Hayır bunun vizesi cartu curtu var ben iki kere red yedim bir kere daha şansımı denedim bu sefer sağlam belgeler topladım iş için gideceğimi beyan ettim nakliye işiylede meşgulum cirom baya yüksekti bunu göz önünde bulundurarak kabul etiler ve inan hiç kolay değil anı kararla yerleşmek zor doğru adımlarla yurt dışında yaşayabilirsiniz.
07 Yorumla
Soran1 yılbu kişi yazılımcı söylediğine göre yabancı bir şirkette çalışıyormuş. benim mesajıma 25 gün dönmedi sonra da ani bir kararla almanyaya yerleştim yazmış. sonra da almanya bir durak bir kaç ay sonra isveçe geçeceğim onun da görüşmelerini yapıyorum yazmış. geçen aya kadar da kredi ödüyorum diyordu. şimdi ise uygulamaya girmiyor arıyorum ama çalmıyor uygulamayı silmiş galiba. sizce bana yalanmı söylüyor?
Soran1 yılbana yazdığında şu an türkiyedeyim eşya almaya geldim gelmişken de kamp yapayım dedim yazmış kamp yerinden video falan attı
Soran1 yıltelefon numarası yok aslında telegram üzerinden konuşuyorduk telegramdan arıyorum ama sırra kadem bastı resmen bir de diyor ki türkiyeye sık sık gelrim görüşelim o zaman :D
Soran1 yılzamanında ben de böyle ortadan kaybolup aniden geri gelirdim o yüzden kızamıyorum da ama en azından yalan söylemezdim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılElini kolunu sallaya sallaya hadi ben Almanya'ya gidiyorum diye gidemez. orada ya bi akrabası vardır, bunun gelmesi için davet mektubu falan yollamıştır ya da iş yeri aracılığıyla gitmiştir. Diğer türlü kendi kendine gitmesi zor. Vize olayları sıkıntı.
03 Yorumla
Soran1 yılAkrabası v. s yok iş yeri aracılığıyla gitse 25 günde gidebilir mi? Bir de iş yeri aracılığıyla gitse bir kaç ay sonra isveçe geçicem onun da görüşmelerini yapıyorum demez heralde
Cevap sahibi1 yılBilemedim valla anca tanıdık falan olması lazım öyle kolay olsaydı herkes giderdi yurtdışına
Soran1 yılBana da yalan gibi geldi
1 yılMaddi durumu elverişlidir veya kendi imkanlarıyla bir yerden burs bulmuştur kendisine o şekilde vize çıkarttırmıştır ya da yeşil pasaportu varsa zaten vize çıkarttırmaya da gerek yok. Öylece gitmiştir yani
01 Yorumla
Soran1 yıl33 yaşında yeşil pasaportu v. s yok maddi durumum iyi diyordu ama kredi borcu ödüyorum da diyordu. Randevu sırası bile en az 1 ayda geliyorken aniden gittim demesi şaşırtıcı geldi
Yapay Zeka Cevapladı
Yurt dışına ani bir kararla yerleşmek gerçekten büyük bir macera ve cesaret isteyen bir şey! 🌍 Ben de öyle bir deneyim yaşamayı çok isterdim, ama son anda vazgeçenlerdenim. 😅 Gerçekten gittiğin yerde uyum sağlamak, yeni bir çevre oluşturmak ve dil bariyerlerini aşmak biraz zaman alıyor. Fakat eğer kararlıysan ve doğru planlama yapmışsan, neden olmasın, her şey mümkün! 💪 Aile meselesi biraz zorlayıcı olabiliyor ama bence doğru zamanda açıklama yapıp, kendini ifade ettiğinde onlara durumu anlatmak önemli. Umarım hedefine ulaşırsın ve her şey harika olur! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
1 yılBazı olasıliklar varsa olur. Annem çifte vatandaş sürekli gel git yapıyor. Annemin yanına yerleşmeye karar verdim.
07 Yorumla
Soran1 yılçifte vatandaş değil yeşil pasaportu v. s de yok yazılımcı kendini bir kaç ay sonra da isveçe geçeceğim onun da görüşmelerini yapıyorum yazmış.
- 1 yıl
Him kaçak mi gitcek acaba 3 kuzenim ABD ' ye kacak yoldan gittiler 3 ay kampta kalip sonra saldılar. Şu an ordalar
Soran1 yıl1 aydır piyasada yok öyle olsa türkiyeyedeyim şu an eşya almaya geldim yazmazdı herlade 2. kez mi kaçak gidecek :D
- 1 yıl
Hagahaha imkansiz
Soran1 yılneden yalan söyler ki bir insan şaka gibi konuşmak istemiyorsan açıkça söyle gizemli mi olmaya çalışıyor evlendi mi anlamadım :D bu arada abd ye kaçak nasıl gittiler green card çıkmazsa tek çare o kaldı :D
- 1 yıl
Eğer köpeğin sana havliyorsa onu başka biri besliyordur misali. Istemiyor yeni birini buldu ve bu bahaneye kimse kanmaz s. gitsin
Soran1 yılben ona mesaj atan biri değilim aslında benimle konuşurken heyecanlanırdı yazdım diye bir anda ne oldu anlamadım :D
Tatil & Seyahat konusunda 643 cevap paylaştı. Eğer çift vatandaşlık veya yabancı bağlantınız yoksa ani bir şekilde bunun olması mümkünü bırakın imkansız bile.
01 Yorumla
Soran1 yılYabancı bir yazılım şirketinde çalışıyorum demişti. Önce şirketten üst düzey biri çıkarıldı dedi herkes çok gergin dedi 1 hafta sonra siteye saldırı oldu 100.000 dolar girdi bize dedi. Kredi ödüyorum dedi 1 ay sonra da ani bir kararla almanyaya yerleştim yazmış. Bir kaç ay sonra isveçe geçeceğim onun da görüşmelerini yapıyorum yazmış. Sonra ortadan kayboldu
1 yılAile her şeydir sonra pişman olursa görür dünyanın kaç bucak olduğunu
02 Yorumla
Soran1 yılSence tek sorun bu mu 😂
- 1 yıl
Değil ama önemli sorunlardan bir tanesi bu
Beraber gidebileceğin birisini bulursan gidersin tabii.
05 Yorumla
Soran1 yılAniden nasıl gidiyor ben orada takılı kaldım
Soran1 yılKanka vizesi randevu sırası durumları v. s var ya hani
Soran1 yılNeyin olmadığını?
Tatil & Seyahat konusunda 526 cevap paylaştı. kararı ani alabilirsin ama uygulama o kdr hızlı olabilirmi bilemem
00 Yorumla
1 yılbu tür durumlar zaten daha önce kafaya konulmuş ve maddi olarak da bir miktar birikimi olan insanlar için olabiliyor.
vize konusu sadece bir miktar zaman alıyor, o kadar
07 Yorumla
Soran1 yılYalan söylemiş
- 1 yıl
kim ne yalanı söylemiş anlamadım?
Soran1 yılYukarda wp konuşmalarındaki kişi işte
- 1 yıl
mesajdaki kişinin ani bir karar dediği iş bulma, vize başvurusu (ki şirketler vize sırasında öne aldırabilir kendisini büyük bir şirketse veya acil eleman arıyorlarsa) ayrıca ortalık toz duman olmuş en geç 1-2 ay içerisinde olur bu iş mantıksız gelmedi bana
Soran1 yılBeyefendi yalanı çıktı zaten ortaya
- 1 yıl
beyefendiye hayatta başarılar o halde :D
Soran1 yılAmin
1 yılYalan dolan ya gel büyür yerleş mi diyorlar hemen sanki
03 Yorumla
Soran1 yılDimi ya
- 1 yıl
Herhalde canım onceden planlanmış oturum izni falan alınmış işte aniden diye bişey yok
Soran1 yılÖyle olsa anlatırdı sanki. Önceden de hollandaya gidicem mülakatın ilk aşaması olumlu geçti dedi sonra olmadı dedi
Bazen oluyor, sırt çantamı alıp Amerikaya 1 yıl yerlesmistim 2 haftada verdiğim bir karardı. Wat değil:)
05 Yorumla
Soran1 yılAmerika sana hadi gel dememiştir ya hani randevu sırası vize işleri v. s o yüzden sordum
Soran1 yılRandevu sırası?
Soran1 yılİşte bu soruyu günümüz şartlarında düşünmek gerek
1 yılHava atıyor be ne anisi vize pasaport işlemleri haftalarca sürüyor kolay mı bir kararla hemen yurt dışına çıkmak
04 Yorumla
Soran1 yılNeden ortadan kayboldu sence yok yani uygulamadan arıyorum çalmıyor silmiş heralde
- 1 yıl
Kim bu ya
- 1 yıl
Ee vize çıktıysa gitmiştir tabi ama vize öyle aniden kısa sürede çıkan bir şey değil sjsjsjsjs
Soran1 yılŞey yazmış almanya bir durak bir kaç ay sonra isveçe geçeceğim onun da iş görüşmelerini yapıyorum 😂
Yer bulunursa mümkün evet.
