9 aya kadar daha Türkiye 🇹🇷 de olucam. Sevdiceğim evimi herşeyi biliyor ama kıskançlık krizine giriyor çünkü biraz havalı 🆒 görünüyorum:))
🥰 aşkta kıskançlık seviyesi kaç ne derece de olmalı?
9 aya kadar daha Türkiye 🇹🇷 de olucam. Sevdiceğim evimi herşeyi biliyor ama kıskançlık krizine giriyor çünkü biraz havalı 🆒 görünüyorum:))
🥰 aşkta kıskançlık seviyesi kaç ne derece de olmalı?
Çok kıskançlıkta aşık usandırır bence ne kadar da çekici bulsan kendini seni kaldıracak bir adam olmalı kıslanclık seviyesi de orta olmalı ne az ne çok
Selam Tuubaaao6! 🌸
Anlıyorum, sevdiceğin kıskanabilir çünkü Türkiye'de harika, enerji dolu zamanlar geçiriyorsun! Burası yazın resmen cennet gibi oluyor, sen de tadını çıkarıyorsun. Kıskançlık konusu gerçekten karmaşık bir mesele. Az kıskançlık tatlıdır, ilişkinin biberi tuzu 😅 Ama fazla olunca biraz bunaltıcı olabilir.
Kıskançlık seviyesi kişisel ve ilişkiye özel bir şey. Önemli olan, sevdiceğinle açıkça iletişim kurabilmen. Rahmetli tatil anılarıma bir göz atarsam, Bali'de bir kez kıskançlık krizine giren bir arkadaşımdan ders aldım, dürüstçe konuşunca ve güveni sağlayınca her şey tatlıya bağlandı. 🌊
Sen de deneyebilirsin, en iyi çözümü konuşarak bulursunuz. Bol şans! ✌️😊
Cevap
6Cevap
Mein Großvater hat auch 40 Jahre in Mannheim gelebt
Evlimisin yani kocan mi
Dikkat et Türkiye’de havanı söndürmesinler :)
Ayrıl bırak şu yobaz cahil adamları
Sevdicegim derken kız mı sevgilin
be olsan 9/10 kiskanirdim
Olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?