ben barışır miyiz vs düşünürken bir gezi turunun Storysinde eşimi is yerindeki kadınla el ele gördüm. Bu durumun üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her devirde kadin olmak zordu bu devir de daha zor. Ama bunun sebebi yine kadinin kendisi. Herneyse yasadigin durum icin cok uzgunum ve bunun ustesinden gelmenin kolay bir yolu yok. yasin 5 evresi vardir..
İnkâr, öfke, pazarlık, depresyon ve kabullenme. yukarda belirttigin gibi beklentiye girmen anlasamadiginiz gerceginin inkariydi. Muhtemelen hep kendine sordun yemegini yapiyom evini temizliyom 4 yasinda bir evladimiz var calisiyorsan vs evin ekonomik yukunu aliyorum neden gecinemiyoruz. neden beni bizi kazanmak icin calismiyor dedin. sonra anlattigin durumu ogrendin ve Şu an basta kendine sonra ona cok ofkelisin.. bu ofke seni yormaya baslayacak kolunu kipirdatmak istemeyeceksin.. en sonunda da kabullenecek ve atlatacaksin.. bunlari daha kolay atlatmanin yolu herhangi birine kendin dahil suclu pozisyonuna sokup aci cekmesini beklememek.. ne kadar hizli kabullenme asamasina gecersen o kadar cabuk atlatirsin..once kendini affet yaptigin tercihler gecirdigin zaman vs vs bunlarin hepsi gecmiste kaldi.. bunlar aklina geldikce seni motive eden veya edebilecek seyleri dusun.. mesela is bulacagim de. cocugumla vakit gecircem de.. yani birey olmayi ogren..
sonra karsidaki adami affet (unutmak ayri yapilanlari unutma) karsidakinin aci cekmesi sana hicbir sey kazandirmayacak... ve karsidaki akillanmayacak ve hicbir zaman da off eski karim iyiymis demeyecek.. velevki dedi bu yapilanlari degistirmeyecek acini hafifletmeyecek... sen sadece oyle olacagini dusunuyorsun..
ekonomik durumun ne bilmiyorum ama kesinlikle sosyal hayata karisacak kurslar vs al.. cogu belediye beles kurslar veriyor...
simdi gel gelelim isin
kadinlarin cogu donuna kadar al sunu yap bunu yap demis net soyluyorum hic bir boooohhkkk alamazsin.. bence alamamalisin da.. yani hem esitlik vs deyip hem pozitif ayrimcilik bekleyemezsiniz.. senin icin demiyorum asagida senin gazini almaya calisan ama cogu mabadlariyla cevap veren kadinlar icin diyorum..
catismali bosanma davalari hic yoktan 3-5 yil surdurulebilir. oyle saglam avukata da gerek yok. kamera kaydi otel kaydi vs vs hicbir sekilde delil kabul edilmez. ya da internet yazismalari. gayri hukuki yolla elde edilen delil delilden sayilmaz. velveki sayildi hoopp itiraz sonra baska bir celseye.. vs vs uzaar gider. hele İstanbul vs ise ohooo kisacasi
adamin uzerinde bisey yoksa zaten alsan da bi zikkkim olmaz. kendi evladini ac birakacak parasiz birakacak degildir herhalde... ona biseyler verir..sonuc su o yaptigi tercihten dolayi pisman degil.. su an aci cekmiyor.. cekmeyecek de zaten bi baskasinin acisina istinaden rahatlaaycaksan sen daha cook aci cekersin..
o yuzden kendine kendin ve evladin icin bir hedef belirle ve o hedefe tutun..
13 Yorumla
Soran1 yılNe kadar uzun yazmışsınız ve haklısınız cok teşekkür ederim. Evet olan hep bana oldu yine bana oluyor
- 1 yıl
bu dusunceden kurtul.. magdur pozisyonundan cik.. kimseye bisey oldugu yok. elin ayagin tutuyor.. yasin da olsa olsa 32-33. gencecik kadinsin.. aslan gibi saglikli evladin var.. ya 45 inden sonra gelseydi bu durum.. vs vs.. kisacasi yasini tut ama bu sirada kendini ayaga kaldiracak yontemleri bulmayi da deneeee... al sana bi dizi onerisi anne with an e.. izle bunu...
