@İnatçıördek ne kadar rahat yaşamak istediğinize bağlı bu durum 👍😅 ucuz bir yer değil çünkü. Tüm arap ülkelerinde , ev kiraları yıllık ödeniyor. Araba almak filan ucuz ama. Aylık 4 - 5 bin dolara ortanın çok az bişey üstünde yaşarsınız, ama şayet tamamını harcarsanız.. Tek sorun , kazandığınızı elinizde tutabilmek; çünkü alışveriş çok cezbediyor insanı 👍
Türkiye'den daha rahat bir hayatı kastediyorum 😄 Birikim yapmak istiyoruz ama çok zor ve hiçbir meslek hak ettiği değeri göremiyor maalesef. Öyle lüks bir hayat istemiyorum. Kafamız rahat olsun sessiz huzurlu yaşayıp gidelim kafi
Ortadoğunun genel evi haline gelmiş dubaide yaşamak istemem. Filistin kan ağlıyor kimse bişey yapmıyor ama bi kaç km ötede dubaide genel ev misali kadınlar paralar yüzüyor. Allah bunun hesabını sorucak, hepimize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet şirketim Bae 🇦🇪 ‘de. Ama İstanbul gibisi yok
İkisinde de yaşadım. Pahalı bir hayat var. Çok iyi kazancın olmalı. Kiralar yıllık ödeniyor. 👍🏻
Dubai'de rahat bir hayat yaşamak için aylık kazancın ne kadar olması gerekiyor?
@İnatçıördek ne kadar rahat yaşamak istediğinize bağlı bu durum 👍😅 ucuz bir yer değil çünkü. Tüm arap ülkelerinde , ev kiraları yıllık ödeniyor. Araba almak filan ucuz ama. Aylık 4 - 5 bin dolara ortanın çok az bişey üstünde yaşarsınız, ama şayet tamamını harcarsanız.. Tek sorun , kazandığınızı elinizde tutabilmek; çünkü alışveriş çok cezbediyor insanı 👍
Aslında Qatar çok daha zengin bir ülke..
Türkiye'den daha rahat bir hayatı kastediyorum 😄
Birikim yapmak istiyoruz ama çok zor ve hiçbir meslek hak ettiği değeri göremiyor maalesef. Öyle lüks bir hayat istemiyorum. Kafamız rahat olsun sessiz huzurlu yaşayıp gidelim kafi
@İnatçıördek anlıyorum tabii ki 👍 kiralar yüksek yurt dışında. Minimum 3000 dolarlık bir iş gerekiyor sonuçta yani. 👍 hayırlısı olur inşAllah...
Teşekkür ederim
@İnatçıördek rica ederim, ne demek 👍🌷
Ortadoğunun genel evi haline gelmiş dubaide yaşamak istemem. Filistin kan ağlıyor kimse bişey yapmıyor ama bi kaç km ötede dubaide genel ev misali kadınlar paralar yüzüyor. Allah bunun hesabını sorucak, hepimize
Hayır almanya japonya veya ingiltere de yaşamak isterdim şansım olsa
Zengin kısmında yasayackasam tabikide
Katarın her yeri zengin zaten küçücük ülke
Dubainin fakir kısımlarıda varmış
Evet mutlaka isterdim vergi bile sıfır neredeyse
Haklısın
Hayır. Kendim ülkem dışında bir ülkeye kalıcı olarak yerleşemem vatanıma ihanet edemem bana ters tamamen.
İstemem ülkem var iken? Ben Hollandayı terk etmiş gelmişim ne işşm var Dubai de
param olsa suudi arabistana taşınacağım
Arap yerleri olmasa belki
Istemezdim ama insanları Zengin
Niye çok gelişmiş ülkeler adamlar İngiltere'den dubaiye gidiyor yaşamak için
Para zenginlik icin gidiyorlar
İsterdim
Ben de
Oradaki Arapları bildiklerini sanıyor ama aksine onlar çok daha lüks bir hayat içinde 😂
evet
Dubai evet.
Evet çok isterdim oradaki imkanlar çok iyi
Çok sıcak yazın
İstemem asla 💅🏻
Güzel kardeşim için kötü bı ülke
Aynen
Hayır
Niye ya aşırı zenginler
Ne arabın yüzü ne Şam'ın şekeri diyenlerdenim ben.
Hayır
isterdim valla
İsterdim tabii
İstemezdim
yok be pahalı gereksiz insan toplulukları
Çok isterim
Yok aga sagol
İstemem
Neden mursuzsun