orta okul yıllarında okulun hemen yakınında mezarlık vardı molalarda erik yemeye giderdik ve birgün hoca kızarak geldi ve kaçmaya başladık ve bir anda mezar çüktü felaketti diyebilirim bu korkumuda hiç bir zaman yenemicem sanırım
Cevabın nedir?
+1 yıldayımla iddaya girmiştik mezarla girersin geremsiin diye teyze oluyla gece gece işık dahi yok kapkaranlık mezarlıgın ortasından gecerek arkasından solaşarak yola cıkmıştık girerken cesaret istiyor girdikten sora hemen cıkmak icin acele ettik eylenceli bir daakkalardı arasıra sende yap :D SAKA TABİ YAPMA SEN
06 Yorumla- +1 yıl
aklıma gelmişken soleyeyim bir hikaye sadece bak yazarken bile korku bastı yata gidecem bir koyun birinde gece gece mezarcılar mezar kazma gitmişler yere bir vurmuşlar kurekleri yere vuran adamı bişey bir fırlatmış adam sora kalkıp kacmışlar oradan sora koy kahvesine gidip oradakilere anlatmışlar ve koyluler hadi lan olurmu ole şey diyerek aralarından bak ben nasıl kazarım sen ver bana kureyi gelin beni izleyi demiş kahvedekilerle beraber mezarla gitmişler ve adam almış abi capayı yere bir vurmuş adamı kaldırıp 10 metre ileri savurmuş adama bir bakmişlar adam olmuş yazarken dahi korktum gercek bu kardeslerim
- +1 yıl
yine coker birisi derken ne kastettin amkgg
- +1 yıl
nasıl ama bir tırsma var mı gece gece doru sole arkadasım
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılO korkmam diyenler varyaaa sadece gülüyorum kardeşim.. Ben bu yaşıma kadar korkmayan ne gördüm ne duydum..
01 Yorumla
bir ev var yazin arada bir kac gunlugune gidiyoruz kucukken annemlere kizdikca mezarliga giderdim. Bide aksamlari mezarlikta ates yakip otururuz arkadaslarla:D alisigim bir icerdeki bocekten yilandan korkarim:D
05 Yorumla- +1 yıl
Tek başına gece önemli olan yanlız gidebilmen bir anlatırdı bilmem nekadar doğru adamın birisine demişler yeni gömülen mezara gece git kazık cak gel demişler adam gece olmuş korkarak gitmiş hızla ozamanlar ispanyol paca pantolon giyerlermiş adam kazığı mezara cakarken pacasınada cakmış adam ayağını bir cekiryor kaçmak için gelmiyo pat oraya ölmüş adam :)
- +1 yıl
ayının ne işi var dicemde bulunduğum inegölde inmişdi baya bir kovaladılar www.sondevir.com/.../...birbirine-katti-video.html
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmam ama mezar taşlarını okumak gibi bir huyum var
011 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok ne zaman mezarlık önünden geçsem ismine doğum ve ölüm tarihine bakarım alışkanlık
- +1 yıl
Alışkanlık ;)
- +1 yıl
Ne gibi bir zararı olabilir ki zaten :D
- +1 yıl
Mezar taşlarını okumaktan dua okuyamıyorum işte problem orada :D
- +1 yıl
Önünden geçerken görebildiğim kadarını okuyorum işte :D
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
20Cevap
+1 yılEvim mezarlığın yanında ve tek yaşıyorum. Bu hayatta o kadar şey varken ölü insanlardan korkmak saçma bence hem zaten çoğu insan mezarlıktan korktuğu için oraya hırsız falan gitmez tehlike azdır diye düşünüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
hahaha ama birşey olmamış bak. şu an birşeyin yok korkmana gerek yok yanii
Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. bu hayatta ölüden dwegil diriden korkucaksın giderimki gitmişligimde var sadece gece yılan falan olabilitor korktugum ölüler degilde bu yılanlar karanlık oluyo sonuçta görmeyip üstüne bassan fenaa:DD
14 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılönce : Bismillahirrahmanirrahim der o an bir tıkırtı duyduğumda ya Allah ama o an kedi veya benzeri bir şey geçtiğinde Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resulü der canımı oracıkta teslim ederim her halde
00 Yorumla Ölüsünden korkacağınıza canlısından korkun =)
Hiç korkmam Lakin mezarlığın dibinde kaldığım tek ev köydeki dedemin evi idi. başkada mezarlığa yakın oturmadım hşç10 YorumlaEn Güvenli yerdir aslında mezarlıklar hatta bir mezarın üstüne bile yatabilirsin ( 2 mezarın arasına değil ama çünkü kavga ederler bana misafir geldi diye ) korkmaya gerek yok... :)
01 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç denemedim ama karanlıktan falan korkmam genelde. Belki girebilriim ama atmosfer fenaa :) Sonuçta hepimiz giricez oralara ya :) :)
01 YorumlaYalana gerek yok çok tırsıyorum. Gündüz gitsem bile içim ürperiyor.. gece gitmeyi hiç denemedim deneyemem de. kaçınılmaz son belki de onu kabullenemedigim icin korkuyorum.
