkekten fayda gelmez. Beraber tatil fikri tabii ki cok eglenceli olabilir heveslenmis ancak gercekten deger veren birinin bu tarz ailevi durumlara saygı göstereceğini düşünüyorum. Ben de yaşadığım mahalleden dolayı belli saatlerden sonra eve girmem sorun oluyordu, arada tek tükler için eski sevgilimin kendisi şirinlik yapıp annemden izin koparıyodu. Anlayıs önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe işin var elin adamiyla sehir disinda herkese guvenme bakma sen daha guven verdigine erkekler cok iyi oyuncudur sakin gitme tatile iş bide bebekle geri donersin bende kucuksun abla nasihati sana guvenme kimseye
10 Yorumla
1 yılTatil birlikte olalım teklifiidir. Net bir şekilde gerisini ona göre düşün.
12 Yorumla
Soran1 yılBen bakireyim bu arada seviştik ettik ama asla yaşamadık evlenme fikrine ben onu götüreyim istiyor zaten öyle düşünmese şimdiye evlenirdi çoktan
- 1 yıl
Bunlar okey de bana gel şarap açar film izlerizle beraber tatile gidelim sevişme davetidir. Bakiresin okey ama beklenti bu davetten dolayı budur. Net
1 yılAramızda bir şey geçmedi sadece seviştik derken, bir şey geçmesi için ne olması lazımdı?
15 Yorumla- 1 yıl
Hahajaja cidden ya
Soran1 yılCinsellik anlamında dedim
- 1 yıl
Sevişmek cinsellik değil mi
Soran1 yılDeğil 🤣🤣
- 1 yıl
Güzel kafa :)
Ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım zaten bence haksız… her türlü haksız…
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDegil tabii ki, biz tanisali 4. ay olcak evine cagirdi gelmicem dedim istemiyorum diye yani, istemiyorsak da istemiyoruz , bi yuzuk fialn takin oyle gidin
24 Yorumla- 1 yıl
4 ayda tanıyamadın mı
Cevap sahibi1 yıl@anticooor07 tanıyamadım kardeşim yüzünde yazmıyor
- 1 yıl
tavırlarından hıssedersın bence
Cevap sahibi1 yıl@anticooor07 uzak mesafe sürekli görüşemiyoruz , yüz yüzeyken iyi , sürekli yazışırken de ifade ediyor ama ben kendime bile güvenmem
1 yılSeninle evlenmek değil de takılmak istiyor gibi. İmkanın da olmadığından seni napsın yani gider başka kızla görüşür
00 Yorumla
1 yılHayır tabi ki haklı değil. Sevgili olsanızda herşeyin bir sınırı olmalı ve güvenmek için uzun bir zaman geçmesi gerekli. O yüzden haklı olan sizsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl2 ay olmus sevisme gayet cok guzel iliski seni kullanip pecete gibi aticak taktik iyi işliyor 30 yasindasin hayatin ziyan ve travmalarla gecer aklini kullan ayril her onune gelenle de yatma.
08 Yorumla
Soran1 yılKeşke ilk defa bunu yaptığımı bilsen
Cevap sahibi1 yılBak ne kadar agir olursan bi erkegi evlilige o kadar ikna edersin affet soliceklerim icin gorunusune maddi. durumuna aldandin kendini ucuz gibi sergiledin seni ayagin cagrio bu seferki plani senin beraketini alip 1.2 kez bole gidip sogudum yapamicam vs. 30 yasindasin agir ol biraz
Soran1 yılYooo bunu kabul etmem asla zaten ben ucuz biri değilim
Soran1 yılBir dahası olmaz asla
Cevap sahibi1 yılBas tekmeyi bacim acima gitme daha
Soran1 yılBitiren ben olmak istemem
Cevap sahibi1 yılYorumlari okudun mu pisman olacagini soluyorlar herkes ama. sen ayni cagirsa gidiceksin yatagina hemen valla sen bilirsin hayat senin hayatin
İki ayda iyi girmişsiniz çocukta yaparsınız yakında
10 Yorumla
1 yılNerede olsa tanırım. Bu becermek isteyen erkek davranışı.
