Tatil & Seyahat Gece mezarlıktan geçme cesaretiniz var mı? EfsunHanedar Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Can sıkıntısı!.. 🖤 Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece mezarlıktan geçme cesaretiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. var evet 0 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl İvit daha önce geçtim, çok duygulandım. Çünkü dünyada 2 insan masumdur, bebekler ve ölüler. Kimse bebekken ve öldükten sonra size kasten zarar veremez slkfşd 0 0 Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Gençliğimde gece avlanırdım mezarlık içlerindeElimde fenerle ah ah😃Baykuşlar çamlarda beni izlerdi 0 0 Yorumla
Sosyopat_Birisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Var asla korkmam. Orada ölülerimiz yatıyor neden korkayım ki? Korkmak ürkeklik ama korkmamak da cesaret değil 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı. 10 Temmuz 2024 akşamı mezarlık dan geçtim karanlık da cesaretim var 0 0 Yorumla
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl var zaten arka taraf mezarlık önce ki ev yahudi mezarlığının dibiydi 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Sürekli geçiyorum bugün geçtim karanlıkta motorla tam ortasından 0 0 Yorumla
Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Cinlerden ve ölülerden korkmuyorum, insan denen yaratıklardan korkuyorum sadece. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sen o tiple geçsen ölüler senden korkar o tip ne?Bu arada yanından bile geçemez 🥶 0 0 Yorumla
Fortis69 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl Geçmem gerekirse geçerim, korkuyu kundakta bıraktık 0 0 Yorumla
aldkapi Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Ölüden korkmaya gerek yok, ne geliyorsa canlıdan gelir. 0 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gece değil ama gündüz çok rahat geçerim. 0 0 Yorumla
WiLD_ANGEEL Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aslında dirilerden korkucaksın daa işte 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 477 cevap paylaştı. Yok hyr insan korkak 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 705 cevap paylaştı. ölüler ne yapabilir sana ya :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
var evet
İvit daha önce geçtim, çok duygulandım. Çünkü dünyada 2 insan masumdur, bebekler ve ölüler. Kimse bebekken ve öldükten sonra size kasten zarar veremez slkfşd
Gençliğimde gece avlanırdım mezarlık içlerinde
Elimde fenerle ah ah😃
Baykuşlar çamlarda beni izlerdi
Var asla korkmam. Orada ölülerimiz yatıyor neden korkayım ki? Korkmak ürkeklik ama korkmamak da cesaret değil
10 Temmuz 2024 akşamı mezarlık dan geçtim karanlık da cesaretim var
var zaten arka taraf mezarlık önce ki ev yahudi mezarlığının dibiydi
Sürekli geçiyorum bugün geçtim karanlıkta motorla tam ortasından
Cinlerden ve ölülerden korkmuyorum, insan denen yaratıklardan korkuyorum sadece.
Sen o tiple geçsen ölüler senden korkar o tip ne?
Bu arada yanından bile geçemez 🥶
Geçmem gerekirse geçerim, korkuyu kundakta bıraktık
Ölüden korkmaya gerek yok, ne geliyorsa canlıdan gelir.
ölüden değil yaşayandan kork
Mezarlıklardan korkmam.
Gece değil ama gündüz çok rahat geçerim.
nefes alan ölüler'den korkmak lazım
Geçtim bir şey olmadı
Aslında dirilerden korkucaksın daa işte
Ölüden değil diriden kork , derler.
Yok hyr insan korkak
Hergun geciyorum😂 ev yoluna kestirme
Gece gece bela mı arıyorsun olm ne işin var orada
ölüler ne yapabilir sana ya :D
Müsait misin
Durduk yere geçmem
Gecerim
Böööö