Soran1 yılTeşekkür ederim 😀 tamamdır
En İyi Cevaplar
Umarım boşanınca kendi ayakların üzerinde durabilirsiniz, çünkü ayrılmak bir evrak işine bakar. Bir diğer nokta sorunlar çözülebilecek boyutta mı veya kapasitesinizi aşıyor mu? Sen buradaki insanların dediğini asla yapma, önce kendi aklınla tart, sonra gücün yetmez ise aile danışmanlığına ve psikoloğa git. Bir kadınla gördüğünüz diye yıllarını boşa harcama. Bir diğer nokta burada pencereyi sen bize gösteriyorsun, erkek tarafındaki pencere nasıl? Bir kadınla el ele tutuşuyor gördüm dediniz, sizin böyle bir geçmişiniz oldu mu? Ya da güvenini ve sadakatini kıracak bir davranış kalıbınız var mı? Denk misiniz en önemlisi bu biraz da.
15 Yorumla
Soran1 yılBenm yapacağım hiçbir şey kalmadı. Benm ennn ufak bir hatam olmadı bu konularda eşim ilk görüştüğüm kişi onla da evlendim yakın arkadaşlarımızla el sıkışırken bile rahat davranamam hiçbir güven sarsıcı davransım olmadı
Soran1 yılEvet anlaşamamış ben boşanmasina bisey demiyorum daha sonuçlanmadan (ki cekismeliye flan gitmedi dava zatsn daha iki hafta oldu ) tatile çıkması
- 1 yıl
Lan hala daha neyi umut ediyon sevmiyo adam seni işte
Soran1 yıl@BlackEagleEye ne umudu? Bence yanlış anladınız. yaşadığım aldatılma durumunu aktarıyorum
Abla bırak hayatına aldığın kişinin gerçek yüzünü görmüş oldun. Bi' daha da sakın tekrar onunla olma fikri gelmesin aklına bırak ne hâli varsa görsün. Eşin zaten seni kafanda bitirmiş tekrar olmaya niyeti yok, hâ olurda iş yerindeki arkadaşı ona tekmeyi basarsa o da mecburi olarak sana geri gelecek yine istediğini almak için.
03 Yorumla
Soran1 yılBu hayatta su an en cok istediğim şey bu yaşadığım hissi yaşayıp acı cekmesi. Ben iyileşeceğimi biliyorum bu olay hem cok yakarken aynı zamanda ayağa daha kolay kaldıran bisey bence. Ben onu o kdr cok severdim ki hic baska yüzümü görmedi. Pişman olup gelmesini ve gözlerindeki sevginin bitmiş halini görmesini cok istiyorum bir sure sonra.
m 1 yılAbla inanki bu tür intikam, kin beseme olayına gerek yok. Kendin saygılı ve olgun birey olarak tahmin ediyorum o yüzden ne hâli varsa görsün kendisi ama sakın kendisi böyle başkasıyla tatile gitti diye sende hemen hayatına birisini alma. Ayrılık sonrası psikolojiler biraz yıpranık durumda oluyor.
Soran1 yılTabiki öyle ben onun gbi olmadığım icin büyük şok yaşadım zaten en başta ben bir anneyim.. beni ondan ayıran ve anlaşamadığımız nokta buymuş demekki ben yaramı sarmak icin bir nesne veya insan kullanmam genelde Allah’a sığınırım kendi basıma halletmeye çalışırım o son zamanlarda alkol flan da alıyordu.
Gizli Üye(36-45)1 yılEvliliğini kalbinde bitmemiş zor bir durumdasın ama şu an yaptığı kendi aleyhine hata boşanma aşamasında olsan bile eşin başkasıyla birlikte olduğu için evlilik birliğine sadakatsizlik etmiş oluyor ben insanları anlamıyorum aldatmak nedir boşan ondan sonra cehennemin dibine git benim düşüncem bu ilişki yeni başlamadı evveliyatı kesinlikle vardır bunun burada sana nekadar akıl verilse de senin kalbine kimse söz geçiremez bunu yapicak olan sensin ama çatır çatır manevi tazminat davası açmanı rica ederim sadakatsizliginin bedelini ödesin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of ya, gerçekten çok zor bir durum bu. 😔 İnan ki sana empati yapıyorum. Boşanma süreci zaten yeterince zorken bir de böyle bir durumla karşılaşmak çok yaralayıcı olabilir. İlk olarak, çok güçlüsün ve bu süreçten güçlenerek çıkacağını bilmelisin. Yakın arkadaşlarınla konuşmak, destek almak ve profesyonel yardım düşünmek iyi bir adım olabilir. Kendine zaman tanı ve bu süreçte kendine nasıl iyi hissedeceğini bul. Belki mini bir kaçamak tatil planlayabilirsin? Ne bileyim, yeni yerler keşfetmek, zihnini biraz olsun dağıtabilir. Unutma, kendine iyi bakmak şu an en önemli şey! 💙
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
61Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yıleşinin sadakat yükümlülüğü devam ederken bu şekilde bir davranış içine girmesi, zina sebebiyle boşanma davasının konusunu oluşturabilir. bir avukata danışmalısın. o video görüntülerini mutlaka saklamalısın ve davada kullanmalısın. yaşadığın manevi acının telafisi için boşanma davasında manevi tazminat isteyebilirsin.
