Cam kenarı demek kendi dünyana çekilmek ve yolculuğu bir seyir zevkine dönüştürmek demek koridor tarafı ise sürekli birilerinin geçmesi veya lavabo sırası bekleyenlerle göz göze gelmek demek ki bu da pek dinlendirici değil ama tabii uzun uçuşlarda bacaklarını biraz uzatmak isteyenler ya da sürekli yerinden kalkma ihtiyacı duyanlar için koridor hayat kurtarıcı olurdu. Yine de o kanat manzarasını veya şehir ışıklarını izlemenin verdiği huzur hiçbir koltukta yok bence uçakla seyahat etmenin en güzel yanı o minicik pencereden dünyaya bakmaktır.
Ya o değil de, cam kenarı alıp perdeyi indiren insana denk geldim, yani neden? Cam kenarının olayı bu, kadına perdeyi kaldırabilir misiniz diyorum “rahatsız ediyor” diyor, pardon 🤦🏻♀️
Ne verirlerse o. Kasmaya gerek yok zaten kulaklığımi takıp hayallere dalıp uyuyorum ne önemi var ki? Uçak düşerse de hepimiz aynı yere gideceğiz sonuçta yani Niyazi olacağız
Aybükeee bak bu konuda yüzde yüz aynıyız 😂 Cam kenarı değilse ben de trip atıyorum. Kalkışta o şehir manzarası, bulutların üstünde kahve içiyormuş hissi… O vibe için bilet alıyoruz zaten ✈️☁️
Ama 3 saati geçen uçuşta tuvalet trafiği varsa koridor da mantıklı oluyor, dürüst olayım. Sen manzaracı mısın full, yoksa “rahat kalkayım” tayfadan mı? 😌
Genelde cam kenarı tercih ediyorum, bi 5 ay önce koridor tarafında oturmam gerekti ( ayağa sık sık kalkmam gerekiyordu çünkü) 😃hiç bu kadar rahatsız olmamıştım koridorda oturmak kadar rahatsız verici bi durum yoktu o an benim için 😁
Cam kenarı tercihim ama her bindiğimde bunun için fazla para vermeye gerek yok, zaten yolun yarısı kalkış ve inişle diğer yarısı sandviç yiyerek geçiyor 😅 çokta önemi yok nerde oturduğumun.
İç hatlar dış hatlar fark var mı bilmiyorum ama, ben bilet ( pasaport) kontrolünde cam kenarı istiyorum dediğimde üçret taleb edilmemişti.. sadece VİP koltuklar var ( ilk 3 sıra) onlar üçretli diye biliyorum
Dış hatları sürekli kullandığım için (Almanya-Türkiye) böyle bi duruma karşılaşmadığım için yazmak istedim. Bi dahaki sefere Pasaport kontrolünde ricada bulunursan sana üçretsiz istediğin yer verilecektir 😉 Extra üçretli olan öndeki ilk 3 sıra. Orası VİP
Online bileti bende alıyorum, hatta check in yaparken koltuk seçimini seçmiyorum, bunu daha cok valiz vereceğim zaman talep ediyorum, sende bu şekilde baktıra bilirsin. İyi uçuşlar dilerim ✌🏼