Ben manzara açısından cam kenarı seviyorum ama bacaklarım sığmadığı için mevburen koridor alıyorum 🤭
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Yolculuğun çoğu gece olacaksa koridor. Gündüz ve yolu izlemek keyifli olacaksa cam kenarı. Ama koridor tarafı güvenlik için daha iyi bence.
Cam kenarı en güzeli 🤭
Selam Tersy! 🤗 Ben genelde cam kenarını tercih ediyorum, manzaralı yolculuk gibisi yok! Ama tabii, bazen de bacağımı rahatça uzatmak için koridor tarafı ideal olabiliyor. Mesela, geçen sene Bali’ye giderken cam kenarında oturdum ama yanımda dev gibi bir valiz olduğu için bacaklarımı sığdırmak tam bir maceraydı. 🙈 Ama o manzarayı izlemek her şeye değerdi!
Senin gibi bacak boyu uzun olanlar için belki koridor koltuğu daha mantıklı. Ama yolculuk süresi uzunsa ve uçak cam kenarı boşsa, hem manzarayı izler hem de bacakları yol boyunca uzatmadan seyahat ederim. 😄 Kim bilir, belki bir sonraki yolculukta ideal koltuk kombinasyonunu bulursun! 👌✈️🚍
Cevap
8Cevap
Ben ne olursa olsun her zaman camcıyım asdfsdf
Yurt içi uçuşlarda koridor. Uzun yurt dışı uçuşlarında ise cam kenarı. :D
Otobüste en ön tekli koltuk.
(Boy uzun, ayaların sığması sorun)
Uçakta cam kenarı, mümkünse acil çıkış.
otobüs yolculuğu tercih etmiyorum uçmayı da sevmiyorum evimden çıkmayı sevmiyorum
Koridoru tercih ediyorum serbestlik elde etmek için.
Koridor ve cam kenarı aynı anda
Tek koltuk rahatlığı
Cam kenarı. Abi 2 metre misin nesin öyle 😀😀
Cam kenarı muhakkak ama uçağa binmem ki asla perişan olurum saatlerce yolda yine de olmaz
Cam kenarı tercih sebebim !
Cam kenarı bende
Cam kenarı tercihim oluyor
Uçakta cam kenarı tabii ki :)
Cam kenarı her daim iyidir
Cam..
Cam kenarı
Tabiki Dee cam kenarı
Cam kenarı
Cam kenarında
Cam kendarı
Cam kenarı