64 Yorumla- 1 yıl
kadin evi terketmisse evlilikle alakali yukumlulukleri yerine getirmiyorsa ortada sadakat kalmamistir red davasi acar evde olmadigi ve yukumluluklerinin yerine gitrilmedigini ileri surer sosyal ortamda karsi cinsle olmanin herhangi bir suc teskil etmedigini ispatlar deliller sunar davanin dusmesini talep ederdim..
- 1 yıl
@berkatak evlilikte sadakat yükümlülüğü evliliğin sona ermesine kadar devam eder. konaklamalı tatillerde aynı odada kaldığını ispat ederse zina kanıtlanmış olur. bu kadar ayrıntı yazmamış olmam, kendi avukatı ile konuyu görüşmesi gerektiğindendi. zaten zina olur demedim olabilir dedim bu nedenle..
suç ise bambaşka bir konu. zina boşanma sebebiyse de suç teşkil etmez.
taraflardan birinin yükümlülüklerini yerine getirmemesi diğer tarafa zina hakkını vermez.
konu derin ama benden bu kadar. soru sahibi avukatı ile konuyu görüşmeli.
Soran1 yıl@berkatak kadın olarak evimdeyim en ufak bir kusurum yok bu konularda kendince hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyip ilgi sevgi göstermeyip huzur vermemekle suçladı ve boşanmayı seçti
boşanma aşamasında olduğun eşinle neden tekrar olur mu? düşüncesine giriyorsun ki ee zaten olmamış boşanma kararı almışsın sanane onun hayatından istediğini yapsın sende istediğini yap eğer tekrar barisirmiyiz düşüncesine kapilabilecegin kadar küçük bir sebepten boşanma kararı aldıysanız da öyle zart diye herşeye boşanma kararı alınmaz oturulup konuşulur belkide adamın gönlü o kadından yana senden bosanmak istiyor orasinida bilemem
19 Yorumla- 1 yıl
Boşanma gerçekleşmeden yapamaz, sadakat yemini diye bişey duymadın mı
Soran1 yılKonuştuk ama evli kalmak istemediğini söyledi. Ben aile kalmayı cok seven biri olarak devam etmek istedim 4 yaşında da çocuğum var ama o istemediğini gözüme soktu ben sadece cok bunaldı vs diyordum meğer olay cok başkaymış
- 1 yıl
Umarım seni mumla arayacak günleri gelecek
Soran1 yıl@kedilihava beni tanımıyorsunuz ama aklınıza bu durum gelirse dua eder misiniz en cok istediğim bu. İki gündür oyle canım yanıyor ki bu yangını onun da Yasamasını cok istiyorum
- 1 yıl
Allah'ın adaleti büyük yarına bırakır ama yanına bırakmaz Sen Allah'a Güven. Çocuğuna tutun güçlü ol, psikiyatri bölümüne gidip psikoloğa yönlendirmesini isteyebilirsin içine atma çevrendeki insanları da anlatı olan biteni, Sen kendinden eminsen daha fazla düşürme kendini barışmak için bir adım dahi atma, Allah seni çok daha iyileri ile karşılaştırsın
Soran1 yılmaalesef yanlış olduğunu bildiğim halde girmişim yola.
Soran1 yıl@kedilihava barışmak mi asla… ben ifşa ettiğim için bile igrenc pislik gbi ithamlar yedim onlar yaptıkları icin suclu olmadılar ben ortaya çıkardım diye beyinsiz canım igrenc insan oldum
- Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılÇok can sıkıcı bir durum gerçekten. Karakterini belli etmiş işte. Bence ayrılık sürecinden geçen her insan psikolojik destek almalı. Sen de al. Fakat mecburen bir süre acı çekeceksin, bunun da çaresi yok. En azından şimdi kafanda bazı şeyler daha nettir, öyle düşünmek lazım.
00 Yorumla
1 yılBoşanma gerçekleşmediği için eşin şu an seni aldatıyor ve bunu sosyal medyada herkese gösteriyor. Senin açından bir avantaj o fotoğrafları mahkemeye sunarak istediğin tazminat ve nafakayı alırsın
50 YorumlaÖnüne bakacaksın kendini hemen toparlayacaksın başka çaren yok oturup üzülmeye devam edersen kaybeden sen olursun kalk ve kendini topla seninle boşanmayı bile beklemeden bı kadın peşine düşen adamamı dert yanacaksın bu sana saygısızlık
23 Yorumla
Soran1 yılOyle tabiki su an hala kendime haksızlık ediyorum gecen onca yıl yaptığım yetmediği gbi ama bu aciyo yasamak cok agir
Soran1 yılElbette oyle. Rabbim aynı hisleri fazlasıyla yaşatsın insallah. Beni tanımıyorsunuz ama dua eder misiniz benm icin 😞
Gizli Üye(36-45)1 yıl4721 Sayılı Türk Medeni Kanunu'nun (TMK) 185/3. maddesi uyarınca Eşler birlikte yaşamak, birbirine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar. Yasada belirtilen bu sadakat yükümlülüğü, evliliğin yasal olarak son bulmasına kadar devam edecektir kocan yanlış sularda
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@berkatak yorumun varsa yaz geç salça olma
- 1 yıl
iyi bi avukat tut soran ve kocan olacak şerefsizi mik.
- 1 yıl
seni muhtemelen hep aldatmış. donuna kadar soy da öyle tekmeyi bas.
Gizli Üye(30-35)1 yılHahaha ümitler sonuçlar
Döner diye beklemiştim
Sen özür felan dileseydin yuvan dağılmasın diye ne olucaktı?
Her lafınız eşitlik eşitlik
Ama herşeyi erkekten beklersiniz
Ve her zaman bir şey beklersiniz böylede ortada kalırsınız işte 😂04 Yorumla
Soran1 yılBen bu esnada onu cok sevdiğimi ayrılmak istemediğimi ve o istedikten snra yuvamızın dağılmayacağıni hep söyledim ve oyle davrandım zaten. Sizin bu konuda bir yaranız var sanırım kafanıza göre yorumluyorsunuz.
Soran1 yılErkekten adamlık bekledik o da gösterdi erkekliği ortada ben adım atmadığım icjn mi kaldım boşanma davası olalı 2 hafta oldu? Yksa onun şeref yoksunluğu yüzünden mi kaldım?
Cevap sahibi1 yılHayır yaram yok ne yaram olucak
Böyle insanlara denk gelmemek için evlenmedim bile
Kadın aklı işte bekler hep bekletir
Ne bekliyorsun
Senin elin ayağın yok mu?
Zerre kadar dediğine inanmadım sen kesin adamdan adım beklemişsindir ki sen bunuda söyledin adım atmıyor başkasıyla gitmiş felan diye
Madem başkasıyla gitmiş
İş bitmiştir boşa gitsin ne uğraşıyorsun?
Cevap sahibi1 yılAferin tamamen demek istediğim bu 2 hafta olmuş bak kendin diyorsun
Sence şerefli bir adam bir insan 2 haftada bunu yapar mı?
Bence daha öncede böyle bir sevgilisi varmış
Akıllı ol akıllı uğraşma sana onu anlatıyorum bu tür pisliklere pirim vermeyin
Siz kadınlar acaip varlıklarınız ya gerçeği görüp idarak ediyorsunuz uygulamıyorsunuz
Siz kadınlar aslında çok çok zekisiniz insanları kandırmayın.
Boşanma kararı 2 bireyinde ayrı olduğu anlamına geliyor. resmiyette boşanmamış olabilirsiniz hala ama kafa olarak ayrısınız.
Barışma düşüncen varsa neyi bekliyordun ki? Mahkeme kararını mı?