10 YorumlaCok kotu olmus ben yanından geçtim mı kotu olurum şu an bile kotu oldum o kadar yani :/
10 YorumlaÖlüden değil diriden korkucan. Geceleri orda kafaları iyi olanlar oluyor. Kimse olmasa girerdim ben valla, öyle de bir manyağım dbdbdvdh.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıradan mezarlıkta korkucağımı sanmıyorum hatta gitmek isterim ama yaşadığım şehirde uzak kim uğraşıcak asıl gitmek istediğim doğuda bir şehirde olan çooook eski zamandan kalma mezarlık mezar taşları bile değişik oradayken ve geceyse korkabilirim
00 Yorumlavalla korkmam ne demiş atalar ölüden korkma diriden kork
01 Yorumla
+1 yılGunduz bir kere tek basima girdim oyle urktum ki kac tane Fatiha okudugumu sayamadm :)
04 Yorumla- +1 yıl
Korku degl sanki arkamdan bisi beni takipnedio gibi :) yoksa bizde gtcez oraya nie korkim yani hiic
- +1 yıl
Ahahaha :D
o korkumu gece gece sarhoşun birine başında durmak için gittiğimde yendim. adam gitti abisinin mezarına ağladı etti, küçük rakıyı döktü mezara, severdi dedi. ondan sonra gece de olsa gidebiliyorum
02 YorumlaTirsarim ama zarar gelmiyecegini bildigimden giderim.
10 Yorumlaoglm sorumu herkes korkar hele geçerken kedi medi çıksa aniden o an hatim indiririm :))
12 Yorumla
+1 yılGece girmisligim var zaten inanilmaz huzurlu bir yer ozellikle geceleri bir gun yatip uyumayi istiyorumda gunah midir degil midir hic arastirmadim
00 Yorumla
+1 yılKöyde 23 yasındaki dayım mezarlıgın yanındaki tarlada yatıyor domuz gelmesin diye nasıl bir cesaret varsa :) yanında tüfek ve köpek var
03 Yorumla- +1 yıl
bazı insanlar korkusuz oluyorlar
Ölülerden korkmuyorum.
Yaşayanlardan korkmak lazım.10 Yorumlaşahsen dirilerden korkarım. iki tane kemik bana bir şey yapamaz
07 YorumlaDiğer konusunda 946 cevap paylaştı. Ben gece tek basima bile disariya cikmam, sen mezarliktan bahsediyosun. :D
12 Yorumlahiç korkmam. onlar ölü sonuçta. Canlı olandan korkucaksın :))
02 YorumlaMezarlık neden bilmiyorum ama çok ürkütücü gelir bana hep,
03 Yorumla- +1 yıl
neden acaba? halbuki çok eğlenceli bir ortam:)
ölüden korkma canlılardan kork. pek tırsmam zaten karanlıktan o yüzden problem yok. ama herkes ürperir orası kesin
00 YorumlaMezarliga bakan bir is yerim var gece nöbetlerde hep görüorum korkacak bisi yok
00 Yorumlamezarlık benden korksun panpa. Biz daha ölmedik ulan!! :)
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarımla girsem makara falan olur hoşuma gider korkmamda tek başıma girmem
00 YorumlaHer ne kadar ruhani şeylere inanmasamda bulunduğu ortam ürpertici geliyor
00 YorumlaKorkacak bir şey yok, ben köye gittiğimde mezarlık yakın ve bir yere gittiğimde gece karanlıkken yanından geçerdim.
