Yurtdisi konsolosluklarindaki. Cogu gorevlinin kaba olmasi?

Benim. Yurtdisinda TC kimligim kayboldu. Pasaportumla gittim Yeni kimlik istiyorum dedim gorevli ilgisiz bakislarla. tamam dedi ve. ". Yillar once. burada "Sorun" cikarmissin dedi? Hayda? O sorun soyleydi.!. Ben umumi vekalet istemistim oradaki gorevli bana tam umumi vekalet vermemisti. Oradaki olan bir vatandas uyarmisti bende yalnis permission. Deyince oradaki gorevli degistirmiyecegini kabaca soyledi sonrada bagirdi bana. Bende. Telefonla sikayet. Bolumunu arayip sikayetci olmustum. Hemen gorevliler gelip. Vekaleti duzeltip yenisini vermisti ( sikayetimin verdigi korkudan sanirim) ve bu olayi kendi aralarinda. Calisan sahitlerden. Benim orada kavga cikardigim! Sorun cikardigim seklinde. Sicilime islemisler. Yillarca sicilimde. Konsoloslukta. Kavga cikarmis. olarak islemisler? Gorevliye hemen sordum kavga cikarmissam. Guvenlik kagitlarini verin dedim cunku Ben o gun gorevliye. Konsolosluk sikayet hattina sikayet etmistim Tum kayitlarin olmasi gerekir dedim gorevli soguk bir bicimde bunun icin. Form doldur ve baskonsolosa. I let dedi? ( hayda. Hem benim sicilime sikayet olayini kavga diye gecmisler eger kavga ise. Nerede o rapor? Yok git bir suru kagitlarini doldur baskonsolosa git? Yurtdisinda. Konsolosluk calisanlari icin kontrol sistemi gerekli. Vatandasi. Kendi aralarindaki sahitlerle. Markalamasinlar. Kontrol kesin lazim. Konsolosluk calisanlari icin

Yurtdisi konsolosluklarindaki. Cogu gorevlinin kaba olmasi?