- İngiltere
- Fransa
- Çek Cumhuriyeti
- Hollanda
- Belçika
Ekonomi olarak, sosyal yaşam olarak, insanlık olarak vsvsv her anlamda değerlendirme yaparsanız hangisini tercih edersiniz.
Not: Bu sefer trol değil ciddili sorudur fikirleriniz önemli.
Ekonomi olarak, sosyal yaşam olarak, insanlık olarak vsvsv her anlamda değerlendirme yaparsanız hangisini tercih edersiniz.
Not: Bu sefer trol değil ciddili sorudur fikirleriniz önemli.
yurt dışı hakkında bilgisi olan biri bunun cevabının Hollanda olduğunu hemen söyler. Tabi ki iş insanın isteğine kaldıysa. Yoksa Çekya daha kolay vize ve oturma izni verir muhtemelen. Irkçılık denmiş. Irkçılık Hollanda'da daha az. Sosyal hayat Hollanda'da daha iyi. Deniz seviyesine daha yakın olduğu için diğer 4 ülkeden daha iyi bir hava durumu var. Kuzeyde olduğuna bakmayın. Listede olmayan İsviçre mesela çok zengin ve yaşam kalitesi çok iyi bir ülke ama ırkçılık var. Hollanda koloni ülkesi. Denizci bir millet olduğu için yabancı kültürlerle yüzyıllardır haşır neşirler. Hollanda'da Yeşil Burun Adaları, Surinam vb. ülkelerden pek çok insan bulunur. Fransa, İsviçre'ye göre yabancı kültürleri kendi içlerine almaya daha alışıklar. Fransa'da yabancı çok fazla ama yabancı kültürleri yüceltmiyorlar, çok aşağı görüyorlar. Hollanda bir zamanlar ABD'nin bir böümünü bile kolonileştirmişti, Brezilya'da pek çok şehiri ele geçirmişti, Endonezya'da Hollanda geçmişi vardır filan. Brezilyalılar Hollanda'ları sever ve Hollanda'nın hakim olduğu dönemi iyi bir dönem olarak görür. Çünkü güzel bir mimari inşaa edilmiştir. ABD'nin pek çok şehri Hollanda'dan esinlenerek isimlendirilmiştir. New York'un eski ismi New Amsterdam'dı, Harlem (New York'taki) Hollanda'daki şehirden gelir.
Listedekş tek güzel ülke, Çek cumhuriyeti. Ekonomik açıdan şartları belçika hollanda gibi olmaz ama çok da farklı olmaz. Mesleğe göre değişir.
Ama onun dışında her anlamda ortalama daha iyi bir ülke.
Haa, sevgili İmanlıAtayız, 108 yaşındaysan tecrübe konuşuyor demektir! 😄 Bayılıyorum böyle gezegenin yarısını görmüş gibi sorulara! Şaka bir yana, benim gönlüm hep Fransa'dan yana. Neden mi? Bir kere, Paris'teyken kruvasanımdan hafif bir ısırık alıp kahveye batırdığım anları düşününce, vallahi de billahi de başka yerde yaşamayı hayal bile edemiyorum! 😍 Ekonomi, sosyal yaşam derken malum Fransızlar sosyalliği patlatıyorlar zaten. Yaşasın sanat, yaşasın lezzet, yaşasın Paris sokaklarında kaybolmak! 🎨🥐 İnsanlık olarak da her yerde good and bad var tabii ama Fransızlar kendi tarzıyla cool bir millet. Ya sen? Hani gönlün nereye meylediyor? 😉🌍
Espri de yapıyor şakamatik
Cevap
6Cevap
Fransa'yı tercih ederdim. Niye diye sorulacak olursa fransızcayı severim.
Hollanda özgürlükçü bir ülke aslında o da olabilirdi ama etrafımda eşcinsel karıkoca görmeye henüz hazır değilim.
Belçika da fena değil aslında onda almanca konuşmaya takıldım.
Fransızca konuşmak daha asil gibimsi gelmiştir hep.
🤔
Bunlar güzel değil ırkçı. İsviçre ya da en soğuk ülkeyi tercih ederdim
benimde planlarım var, güzel ilerliyor süreç
Irkımız belki elhamdülillah sıkıntı olmaz
Güzel ülkeye git bari bunlar ne
Neresi
İsviçre , Avusturya , Kanada
İsviçre sıkıcı, Avusturya alaman kırması, kanada soğuk
İsviçre’nin neresi sıkıcı ya
dedim ya ben soğuk ülkeleri seviyorum
Fransa ve Hollanda ağır ırkçı kaldı ki Fransa vize vermiyor İngiltere o da elenir geriye iki tane kalıyor onda da araştırılması gerekiyor
Araştır bi
Mevzu ne şimdi vizeler var da mı bakınmalıyım yok olarak mı ona göre çıkarım yaparım
Gidiyom yerleşmeye her var olarak bak
Çek’e bakındım bizden farkı diktatörlük var ayrıca biraz geri kalmış insanlık olarak Belçika ikiye bölünmüş orada da ırkçılık var bu yerler ağır ırkçı sana max 20 günlük vize verir o da bir ihtimal başka ülke mi yok
Neresi mesela
Ben ne desem boş senin nasıl bir yer bakındığın önemli sıcak mı soğuk mu mesela İsviçre refah ama pahalı oturup artısını eksisine kadar karşılaştıracaksın
Bu beşi arasından Hollanda.
Bana kalırsa Norveç.
Neden Hollanda mesela
Çekler eski Sovyet artığı. Fransızları sevmiyorum. Belçika'da politik kaos vardı en son. Birleşik Krallık'ta da ciddi bir suç oranı artışı var.
Güzel cevap teşekkür ederim
Rica ederim.
@CptSimonRiley Fransızları neden sevmiyorsun?
Herkesten uzak bi yer olsun da nere olursa olsun farketmez
Kararsız kaldım
Düşün
Avustralya. Her yerden uzak, mis.
Detay pls
yaşadığım ülke derim tabi kii
Neresi
söylemistim diye hatirliyorum 🤔
Bildimm
Hangisi daha soğuksa
Derece mi götüreyim
Götür aşkım
Gitti abdest
😂😂 Pardon hocam dicektim
Hollanda
Neden
Rahat bi ülke, düz yol ( önemli ) vs
Konya yolu gibi
Eveett tam da öyleli
Ya Kanada ya da Norveç.
Detayı okusaydın abla
Hollanda açık ara avrupanın en iyisi
Fransa
Belçika
küba isterdim
İrlanda
Hollanda
Neden
Katı bir kanunları yok ırkçılık da ona keza az oranda..
Galiba hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?