16 Yorumla
Soran1 yılKarar tebliğ edilip bi imza daha atılması gerekiyordu o aşamada vazgeçme durumunuz olabiliyor. Eşimin verdiği Karardan pişman olacağını düşünüyordum gördüğüm manzara bambaşka oldu düşünün hislerimi….
- 1 yıl
bu tek taraflı ve sert verilen bir karara benziyor. eşiniz birşeyleri bahane edip boşanıyor, ilk başta medeni insanlar gibi bu kararına saygı duyuyorsunuz ve ne yapacak diye müsa de ediyorsunuz.
beklenti farklı ama eşiniz kafaya koymuş ve boşanma sebebi de ortaya çıkmış oldu sanırım.
Soran1 yılTam olarak böyle , o da bu esnada o kdr iyi davranıyor ki, bende sanıyorum ki anlaşamadık diye ayrıldığımıza üzülüyor kıyamıyor bana…… meğer ben biseyler anlamayayım zorluk çıkarmayayım diyeymis. Arabamızı flan bana vermişti baska da mal varlığımız yok yanı ikiye bölmedik eşyayı da arabayı da bana verdi. Bende kıyamıyor zorluk yaşamamı istemiyor zannediyorum…. Adam önüne çıkmayayım kabul edeyim diye veriyormuş her şeyi
Soran1 yılCok yorucu ya ne halleri varsa görsünler dedim Allah’a dua etmekten başka gücüm yok
1 yılŞu an hala evli görünüyorsaniz. Seni aldatmış oldu. Bununla birlikte tazminat alırsın. 4 yaşında yavrun var. Onun günahı ne? Onun eğitimi için iyi bir nafaka al. Sinir oldum adama yaa
26 Yorumla
Soran1 yılTazminat vs gerçekten o kdr uğraş gerektiriyor ki yeterli delil degilcekler. zaten inkar etti düşmesin diye tuttum dedi :) yavruma ayrı üzülüyorum kendime ayrı. Benm yüzüme bakmasın hadi çocuğuna nasıl yaptı bunu bi boşansaydın da oyle yapsaydın ….
- 1 yıl
Bı şey diyeyim mi boş ver onu. Gerçekten boş ver. Sinir oldum ya. Yazık değil mi çocuğa. Nafaka kesin al tamam mi
Soran1 yılKendim kamu personeliyim zaten kendimi alamam ama çocuğum icin istemiştim protokol imzalamıştık.
- 1 yıl
Aa ben de kamu personeliyim hocam. Eşin de mi öyleyfi
Soran1 yılÖğretmenim. O da hemşireydi
- 1 yıl
Anladım hocam çok üzüldüm adınıza. Ben de okul öncesi öğretmeniyim
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok üzücü bir durum ama eşin karaktersiz biriymiş en azından boşanmayı beklemeliydi . Değmez canım. Değmeyecek insanlar için de üzülme sen de keyfine bak. Hayatta herkesin başına kötü şeyler geliyor. Bir an önce boşan da karaktersiz biri ile devam etme. Emin ol çok daha sağlıklı.
00 YorumlaYa hiçbir detay yok insan önce evliliğin kaç yıldır sürdüğünü söyler çocuk var mı onu söyler sonra niye ayrıldığınızı anlatırsın Şimdi Biz nerden bilelim belki sen aldatıyordun adamı o yüzden adam suçluluk hissetmeden aldatıyor seni
03 Yorumla
Soran1 yıl14 yıldır beraberiz 6 si evlilik. 4 yaşında çocuğum var. Ben baska bir erkekle el sıkışırken bile rahat davranamam.. hayatımda bir an bile güven sarsacağı bir durum yaşamadım görse de görmese de. Ve buna o kadar emindir ki. Niye ayrıldık hiçbir zaman kadın olarak değer vermedi hep aklı gitmekteydi son zmanlards da kavgalarımız zirveye ulaştı çantasını alıp gitti gittikten 3 hafta snra dava görüldü (iki hafta önce) imza atmamıştık henuz sonuçlanması icin. Bu süreçte de tatile gitmiş sevgilisiyle
Soran1 yılKimsenin beni sevme fırsatını bile vermeden 16 yaşımda başladım bu iliskiye 24 yaşında evlendik. 30 yaşımdayım boşanıyorm
Toksik feministler toplaşmış yasa şöyle vıgıvıgı diye erkeği nasıl yolarsın onu anlatmaya çalışmış.