10 YorumlaCevabını sen söylemişsin çıkarcı bir insan her erkek canım cicim der seni kandırıyor
10 Yorumla
1 yılAdam hemen eror vermiş işte neyi soruyosun ki daha, seni anlamayan anlamaya çalışmayan biri işte
20 Yorumla
1 yılAranızda bir şey olmadı ve kendinizi sevgili zannediyorsunuz 😁 Aynen aynen sevgilisiniz
00 YorumlaBu iş sıkıntı gitmek zorunda degilsin ancak bazı şeylerin en başta konuşulması lazım
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılÇok haksız böyle sizi bunaltmaya hiç hakkı yok
00 Yorumla
1 yılManipülasyona gelme. Bu şekilde davranarak seni istediğini yaptırma kıvamına getirecek.
00 Yorumla
1 yılBiter bu ilişki. Adamın mesleğini merak ettim. Herşeyi yazmışsıb. Bi o kalmış 😅
00 Yorumla
1 yılSen haklısın kesinlikle. Tatile gitmek isteyecek kadar seviyorsa neden evlenmiyor?
00 Yorumla
1 yılYurt dışına gidilir aile buna bir şey demez turla gittiğini söylersin.
00 Yorumla
1 yılOtuz yaşında hala ailenden izin mi alıyorsun?
00 Yorumlaİki ay çok erken bir süre. Senin bakış açısı nedir flört mü evlilik mi?
07 Yorumla
Soran1 yılEvlilik o da bence istiyor ama erken olduğu için korkuyor
Soran1 yılBen ailem konusunda çok zorlanıyorum biraz daha böyle tanıyıp evlilik isterim o da küçük değil ki 35 yaş
Soran1 yılAilemle yaşıyorum ama onlara haber etmeden gidemiyorum gitsem de sorguluyorlar
- 1 yıl
35 yasinda eeesk kadar adam evlilikten mi korkuyor? Hadi be canim sende... Okadar cok korkuyorsa sss. trsn gitsin anasinin evinde kalsin
- Tatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı.
1 yılOna ailenin mutahassıp oldugunu anlat Sevişmeyide bırakın Adamı bi teste tabii tut
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklısınız ve sizi anlaması lazım. Maalesef bu gidip gelmeleri kadınlar erkekler kadar rahat olamıyor bazen
00 Yorumla
1 yılTatile gitmek için soğuk davranmak, sanırım tatilin kendisiyle ilgili değil, “gitmek” kısmıyla ilgili bir sorun var. Belki de sevgilin, havalar kadar soğumayı tercih etmiiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni kullanacak orada, haksız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen haklısın bu durumda soğuk yapıyorsa ciddiyeti sorgulanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşındakinden utan Sümeyye git de gör ebeninkii
00 Yorumla
1 yılbunun için soğuk yapıyorsa bi sıkıntı var güvenilir olduğunu sanmıyorum
20 Yorumla
1 yılGidip yanında kalmışsın, normal böyle düşünmesi.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın hata bende
Gizli Üye(18-24)1 yılAramizda bisey olmadi sadece sevistikmi, olmus iste guzel kardesim. Ayni eski sevgilim gibi, oda demistiki aramizda bisey olmadi sonradan ogrendimki analdan yemis. Tmmda bunu bastan soylesen bana senle iliskiye baslarmiyim be.
00 YorumlaBence haklı biraz, belki uzun süre de sorun olabiliceğini düşünüyordur
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru zaten ama ben en başından bunun sinyallerini ona vermiştim ailemin bu anlamda zor olduğunu
1 yıl30 yaşına gelmişsin ailen hala nasıl sana karışıyor biraz da senin isteğine bağlı bence
10 Yorumla
1 yılAmacı seni düzmek hala anlamadın mı kaç yaşına gelmişsin
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler