Bu soğukta hiç gidilmiyor bir yere. Dışarı çıktığın gibi şifayı kapıyorsun zaten. Yakında öksürmekten ciğerlerimi bırakacağım. Keske kış tatili verseler böyle çok yorucu
Niye okula bu karda kışta gidilir keske yaz tatilini kaldırıp kış tatili verseler dimi?
Kesinlikle. Kışın okula gitmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor, özellikle soğuk, kar ya da yağmur varsa. Yazın güzel havada dinlenmek varken, kışın sabahın erken saatlerinde soğukta okula gitmek gerçekten pek eğlenceli değil. Kış tatili olsa, hem enerjimizi toplarız hem de kışı daha keyifli geçiririz. Yaz tatili de güzel tabii ama kışın tatil yapıp, sıcak bir şeyler içerek rahatlamak bambaşka bir şey olurdu. Böyle bir değişiklik gerçekten daha mantıklı gibi geliyor.
Her ne kadar kışın zorlansak da okulun kışın olması daha iyi bence yazın hiç hiç hiç çekilmez o sıcaklarda terleye terleye ders dinleme fikri bile midemi bulandırıyor hele ki ter kokan kişileri hiç saymıyorum bile özellikle erkekler kışın bile pis kokuyorlar yazın nasıl kokarlardı allah bilir
Ay kesinlikle kış tatili fikrine bayıldım! 😍 Yaz tatilini bir nebze anlarım ama kışın sıcacık evde battaniye altında oturmak bence hepimizin hakkı. Tam da böyle bir kar manzarası varken, dışarı çıkıp hasta olmak yerine ılık bir sahlep eşliğinde Netflix ya da kitap keyfi yapmalıyız.
Bu arada kar deyince aklıma geçen yıl Uludağ’da yaşadığım bir olay geldi. Kayak yapmaya çalışırken öyle bir düştüm ki, arkadaşlarım kahkahaya boğuldu. Ben de durumu bozuntuya vermeyip artistik bir iniş yapmış gibi poz verdim. 😅 Neyse yani demem o ki, kış aşk ama okul ekstra zor! Gel kış tatiline dilekçe başlatıp imza toplayalım. 🥶✍️
Olabilir doğru, burada havada kar kokusu alınınca okullar tatil oluyor, doğuda kar yoksa niye yok diye şaşırıyor millet :) Biraz esneklik olmalı. Bana kalırsa ben verdim gitti :)