Okullara 100. yıl tatili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim" açıklamasını yaptı.
Evet Haksızlık
Hayır Haksızlık değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugün okullara tatilken resmi kurumlara tatil olmaması haksızlık değil mi?
Yüz yılda bir gelen bir bayramın ertesi gününün tatil edilmemesi, devlet kurumlarıyla birlikte geçmiş yüz yılın yaptıkları başarıları ve hataları tartışıp halk bilgilendirilmesi gerekirken bunda ayak sürülmesi o yetmiyor gibi İstanbulun anahtarını İngilize teslim edip İngiliz gemisiyle ülkeden kaçan vahdettin sarayında kutlama kabul edenler keşke yunan kazansaydı diyenlerin yanında olmuyorlarmi bu devletin milli eğitim bakanı okulların bayram ertesi tatili günün bitmesine 2 saat kala öğrenmesine devlet yönetiminde ne kadar acemi ya da art niyetli olduklarını göstermiyormu çocukları olan mesaiye giden çalışanların hepsi zor duruma düşündüklerini farkında değillerdir böyle yönetim olur mu
Tatil cenneti bir ülke olduk zaten eğitimde ki tatiller yetmiyormuş gibi iş hayatında da sürekli tatil takvimine bakar olduk. Birde özel ve bayram günlerinin tatilleri cumartesi pazara gelince sinir oluyoruz hemen...
evet haksızlık kar yağar normal memur işe gider öğretmenlere tatil pandemi olur normal memur işe gider öğretmene tatil Cumhuriyetimizin 100. yıl tatili olur normal memur çalışır ama öğretmenler yine izinli bu resmen haksızlık
baktıgımız zaman ogretmenlere verilen tatil her yıl. en güzel yaz sezonu zamanında tek parca ve cok uzun. ama diğer devlet memurlarına yok maalesef. yine baktıgımızda kamu işçilerine verilen bir sürü hak memurlarda yok. adalet diyorsak tüm devlet dairelerinde servis imkanları birebir aynı olmalı ama yok. yemek hane keza kimi kurumda coktan secmeli menü bile var. adalet bence yok bu dünyada
Bence değil. Çünkü öyle ince detaya girilirse işin içinden çıkılmaz. Üniversitelilerde yararlanamadı bundan. Ayrıca bizde özel sektörüz bizde yararlanmadık bundan. Muhtemelen 18 yaş altı kavradığı için bunları listelemiştir.
Çocukları mı kıskanıyorsunuz? sizde onlar gibi tatil yapa yapa çalışma hayatına atıldınız bu isyan niye, tam gelişmiş ülkeler bile bizim kadar tatil yapmıyor.
zoruma giden bir durum yok, öretmen de değilim diğer vatanseverlerdenim, yata yata ülke kalkınmaz. öğrenciye tatil ise öğretmenin lak etmesi için okula gitmesi anlamsız.
Siz hala anlamıyorsunuz değil mi öğretmende olup sizde olmayan bir şeyin peşindesiniz şimdi siz memursunuz sizin şartlarınız çok iyi desem sende memur olsaydın dersiniz o zaman kusura bakmayinda sizde öğretmen olsaydınız ayrıca siz kendinizde olan hakları başkasında olsun diye bu kadar yaygara yapmazsınız vicdan muhasebesi yapacak olursak kusura bakmayın ama sınıfta kalırsınız
ne alakası var siz belli ya öğretmen ya da öğrencisiniz onların avukatlığını yoksa bir mühendis neden yapsın ki sizin önce kendi vicadınınıza bakın benimki çok rahat bu açık ve net ayrımcılık görmek istemiyorsun o ayrı ama optiğe gidip gözlük al belki görmende yardımcı olur
Fabrika ya beklerim gelmek isterseniz ben öğretmen ya da öğrencilerin avukatlığını yapmıyorum sizin gibi adalet ve vicdan duygusu yüksek insanların başka haksızlıklara da böyle tepki vermesini bekleriz tabi buna ayıracak vaktiniz görmeye yetecek gözleriniz olursa
evet masa başında teknik elemanlara emirler yağdırdığınızı görmek için size ayıracak vaktim yok ben genelde haksızlık karşında veriyoruz tepkimi siz rahat olun öğretmen ya da öğrenci değilseniz neden benimle 1 saattir didişiyorsunuz gözlerim iyi görüyor radar gibi maşallah sizin ki gibi değil