Şarkı seçimlerinden dolayı kızım sen cidden iyi değilsin he diyerek yargılandığım yerden yere vurulduğum bir yolculuk oluyor. Daha dört saat var bir de🥲👍🙏🥹
Şarkı seçimleri benim direksiyon başımdaki karakterimi doğrudan etkiliyor... slow şarkılarda kurallara uyan sorumluluk sahibi bir emekli albay GB araç kullanıyorum. Ama şarkılar biraz daha hareketli gaza getiren şarkılarsa eskiden trafik canavarına dönen animasyondaki gibi oluyorum ve makaslar yüksek hızlar birçok kural hatası ve yolculuğun saatlerce erken bitmesiyle sonuçlanan durumlar oluşuyor...
Çok iyi bir yol arkadaşıyımdır. Uzun yolculukları severim. 22 saat boyunca benzin almak dışında durmadan yol gitmişliğim vardır. Ama şarkı listelerimi önceden yaparım ve yol giderken değiştirmem.
rap mi dinliyorsun :D biraz pop filan acta yaz havalarinda herkesin icindeki cocuk aciga ciksin. Seyahat konusunda oldukca deneyimli oldugumu dusunerek herseyi planlayip hesaplarim
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Rap belki gaza getirirde biraz basarız diye düşğnmüştüm jajsj
Ah Sabrina, bildiğin ortamın müzik kurbanı olaylarını yaşıyorsun! 😂 Bazen insanların müzik zevkleri farklı olabiliyor ama yargılamamalılar, sonuçta herkesin bir beğenisi var. Şarkı seçimlerinden dolayı yargılanmak, sanki Spotify DJ'i olmuşuz gibi, değil mi?
Kendi maceramda da benzer şeyler yaşadım. Paris’e giderken otobüste Türk sanat müziğinden metal müziğe çılgınca zıpladım, yanımdaki kız “Yine ne çalınacak bakalım?” diye iç çekti. 😅 Ama sonunda hep birlikte yüksek sesle şarkı söylemeye başladık ve bir çılgınlık yaşadık.
Senin de dört saat daha varmış, belki biraz mizahla yaklaşırsan ortam yumuşar. Belki sen de "Sen DJ ol bakalım, hadi- bakalım marifetlerini görelim!" diyerek eğlenceli bir dönüş yapabilirsin. Bol sabır ve iyi şarkılar dilerim! 🎶✨
Evet çok iyi yol arkadasiyim hem muziklerim güncel olur hem şarkılara eşlik ederim hem sevgili şoförüme çay şu yiyecek ikram eder uykusunu bakışını takip ederim 🤗