Sorarlarsa güçlü kadın vs dersiniz. Cinsiyet eşitliğinin karşısındaki en büyük engelsiniz.
05 Yorumla
Soran1 yılKadın yaparsa kadına da tazminat açılsın su anda sistemde hala evli görünüyoruz sadakat yükümlülüğü devam ediyor bu yasal kismi, yasal kısmı umrumda bile değil derdim tazminat degil cunku. Ben ahlak kısmındayim. İmzalari henuz atmadan tatile gitmek…. Bilmiyorum canm oyle yanıyor ki
- 1 yıl
ablacım sana söyleyeceğim de şu: ben erkeği vs savunmuyorum, adam karaktersiz belli ki sal gitsin. ben senden beklerdim ki "ben barışmayı düşünürdüm, bunun yaptığına bak, Allah korumuş önüme bakarım".
Arada çocuk vardır onu düşünürsün ayrı konu ama karaktersiz erkeği de kadını da salın, çıkarın hayatınızdan. O herif o kadınla da mutlu olmayacak emin olabilirsin.
Derdim tazminat değil diyerek benim gömdüğüm tayfanın dışında oldun zaten, ahlâk kısmına gelecek olursak da yok belli ki. O yüzden ilerle, şu ana dek ziyan ettiğin zaman yazık, daha da etme.
Soran1 yıl14 yıldır beraberiz o kdr cok emek verdim ki kendi ailesi bile baska biri vardır dediğinde hayır yapmaz dedim yaşadığım hisleri tarif dahi edemiyorum.
Soran1 yılİnsallah teşekkür ederim
1 yılBoşanmadığınız sürece sadakat yeminini tutmak zorunda, hala boşanmanız gerçekleşmiş değilken büyük faul vermiş, bunu muhkemede ona karşı kullunıp ek tazminat alabilirsin
14 Yorumla
Soran1 yılAnlaşmalı ayrılacaktik o kendince dava görülünce boşandık Kabil etmis ama gücüm yok mahkemelerde uğraşmaya sadece rezil olmalarını cok istemiştim ama onu da yapamadım. Beni ruh hastası olmakla suçlayıp inkar ettiler vs suclu ben oldum
- 1 yıl
Hikayeyi ss alsaydın keşke
- 1 yıl
Her şeye rağmen olmadıysa boş ver hayırlısı değilmiş diye düşün ve Allah'ın adaletine inan
Soran1 yılVideo foto her sey var ama uğraşmaya gücüm yok
1 yılGörüntüyü mahkemeye delil olarak sun, bütün haklarını sonuna kadar al. İş işten çoktan geçmiş. Sende kendi yoluna bakmalısın.
40 Yorumla
1 yılboşanmadan aldattığı için donuna kadar alacaksın heps bu. sonra da hayatına devam edeceksin. gerçekleri kabul edip kendne bakaaksın
21 Yorumla
Soran1 yılDonuyla bile uğraşacak dermanım yok. Elimde baska delil de yok yaptıkları yanına kar kaldı
1 yıleline kanit gecmis iste niye uzuluyosun ki, odak noktani degistir biraz kendinle ilgilen bu surecte veya kafa dinle her neyse dusunme bu adami
20 YorumlaYeryüzündeki tek erkek o değil. Belli ki o ayrılığı kabulenmiş sen de kabüllen hayatina devam et. Erkekler unutmak için bazen hemen yeni ilişkiye girmeye çalışıyor bazen.. Kendi degerini hatırla ve geleceğine, kendine odaklan..
00 YorumlaAdam muhtemelen iş yerinde ztn o kadınla birşeyler yaşamaya başlamiş ki seninle boşanmak istemiş karekterinin önünde gideni. Biliyorum çok zor bi durum çok üzgünüm Allah yardımcın olsun.. ama en ol sen marşına güzel biri cikicak. Sen o fotoları. Mahkemeye sun donuna kadar al …
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnlar işi önceden halletmiş sen evde dizini kırıp otururken. Hâlâ barışırız diye mi bekliyorsun gerçekten? Aldatılmışsın. Duygusallık zamanı değil bunu delil olarak kullanmaya bak
22 Yorumla
Soran1 yılBen aldattığını hic düşünmedim toksik bir iliskimiz vardı yne barışırız diyr düşünüyordum o Story görene kdr su an hala düşünmüyorum Seytan görsün yüzünü
Cevap sahibi1 yılEvlisiniz siz ya toksik iliski ne demek. Evliliği ergen aşkı gibi yaşayamazsınız
1 yılevlenmeyin hanımlar. erkekler sizi sadece kullanır. kendinizi de kullandırtmayın. mmk erkek milletini kullanabilyorsanız siz kullanan, en olmadık zamanda da tekmeyi basın.
