Sizce? Tek başına gitmek zor mu? Yoksa kolay mı?
İmkansız denebilecek kadar zor
Gayet kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben gittim geldim tek başıma
imkansız değil gayet basitte değil ama kafana koyduysan bi şekilde gidersin
insanın kafasının içersindeki düşüncelere kimse zincir vuramaz bıseye cok takarsan ıstersen muhakkak yaparsın.
Orası doğru, kendimi motive etmeye çalışıyorum :)
İmkansız deme o kelime de bile imkan var İnsanoğlu istediği herşeyi yapabilirim. İmkansız diye bişey yok, ha belki zor olur ama üstesinden gelinir.🙂
Umarım:) Ben hiç yalnız yaşamadım o yüzden tedirgin oldum. Birde yapı olarak kaygılı biriyim buda zora sokuyor işleri. İngilizcemde orta seviye yeterli olurmu bilmiyorum
Umarım🙏🏻 Herşey başta zor gelir. Başarılar herşey gönlünüzce olsun ☺️
Teşekkürler :). Sizince inşallah :)
Cevap
5Cevap
Ben yurt dışında yaşıyorum. Maddi güvencen varsa kolay.
Orta seviye Ingilizce ile zorluk çekermiyim? Nerede yaşıyorsunuz?
Ben Amerika'da yaşıyorum burada para çok kıymetli. Evler pahalı. Hastalandığında hastaneler pahalı. Hayat çok pahalı. Ben uluslararası bir şirkette çalışıyorum ingilizce ana dilim gibi ve yüksek miktarda maaş alıyorum lükse kaçıyor biraz. Normal standartlarda ne kadar yeter o biraz kişiye bağlı.
Amerikaya yerleşmek zaten hedefim :) Maddi sorunum yok , ama ben yapı olarak yalnız kalamayan birisiyim. Çok çabuk panik olurum , birde sağlık konularından dolayı tedirgin oldum, bir sıkıntı çektiğimde yanımda birisi olsun isterim hep. Orada tek başıma nasıl hallederim bilmiyorum.. Sağlık işi çok mu sorunlu orada?
Aslında dil öğrenmek için bence kurumsal destek alınması iyi olur ama sağlam bir kurum olmalı ama eğer buna imkanın yoksa YouTube'da Haluk Tatar isimli kanalı izleyebilirsin. Bir de onun önerdiği kitaplardan ilerleyebilirsin çok pratik yapmalısın imkanın varsa Cambly gibi uygulamalara üye ol veya yurt dışı dil eğitimi veren kurslara bak uygun fiyata bulursan git mutlaka. Dili orda öğrenmek bir başka.
Merhaba beyefendi müsait olursanız size bir kaç şey danışmak istiyorum geri dönüş sağlar mısınız🥺
Merhabalar bende gelmek istiyorum da almanyaya biraz bilgi verir misiniz acaba mümkünse lütfen
Ne kolay ne imkansız maddi gücün varsa dil biliyorsan ve işin ayarlıysa miss gibi yaşarsın
İşletme mezunuyum. Belirli bir iş yok şu an. için. Orta derecede biliyorum Ingilizce. Daha önce hiç çıkmadım yurt dışına. O yüzden tedirgin ediyor insanı
Yabancı dilin varsa, mesleğin de iyiysen ve mesleğini oradaki durumu iyiyse düşünme git
c1 ingilizce lazım çoğu yerde iyi bir meslek olmalı donanımlı bir birey olmak önemli
Alışma süreci sadece zor ben şu an almanyadayım İspanyol vatandaşıyım 25 mayısta amerikaya gidiyorum avrupada sıkıldım orda bakcam artık amerikan kanadamı çünki ikisinde vizem var
imkansız değil de tehlikeli olabilir üniversite için gidiyorsan ev arkadaşı iyi olur
Hadi beraber gidelim. Yolculuk nereye!
Amerika yüzde 90 :)
Londra :)
Cool! Gönül isterdi ki maddi durumum yetse ve sana eşlik etsem. Unfortunately :/ Senegalli arkadaşım Mor ile beraber ülkesine gitme planı var belki de Afrika turu olabilir. Sonra Avrupa, Latin Amerika... Birikim yaptıktan sonra ilk durak México, orada arkadaşım da var sadakatli biri ve yardımcı olacaktır. ☺️💝
Bu benim hayalim ve yapacağım.
Kolay be ya
Sizce neden kolay
Gitmesi kolay; yaşamasını vs ayak uydurup uyduramayacağını bilmiyorum. Arkadaşlarım var Güney korede yüksek lisans yapıyorlar gayet keyifleri çıtır evleri var her ay gideriydi ıvırıydı zıvırıydı ödüyorlar. Şimdiye kadar bir kere yakınmadılar. İngiltere’ye taşındı 2 sene önce bir arkadaşımda iş için o da fena sayılmaz para olduktan sonra sıkıntı yok. Bir de çevre tutmak önemli sıkılmamak için yoksa yaşanılmayacak gibi değil yaşadıktan sonra
@Ser4pyalcin bende gitmek istiyorum AB vatandasiyim ama bu kurla gidemezsin diyolar :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?