00 Yorumla
+1 yılkorkulmaz mı yaw.. bir tık ötende çürümüş cesetler, azaplı ruhlar, farklı bir alem..
03 Yorumla- +1 yıl
onlar da zaten tam selam havasındalardı:) tövbe tövbe günaha sokma gece gece..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkmam, babannem ölünce mezarına işeme gibi bir fantazim var hatta.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüşün ne denli iğrendiğimi kadından.
Cevap sahibi+1 yıl938439483904 trilyon parası var, bize bir kuruş verdiği yok. 2-3 senedir görüşüyoruz hiç bir saygısızlığımız yok. elimizden geleni yapıyoruz kadın büyük diye kusur işlemiyoruz. ama yok tek söylediği '' ben mezara malım mazata '' babamı 12 yaşından beri çalıştırmış tek kuruş vermemiş. evde herkes bunalımda. kısacası geberdiğinde pamuk yerine para tıkıcam ben ona, cenazesinde de dans edicem. geberesice.
Cevap sahibi+1 yılHoş mu karşılıcam? he he he
Cevap sahibi+1 yılKadın dünyaya inmiş şeytan resmen. nuh diyor peygamber demiyor
Girerim. Girmişliğimde vardır. Asıl canlılardan korkmak gerek ölülerin bişi yaptığı yok :))
00 Yorumla
+1 yılÇocukluğum mezarlıkta geçti ciddi orda oynardım.) hem ölüden değil diriden korkucan -_-
00 Yorumla
+1 yılben korkmuyorum. ölmüşler sonuçta. bu hayatta ölüden değil diriden korkmak lazım bence:)
00 Yorumla
+1 yılUrkerım bıraz ama 3 gulfu 1 elham okurum ıcım rahatlar
00 YorumlaKorkmam. Ama biraz huylanırım :D Yine de gezebilirim mezarlıkta.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir ara önünden geçmek zorunda kalmıştık ayetel fatiha birbirine karışmışdı
01 Yorumla Korkmyrm bu tur seylerdn.. gece tek bsma yanindan cok gctm hmde issiz bir yerde
00 YorumlaGündüz bile fena tırsarım, ki gece adımımı atmam 😩
00 Yorumla
+1 yılkorkmam gece tek başıma girerim ama çıkabilir miyim bilmiyorum :D
00 YorumlaAtraksiyon olur aslında çok iyii :D
01 Yorumlaürkütücü evet :(((( hep bu filmler yüzünden yaaa
01 YorumlaTabiki korkudan ölürum ;-)
00 Yorumla
+1 yıliceri adim bile atamam bide gece :/
00 YorumlaGece gece mezarlikta ne işim var bee
00 YorumlaDiğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. korkmam hacı girer dolaşırım.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. bence ölüden degil diriden korkmak gerek...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMezar taşlarına bakmayı severim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakıp kaç yaşında öldüğünü hesaplıyorum
girerim ben her zaman :D
00 Yorumla
+1 yılÜrperirim reis donuma işerim
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis sıcmassam iyi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de gidemem asla
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTek basima olmaz
Cevap sahibi+1 yılBen de
- Diğer konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılGitmem supernatural izledikten sonra bide :Dd
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
:D:D
+1 yılölüden zarar gelmez... dirilerden korkmak lazım...
00 Yorumla
+1 yılKorkarim gece tek basima asla giremem:-)
00 Yorumla
+1 yılHepimizin yeri orası korkunun ecele faydası yok :)
00 Yorumla
+1 yılkorkmam
02 Yorumla- +1 yıl
insanın ölüsünden değil dirisinden korkacaksın
korkarım
00 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. korkuyorum
07 YorumlaNasıl çöktü mezar
02 Yorumla
+1 yılFena korkarim hem de
00 Yorumlakorkarım
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)