02 Yorumla- 1 yıl
siz kullanın*
- 1 yıl
soran snein kocan gibi yaratıklar asla yaptığından pişman olmaz. muhtemelen seni hep aldatmış. Sen pişman edecen. iyi bi avukatla donuna kadar soy.
Sana saygısı ve sevgisi olmayana değer verme lütfen, şimdi boşanma sonrası hayatını kolaylaştıracak adımlar at, duygusal davranma, zamanla atlatacaksın, kendine saygı göster, kendini sev…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanlar emek vermiyor olmuyorsa olmuyor diyip vazgeçiyor. Israrcılık artık hem yanlış anlaşılıyor hem de zor geliyor
30 YorumlaYa çok zor böyle bir şey yaşamak görmek düşüncesi bile cıldirtiyor.
04 Yorumla
Soran1 yılOyle oldu daha da olacak insallah emek ziyanı
Soran1 yılHerkese bu konuda hele hep savundum. Cok üzgünüm tarifsiz
1 yılKafasında bitirmiş Sen de bitir başka çaresi yok çünkü Kolay bir şey değil ama hayat devam etmek zorunda
00 YorumlaGecmiss olsun gercekten uzucu bir durum. Boyle bir durumda boşanmak maalesef ki en dogrusu. Sonra sizde hayatiniza bakmalisiniz.
00 Yorumla
1 yılBir değim vardır çivi çiviyi söker, bu degimi kendine klavuz alirsan problem olarak gordugin şey ile başa cikabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDevam edin boş beleş sebepten sırf peşimden koşsun saçma sapan fantazisiyle ve boşanınca Brat pitt gibi adam gelecek zannetmeye devam edin müstehak nediim.
05 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsunuz siz? Boşanmayı benm istediğimi nerden çıkardınız mesela? Boşanmayı da kendi istemişti zaten ben de çocuğumuz olduğu icin yanlış yaptığını anlar diye imza ısını biraz ertelemiştim.
Cevap sahibi1 yılÜzgünüm inanmıyorum.%70 den fazlasını boş beleş sebepten kadınlar açtığı gibi bu tip konularda çok fazla yalan söylüyorlar.
Soran1 yıl:) neden size yalan söyleyeyim mesela? %30 luk dilimdeyim o zman sizin hesabınıza göre. Ben her zman aksam çay saatinde eşiyle oturup sohbet etmek hayalinde olan biriyim bunu Bile yaşayamadık zTen yıllardır ynede ben istemedim boşanma davamız gününde bile ayrılmayalım dedim
Cevap sahibi1 yılUzgunum inanmıyorum muhtemelen yalan
Soran1 yıl😀 peki
Gizli Üye(25-29)1 yılO yola bir kez girildiyse eskisi gibi olmaz, seni anlıyorum hemen unutmak vazgeçmek kolay değil, kendine bunun için zaman ver, sen de zamanla hayatına yeni insanlar dahil et sosyalleş, emin ol daha iyi daha düzgün insanlarla karşılaşacaksındır
00 YorumlaZor bir durum tabi..
Ama böyle durumlarda yapabilecek şeylerde var06 Yorumla
Soran1 yılMesela
Soran1 yılAnlayamadım inanin
Soran1 yılYeni üye olduğum icjn mesaj kısmını kullanamıyorum yazabileceğiniz bir şeyse yazarsanız sevinirim
1 yılKendi hayatına odaklanacaksin bundan sonra.. eşin seni içinde bitirdiğini ve bunun geri dönüşü olmayacağını story atarak göstermiş zaten..
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 526 cevap paylaştı. zaten boşanma süresindesiniz... sen barışırmıyız diye düşünürken o aynı düşüncede değilmiş hayatına devam ediyor send eyamalısın
00 Yorumla
1 yılSen bu süreçte peki hiç kimseyle görüşmedin mi?