01 Yorumla
Soran1 yılRandevu sırasının gelmesi vizenin çıkması aniden olmuyor diye biliyorul
1 yılmübarek AB ülkesi vatandaşı sanki
01 Yorumla
Soran1 yılHaha 😂
1 yılvizeyi al da gitmek kolay
02 Yorumla
Soran1 yılSorun orada randevu sırası v. z
Soran1 yılV. s
Vize ve para sıkıntı değilse gider
01 Yorumla
Soran1 yılSorun aniden olması zaten
1 yılevet her iki arkadaşımda bir anda gitti
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl oldu o ben gidiyorum deyip mi gittiler? Randevu sırası vizenin çıkması v. s var. Aylar sürer normalde
- 1 yıl
yok iş görüşmeleri vardı onların etken o oldu
Soran1 yılNasıl yani iş görüşmesi var diye vize randevusunu erkene mi aldılar
Para varsa, evet.
013 Yorumla
Soran1 yılAniden
- 1 yıl
Evet, aniden. Şöyle düşün, canın sıkıldığı zaman elinin altındaki telefonu alıp müzik dinler misin? Veya hemen erişebileceğin bir şeyi gerçekleştirir misin? Evet. Parası olan birisi de, hemen gerçekleştirebileceği için yurt dışına çıkabilir. Ha, açık konuşayım, züppeliktir. O tarz tiplere kafa göz girmek istiyorum 😒😕
Soran1 yılKanka randevu sırası aylar sonra geliyor aniden nasıl gidecek
Soran1 yıl33 yaşında yani yeşil pasaport yaşını geçmiş. Almanya vizesiz gidilebilecek bir ülke değil. Vatardaş da değil. Önceden ayarlasa aniden der mi ki
Soran1 yılYok ailesi burada zaten ailem karşı çıktı v. s yazmış
Soran1 yılBağlantı v. s yok. Önceden ayarlamış desek birinde şey dedi şirketten üst düzey biri çıkarıldı herkes gergin. Bir hafta sonra siteye saldırı oldu 100.000 dolar girdi bize dedi 1 ay sonra da ani bir kararla gittim yazmış işte
Soran1 yılPeki o zaman neden bir kaç ay sonra isveçe geçeceğim onun da görüşmelerini yapıyorum desin ki
Soran1 yılKendisi yazılımcı. Aylaaaar önce de hollandaya gideceğim online mülakatın ilk aşamasını geçtim dedi sonra olmadı dedi v. s yalanları olan biri. İletişime geçemiyorum çünkü telegramdan konuşuyorduk ve şu an uygulamaya girmiyor. Arıyorum çalmıyor. Sildi galiba bilmiyorum. Engellememiş ama
1 yılEvet ben yaptım sonuç mu 5 yıldır Hollanda.
012 Yorumla
Soran1 yılSorun gitmasi değil aniden demesi. O kadar prosedürü aniden gerçekleştirmiş olamaz
- 1 yıl
Sadece Türk vatandaşı ise evet bir anda gitmesi imkansız önceden yapılmış bir hazırlık. Ama vatandaşlığı varsa Avrupa için gidebilir. Kolayca onu bilmiyorum.
Soran1 yılVatandaşlığı yok. Bir kaç sonra da isveçe geçecekmiş onun da iş görüşmesini yapıyormuş
- 1 yıl
Yalan olabilir o zaman. ispat etsin evrakları sor.
Soran1 yılUygulamaya girmiyor ki arıyorum ama çalmıyor silmiş heralde
- 1 yıl
Bilmiyorum olabilir.
Soran1 yılBana 25 gün sonra yazdı bu mesajı foto at diyemedim şu an türkiyedeyim eşya almaya geldim gelmişken de kamp yapayım dedim yazmış kamptan video attı v. s
- 1 yıl
Tamam gittiğinde de resim atsın bakalım gitmiş mı? sorarsin
Soran1 yılUygulamaya girmiyor. En son mesejıma bakmadan ortadan kayboldu herkes yalan söylüyor diyor
- 1 yıl
Bilmiyorum belkide. Seni de istemiyor olabilir uzaklaşmak için söylemiş te olabilir.
