Tatil & Seyahat Hangi ülkenin coğrafyası ve iklimi size daha uygun? öyküleyicianlatım Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İzlanda Maldivler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ülkenin coğrafyası ve iklimi size daha uygun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Maldivler daha cazip görünüyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Maldivler 1 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kesinlikle Maldivler yaz çocuğuyum ben kış ayı bana göre değil 1 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Nem ve yağmur sevmiyorum. Suriye, Irak taraflarının iklimi idealdir benim için. 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeşili ve denizi bol ama aşırı sıcak olmayan yerlere okeyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Turkiye'nin iklim ve cografyasi guzel ama ulke bok gibi, beyinsiz bir ulke. 0 2 Yorumla öyküleyicianlatım 1 yıl Türkiye ayrı bi ülke zaten ama dediğin gibi cahil cok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve gereksiz sekilde buyuk ben olsam Ankara dolaylarindan bolerim bati kismi yeterli😁 Yorumla
Pinarisonline Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Maldivler ama İzlanda'da yaşamayı tercih ederdim. 2 0 Yorumla
QᴜᴀɴᴛᴜᴍZɪʜɪɴ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Malidivlere gidip hayatı yaşacaksınnnn 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 556 cevap paylaştı. Tabii ki de İzlanda. 1 0 Yorumla
Özkan0103 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Senin için peki 0 4 Yorumla öyküleyicianlatım 1 yıl Benim için orta kuşak iklimi 😃 Yorumla Özkan0103 1 yıl O hangi iklim acaba Yorumla öyküleyicianlatım 1 yıl Akdeniz İklimiIlıman okyanusal iklimKarasal iklim Yorumla Özkan0103 1 yıl Himm iyi miş bizim ülke hepsinden mevcut Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kanada 🇨🇦 tam benlik ülke 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı. Maldivler diyorum 😅 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı. Maldivler tam benlk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Maldivler daha cazip görünüyor gadası
Maldivler
Kesinlikle Maldivler yaz çocuğuyum ben kış ayı bana göre değil
Nem ve yağmur sevmiyorum. Suriye, Irak taraflarının iklimi idealdir benim için.
Yeşili ve denizi bol ama aşırı sıcak olmayan yerlere okeyim
Turkiye'nin iklim ve cografyasi guzel ama ulke bok gibi, beyinsiz bir ulke.
Türkiye ayrı bi ülke zaten ama dediğin gibi cahil cok
Ve gereksiz sekilde buyuk ben olsam Ankara dolaylarindan bolerim bati kismi yeterli😁
Maldivler ama İzlanda'da yaşamayı tercih ederdim.
Malidivlere gidip hayatı yaşacaksınnnn
Bence kesinlikle maldivler
Net cevap Tayland
Tabii ki de İzlanda.
Senin için peki
Benim için orta kuşak iklimi 😃
O hangi iklim acaba
Akdeniz İklimi
Ilıman okyanusal iklim
Karasal iklim
Himm iyi miş bizim ülke hepsinden mevcut
İngiltere benim için