02 Yorumla
Soran1 yılNe görüşmesi ya evde ayrılığın yasını tutuyorum insanın aklına bile gelmez biriyle görüşmek
- 1 yıl
Bu durumda büyük haksızlığa uğradığını düşünüyorum.
1 yıltoparlan ve o görüntüyü ss alıp mahkemeye delil olarak sun. Tazminat davası da aç nafakanı da al sürünsün.
00 YorumlaYüklü bir tazminat ile belki Allah sabır versin cidden
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yıltazminatini nafakani al catir cutur ye kanitli iste
10 Yorumla
1 yılYoluna devam edeceksin zor belki ama imkansız değil
10 Yorumla
1 yılAynı karşındakinin yaptığı gibi direk kestirip atıcaksın acabalara ihtimallere sığınmadan karşındaki çoktan bitirmiş herşeyi
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılÜstesinden gelmen gereken bir durum söz konusu değil.. Yanlış bir yolda yanlış bir insan ile yürüyormuşsun ve artık o insan ile yürümemem gerektiğini öğrenmişsin..
00 Yorumla mahkemeye ver donuna kadar alırsın aldatmaya giriyor
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılgelmemen için neden yok sevmeyen adam ne değer verecek sende aynı şekilde yap ak ne oluyor
00 Yorumla zaten boşanacakmışsınız adamın sadık kalmasını beklemen hata
00 Yorumla
1 yılNereden buluyorsunuz bu merhamet yoksunu itleri be kadın
00 YorumlaAh be kuşum sen boşan ve yeni bir sayfa aç kendine onuda unut daha da umutlanma ondan adam. olmaz
00 YorumlaYeni değildir o ilişki öncesi vardır bu arada, senin adına üzüldüm.
00 Yorumla
1 yılerkekler hayata düz bakar, fıtrat meselesi bu , sen barışma arzunu hissettirmessen içinde yasarsan , kocanda bunu asla bılemez. kadınların genelde yaptıgı şeydır bu. iç dunyaları ile dilleri hep farklıdır.
01 Yorumla
Soran1 yılBen her şeyi alenen söyledim bu konuda eksik bıraktığım hiçbir şey yok. Aksine fazlasını söylediğim için kaybettim. Meselem boşanmak degil boşanmadan başkasıyla görmem
Bu aşamada öyle bişey yaptıysa hayır çıkmaz ondan
00 YorumlaSen gitmeden sana misafir bulmuş
Geçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılBoşanma boşanmadır, sevgililik değil ki bu ayrıl barış olsun. Peki var mı kadınlara tavsiyen?
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 814 cevap paylaştı. O seni çoktan gözden çıkarmış sen de onu gözden çıkar yoksa üzülen hep sen olursun yazık sana
00 Yorumla
1 yılSadakat yükümlülüğü kaldırmış donuna kadar al
00 Yorumla
1 yılBu evlilik içerisinde aldatmaktır ve fotoğraf ile kanıtlayın tazminat alırsın direkt.
00 Yorumla
1 yılBitmiş bir ilişki bitmiştir. Barışırız koca bir yalandır.
00 YorumlaAdam seni zaten iş yerindeki kadınla coktaan beri aldatiyomus
00 Yorumla
1 yılSıkıntılı olmuş ama tek çare başka biri çivi çiviyi söker
00 Yorumla
1 yılSen hala eşini seviyorsun galiba. Kim açtı bosanma davasını?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdam atı alıp Üsküdar’ı geçmiş hala üzülüyor musun birde arkasından. Sende kendine yenilerini bul bak nasıl enerjin yükselecek, yenileneceksin
01 Yorumla
Soran1 yılNerden bulayım pazarda satılan bisey mi 😀
1 yılHemen boşanın, iyi bir şey olsa boşanma aşamasında olmazdınız.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılayrılıp önüne bakcaksın dünyanın sonu değil bırakma kendini
00 Yorumla
1 yılSelam,
Gerek yok seni istemeyeni sende hiç mi hiç isteme salla gitsin... Samimiyetimle söylüyorum...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaska birisini bul , seni sevmiyorsa baska kadinlarla ilgileniyorsa demek ki seni unutmuş sende başkasini bul
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Boşanma aşamasında eşim bir kızla tatile gitmiş, ben barışırız diye bekliyordum :( Bu durumun üstesinden nasıl geleceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler