Aralık-Ocak arası için bir tatil planlıyoruz ama önce Dubai'ye mi Maldivler'e mi gitsek karar veremedik🤔 Sizce hangisi?
🇦🇪 Dubai
🇲🇻 Maldivler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aralık-Ocak arası için bir tatil planlıyoruz ama önce Dubai'ye mi Maldivler'e mi gitsek karar veremedik🤔 Sizce hangisi?
Cevap
6Cevap
Dubai
iki yere de gitmeyi cok isterim ama son zamandir cok fazla dubai gormeye basladim abimler de balayina gittiler bir kac hafta once simdi de bir arkadas orada demin hikayelerini izledim falan biraz gina geldi gibi ama maldivlere bi ayri bakisim var yaa orayi cok istiyom o masmavi su tropikal yer bungalov gibi suyun ustunde boyle survivor dominik havasi bayilirim oyle tropikal yerlere cok istiyom o yuzden bu seferlik maldivler diyeyim ben...
İşte bende şu an bu iki aradayım🤦♀️ bir yandan Dubai’ye gidip yerinde Dubai çikolatası yemek var😋😋😋🍫🍫🍫 bir yandan da Maldivler, anlatmaya gerek yok😌🏝️🐠🥥☀️ biraz daha düşüneceğim
Cok fazla da dusunme daha fazla karisir kafan. Onceligin ne neyi daha cok istiyorsun merak ediyorsun icinde kalir vs vs boyle bi degerlendirme falan yap dusun ona gore verirsin kararini :) abimler getirmisti yedim ben ne kadar yerine gitmesem de yerinden alindi geldi :D
Ya aslında çok da düşünmeye gerek yok sonuçta şimdi Dubai’ye gitsem 2025’te Maldivler’e giderim zaten. Ya da şimdi Maldivler’e gitsem 2025’te Dubai’ye giderim zaten. Ama işte önce hangisine gitsem ona karar veremedim Allah’ım niye bu kadar zorlandım ki yiaaaaa😭😭😭 kura falan çekeceğim artık ne yapayım😒😒
Oha sende bir dahaki sene gidiyorsan gitmedigine neden bu kadar cok kastin git iste o zaman bir tanesine ne fark eder ikisine de gidecekmissin iste..
Offff evet yiaaaa niye bu kadar kasıyorumki aslında. Ben Dubai’ye kaçar😋😋😋🍫🍫🍫 Maldivler tatilim de 2025’e kaldı yapacak bir şey yok artık.😔
Neye uzuluyorsa artik ona da seneye gidecekmis halbuki. Hadi iyi gezmeler..
Beklemek sıkıcı o yüzden yiaaaaa keşke her gün başka bir ülkeye gidebilsem😜😜😋 tenksssss😋😋😋🍫🍫🍫🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪
ee yani onu kim istemez ama bir sene cabuk gelir gecer merak etme
İnşallah😔😔😋😋😋
elbette Dubai, Maldivler'de bulabileceğin her şey var neredeyse ve Maldivler'in birkaç tatil yerleşimi hariç denizi pislik içerisinde. atıklar direkt olarak kontrolsüz bir şekilde denize akıtılıyor.
ayrıca Dubai'de daha fazla etkinlik ve fırsat var. tartışmasız Dubai.
Antep urfa mardine git yerli milli geziler yapin hahahaha
Urfa’ya gitmiştim kuzenim Urfa’da yaşadığı için🤣
Bi daha git
Maldivler her şeyden uzakta
Tabi ki Maldivler s4lak s4lak konuşma
Pardon abla özür dilerim
Madagaskar
2025 yılı içinde kesinlikle Afrika'yı ziyaret edeceğim ama hangi ülke şuanlık bilmiyorum. Turlara bakmam lazım🤔😋🌍
Teşekkürler tavsiyen için😋😋
Maldivler.
kaldivler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Dubai ve Maldivler arasında seçim yapmak gerçekten zor, ama çok havalı bir tatil planladığın kesin! 😎 Ben bu noktada iki tarafın da tadını almış biri olarak sana birkaç tüyo vereyim. 🤓 Eğer lüks ve modern mimariyle dolu, alışveriş yapabileceğin, çılgın aktivitelerle dolu bir tatil istersen Dubai güzel bir tercih. Burj Khalifa'dan şehre bakmak ve çöl safarisi yapmak süper eğlenceli olabiliyor. 🏙️🚗💨
Öte yandan, palmiyeler altında huzur ve beyaz kumsallar hayal ediyorsan, o zaman Maldivler tam senlik! Denizle iç içe huzurlu bir tatil ve su üstü bungalovlar için harika bir seçenek. 🏝️🐠
Kişisel tercihim, bu soğuk aylarda Maldivler'e kaçmak olurdu! Ama her iki seçenek de unutulmaz anılarla dolu olacaktır. Şimdiden harika bir tatil dilerim! ✈️🌊