Güncellemeler
1 yıl
İstemem diyenler Türkiye'yi herhalde aşırı zengin ve gelişmiş olarak görüp Arapları küçümsüyor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet şirketim Bae 🇦🇪 ‘de. Ama İstanbul gibisi yok
İkisinde de yaşadım. Pahalı bir hayat var. Çok iyi kazancın olmalı. Kiralar yıllık ödeniyor. 👍🏻
Dubai'de rahat bir hayat yaşamak için aylık kazancın ne kadar olması gerekiyor?
@İnatçıördek ne kadar rahat yaşamak istediğinize bağlı bu durum 👍😅 ucuz bir yer değil çünkü. Tüm arap ülkelerinde , ev kiraları yıllık ödeniyor. Araba almak filan ucuz ama. Aylık 4 - 5 bin dolara ortanın çok az bişey üstünde yaşarsınız, ama şayet tamamını harcarsanız.. Tek sorun , kazandığınızı elinizde tutabilmek; çünkü alışveriş çok cezbediyor insanı 👍
Aslında Qatar çok daha zengin bir ülke..
Türkiye'den daha rahat bir hayatı kastediyorum 😄
Birikim yapmak istiyoruz ama çok zor ve hiçbir meslek hak ettiği değeri göremiyor maalesef. Öyle lüks bir hayat istemiyorum. Kafamız rahat olsun sessiz huzurlu yaşayıp gidelim kafi
@İnatçıördek anlıyorum tabii ki 👍 kiralar yüksek yurt dışında. Minimum 3000 dolarlık bir iş gerekiyor sonuçta yani. 👍 hayırlısı olur inşAllah...
Teşekkür ederim
@İnatçıördek rica ederim, ne demek 👍🌷
Ortadoğunun genel evi haline gelmiş dubaide yaşamak istemem. Filistin kan ağlıyor kimse bişey yapmıyor ama bi kaç km ötede dubaide genel ev misali kadınlar paralar yüzüyor. Allah bunun hesabını sorucak, hepimize
Bize niye hesap soracak? Biz mi yapıyoruz?
Müslümanlar olarak bir araya gelmiyoruz elbet bir hesabı olur.
1 yıl olmuş bu soru sorulalı
Saçma sapan konuşuyosun. Çanak tutulsa tamam da, yapanlar düşünsün. Ayrıca Filistin'e gelene kadar Çin'de zulüm gören Türkler var. Aklına bile gelmemiş
Komşu değil bişey değil, her Arap ülkesinden niye sorumlu hissediyosunuz kendinizi anlamadım. Suriye'ye yardım ettik. Ülkece kendimiz dağıldık. Hala etkileri sürüyo. Her Arap ülkesine yardım edemeyiz, bunu bi anlayın artık. Ayrıca Filistin'in bu hale gelmesine çanak tutmadık. Onlar bu halde diye gülüp eğlenmedik. İnsan gibi onlar için dua ettik. Sen çok istiyosan git Filistin'de savaş, Filistin'i koru. Ama bunun günahına bizi alet etme. Çünkü ben bu yüzden yanmıcam, içim rahat.
Katarda yaşam hakkında detaylı bilgin var mı? Orada çalışan bi öğretmenle tanıştım. Ama çok kararsızım. Yaşam nasıl? Sağlık hizmetleri nasıl? Bilgin var mı acaba
Hayır almanya japonya veya ingiltere de yaşamak isterdim şansım olsa
Zengin kısmında yasayackasam tabikide
Katarın her yeri zengin zaten küçücük ülke
Dubainin fakir kısımlarıda varmış
Evet mutlaka isterdim vergi bile sıfır neredeyse
Haklısın
Hayır. Kendim ülkem dışında bir ülkeye kalıcı olarak yerleşemem vatanıma ihanet edemem bana ters tamamen.
İstemem ülkem var iken? Ben Hollandayı terk etmiş gelmişim ne işşm var Dubai de
param olsa suudi arabistana taşınacağım
Arap yerleri olmasa belki
Istemezdim ama insanları Zengin
Niye çok gelişmiş ülkeler adamlar İngiltere'den dubaiye gidiyor yaşamak için
Para zenginlik icin gidiyorlar
İsterdim
Ben de
Oradaki Arapları bildiklerini sanıyor ama aksine onlar çok daha lüks bir hayat içinde 😂
evet
Dubai evet.
Evet çok isterdim oradaki imkanlar çok iyi
Çok sıcak yazın
İstemem asla 💅🏻
Güzel kardeşim için kötü bı ülke
Aynen
Hayır
Niye ya aşırı zenginler
Ne arabın yüzü ne Şam'ın şekeri diyenlerdenim ben.
Hayır
isterdim valla
İsterdim tabii
İstemezdim
yok be pahalı gereksiz insan toplulukları
Çok isterim
Yok aga sagol
İstemem
Neden mursuzsun