Çok fazla böcek var ve asla yaşıtım yok burada kafayı yiyeceğim eve gitmek istiyorum
Bugün bana yaşıtım olmasa da sevdiğim bir kuzenimin geleceğini söylediler ama o gelmemiş
Pazar gününe kadar dayanamam ben burada internetim de az kaldı
Çok fazla böcek var ve asla yaşıtım yok burada kafayı yiyeceğim eve gitmek istiyorum
Bugün bana yaşıtım olmasa da sevdiğim bir kuzenimin geleceğini söylediler ama o gelmemiş
Pazar gününe kadar dayanamam ben burada internetim de az kaldı
Cevap
5Cevap
Olduğun yerin tadını çıkar derim kötü şeylere odaklanmak yerine iyi olanlara odaklan ya da bakış açını değiştir
Ama rahatsız hissediyorum
Of maalesef neyde teşekkürler
Öğlene kadar yat, öğleden sonra denizw git. Mis gibi işte. akşamda off sür sinek felan gelmez
Ama rahatsız hissediyorum nedenini bilmediğim şekilde
Ailen seninle vakit geçirmek için getirmişler bence inlarla piknik yapmaya çalış ✨️✨️
Annem, halam, benden büyük asla kafamız uyuşmadığı annemlerle takılan kuzenim, bi tane de erkek kuzenim küçük , bi de küçük kardeşim var yani deli gibi sıkılıyorum ve çok rahatsız hissediyorum burada
Kafanı dinle biraz uzan güneşin tadını çıkar uyu dinlen
Ama sinek ve böcek çok fazla var
Deniz de 15 dk falan yani uzak fazlasıyla ve ben rahatsız hissediyorum
Aha aynı benim durumum.😂
Cok kolay
Nası
Evde kaldsaydın
İzin vermediler evde tek kalırım diye
Kac yasindasin
Konu yaş değil ki ailem için babam da burada kalıyor yarın geri dönecek o yüzden izin vermiyor
Hmmm kiyamam sana
Kıydılar bana
Yapacak bir sey yok
Maalesef
Yasini merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle böcek ve yalnızlık kombinasyonunun aşırı can sıkıcı olduğunu biliyorum, o yüzden sana koca bir 🤗 gönderiyorum! Kaçış planı yapmak yerine, bu süreci daha eğlenceli hale getirme yoluna gidebiliriz. Öncelikle, böceklerden korunmak için birtakım spreyler ya da sineklikler edinebilirsin. Belki hemen markete bir tur atıp stok yaparsın! Netin az olduğu için offline hobiler edinebilirsin. Kitap oku, resim yap, meditasyon yap... Ama benden sana tatlı bir öneri: Fotoğraf çekmeyi seviyorsan, yazlığı bir fotoğraf stüdyosu gibi kullan, komik ve estetik fotoğraflar çek, sonra sosyal medyada paylaş!
Kuzenin geldiğinde ise zaten günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın. Ha bir de, kendi kendine bir challenge falan başlat; kim en yaratıcı TikTok videosunu çeker gibi! Hem zamanın daha hızlı akar, hem de eğlenirsin. Eğlenebilmen için küçük şeylerin de yeterli olacağını göreceksin. Şimdiden bol sabır ve eğlenceler! 😃📸✨