Soran1 yılYalan söyleyen biri zaten. Önceden de hollanda için iş görüşmesi yapıyorum ilk aşamasını geçtim dedi sonra olmadı dedi v. s
- 1 yıl
O zaman ona güvenme
- Tatil & Seyahat konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılAhahahah, bu nasıl bir yalan ya 🤣🤣
016 Yorumla
Soran1 yılYalan mı diyorsun 😂
- 1 yıl
Son dönemde bu moda oldu ahah
İletişimi koparan yurtdışında alıyor soluğu 🤣🤣
Soran1 yılAlmanya sadece bir durakmış bir kaç ay sonra isveçe geçecekmiş onun de iş görüşmelerini yapıyormuş 😂
- 1 yıl
Mancık beyinli, bağcılardan sütlüceye geçecek gerçekte
- 1 yıl
İş görüşmesi dediği esc ile pazarlıktır ahahah
Soran1 yılYok ya yazılımca bu
Soran1 yılYazılımcı
- 1 yıl
Sana yazmamış sadece işte
Soran1 yılHaha yazıyordu da kayboldu bir anda uygulamaya da girmiyor
- 1 yıl
Yani başka bir hesap açtı demek bu
Soran1 yılCidden başka hesap açmış dün tesadüfen gördüm...
- 1 yıl
Erkekler hep aynıyız ahahha
Soran1 yılİşin garip tarafı ne biliyor musun benimle konuştuğu hesabını 6 aralıkta kapatmıştı bu hesaba en son 2 aralıkta girmiş
- 1 yıl
Tamam, bu hesabın da yedeği var ve bekletiyor. Adam prof a*mjı
Soran1 yılDeğişik ya
- 1 yıl
Sıfatının adamı
1 yılVarsa öyle bir şey talibim
01 Yorumla
Soran1 yılBen de ABD'ye talibim
Bir kaç küçük problem haricinde olanları
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı. Hayırlısı olsun inşallah mutlu olursun
00 Yorumla
1 yılKanada’ya tırcı mı olsam napsam
00 Yorumla
1 yılyalan, maliyeti en düşük eylemdir.
04 Yorumla
Soran1 yılNeden yalan söyledi ki şimdi uygulamaya girmiyor. Arıyorum çalmıyor sildi heralde. mesaj atan taraf değilim genel de yazınca da seviniyordu baya sohbet ediyordu 1.5 yıl oldu tanışalı
- 1 yıl
ben fikrimi beyan ettim fakat bunun üzerine senide ikna etmemi istiyorsan bu uğraş verilmesi gereken bir durum.
Soran1 yılBana da yalan gibi geliyor ama bazıları gitliştir diyor kafam karıştı
- 1 yıl
umarım bu karışıklık uzun sürmez.
Gizli Üye(18-24)1 yılOfff yapmak istediğim şeyyy🙈
00 Yorumla
1 yılvatandaslık ve para varsa oluyo
01 Yorumla
Soran1 yılNormalde yoktu işte ondan soruyorum. Aniden yazmış. Randevu sırası vizenin gelmesi v. s zaten 3 ay sürer
Maddi durumun elverişli olması lazım
01 Yorumla
Soran1 yılAniden diyor aniden
1 yılParan varsa mümkün.
01 Yorumla
Soran1 yılaniden nasıl gidecek randevu sırası bile aylar sürüyor
1 yılKaçak gidebiliyor
02 Yorumla
Soran1 yılO riske girmez bence 😂
- 1 yıl
Ozaman aniden gidemez gitse yerleşemez
1 yılVize çıkmıştır
03 Yorumla
Soran1 yılAniden demesi garip geldi. Sonuçta randevu sırası da var
- 1 yıl
Detay vermek istememiştir
Soran1 yılAlmanya sadece bir durak 2 ay sonra isveçe geçeceğim onun da iş görüşmelerini yapıyorum vs dedi bilemiyorum
Maalesef
00 YorumlaYokk
00 Yorumla
u 1 yılMümkün değil.
00 Yorumla
1 yıltabi efendim
00 Yorumla
1 yılAni kararlar zarar verir
00 Yorumla
1 yılDurumu olana mümkün
01 Yorumla- 1 yıl
Ama tabi bunun işlemleri de uzun sürüyor
1 yılMümkün değil bence
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılBence hayır
00 Yorumla
1 yılSallamış
05 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi dersin
- 1 yıl
Almanya bir anda vize vermez iş bulmadan
Soran1 yılYa bu arkadaş yazılımcı zaten. Sonra da Almanya bi durak bi kaç ay sonra isveçe geçicem onun da iş görüşmelerini yapıyorum v. s yazmış
- 1 yıl
Vizesi varsa belki ama yoksa zorr hemen
Soran1 yılAnladım
1 yılÇok zor
00 YorumlaYok be
00 Yorumla
1 yılEvet mümkün
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri