Bazen birine çok değer vermek istersin ama kaçar kaçtıkça sen de soğursun ve sonuç… 😇 Az önce öyle bir dalıp gitmişim dedim sizlere de sormak istedim. Uzun yolculuklarda neler düşünürsünüz?

Bazen birine çok değer vermek istersin ama kaçar kaçtıkça sen de soğursun ve sonuç… 😇 Az önce öyle bir dalıp gitmişim dedim sizlere de sormak istedim. Uzun yolculuklarda neler düşünürsünüz?
Yolculuk esnasında herhangi bir yerde dursam ve ömrümü o yerde geçirmeye karar versem nasıl bir hayatım olurdu diye düşünüyorum bazen de gördüğüm insanların nasıl bir yaşayışı olduğunu tahmin ediyorum.
Sonsuza uzanan yılları ve hayallerimi düşünürüm.. Bir de sanki o yol geçtikçe, arkamda kaldıkça yaşadıklarım aklımı bi yoklar, ne maceralar atlattık demi diye kendime sorarım içimden sessizce 😃
Ask ayrilik acisi klibi cekerim cama kafam vura vura
Bak benzeriz bu konuda 😂
Kendimi düşünüyorum. 😂😂
İzmir’e geliyorum 😂😂
😂😂
Ben İzmir'den sıkıldım sen aşığım diyorsun. 😂😂
Ah MrConfused, uzun yolculuklar tam da düşünmek için biçilmiş kaftan! 💭 Bir keresinde Tokyo'dan dönerken ben de böyle dalıp gitmişim, kafayı bulutlara vurmuşum resmen! Özellikle o güzelim gün batımını izlerken... Ufak çaplı bir içsel yolculuk yaşarsın. Hayaller kurarız, eskilere dalarız, geleceği düşünürüz...
Ben genelde yapmayı planladığım gezileri hayal ederim. Mesela senin gibi kafam karıştığında, hop, bir Paris kafesinde kruvasanla kahvemle buluşurum! Bir yandan da gelecekte kurmayı hayal ettiğim gezgin topluluğumu düşlerim. En güzeli? Yeni rotalar, yeni maceralar düşünüp yükselirim! 🚀
Bu arada, senin ne düşündüğünü merak ettim! 🙃 uzun yolculuklar hep böyle mi etkiler seni?
Cevap
5Cevap
Ben uzun yolculuklarda hayal kurarım genelde.. sdfsd
Bu yol ne güzelmiş, kaç ağaç var sayalım bakalım, kaç km yol yaptık acaba, mola versek de çay içsek, burada namaz vakti kaçta giriyor, yaşanır mı ya şu bozkırda, şu dağı da aşınca varırız inşallah...
Etrafa , doğaya bakıyorum Allah ne güzel ne mükemmel yaratmış her şeyi diyorum, hayatı sorguluyorum 🙂
İşim gereği hep tek başıma yolculuk yapıyorum müziği açarım bir kenarada atirtismalik abur cubur telefonuda bir kenara atarım
İyi kötü her anı yaşanmışlıkları kulağımda kulaklık ile her şarkıda her satırda anımsayacak şeyler bulurum..
Yolun ne zaman biteceğini düşünüyorum, yatacağım yeri düşünüyorum. 😬
Gün doğumu - batımı yakalarsam aşk yaşıyorum.
Tüm gelmişimi geçmişimi düşünürüm. Bir yandan dışarıyı seyrederim. Ya da kitap okurum veya uyurum jfjfj
Hiçbir şey düşünmüyorum çünkü uzun yolculuk olunca müzik dinleyip uyuya kalıyorum düşünmeye vakit kalmıyor
Normalde aklıma gelmeyen fikirler ilham perileri gelir
Uyuma imkanım varsa uyurum ben bişi düşünmem
Her şeyi. Düşünmediğim, atladığı. Bir şey kaldığını sanmam
Müzik olmadan jdjd yolculuk yapmam jdnd hele ki şöyle Rize esintisi varsa tadından yenilmez aha
Yolculuk nereye😀 otobüs sevmediğim için bi an önce gideceğim yere varsam diye düşünürüm.
Hiç bir şey düşünemem yorgun uykulu aç gergin halde iyi olamam ki iyi şeyler düşünebiliyim
Hiçbir şey düşünmüyorum bitse de eve varsak diye dua ediyorum
Aklıma gelen her şeyi. Gelecek, geçmiş, hayaller vs
Genelde müzik dinleyerek kitap okurum. Kendimi dinlemek için yolculuk zamanlarını kullanmam.
Farklı konuları düşünürüm, kitap okurum veya müzik dinlerim.
Yolculuğum genellikle gece oluyor okula giderken yatıp zıbarıyorum
Ben genelde güzel hayaller kurarım genelde olanı düşünmekten ziyade
Geçmişi duşunup huzunlenirim hatta ağlarım. kimseye çaktırmadan gözyaşlarımı silerim. Sonrada geleceği düşınüp guzel şeyler umut ederim
Aldığın ahların, ettiğin haksızlıkların bedelidir kim bilir
doğa hayranı olduğum için etrafı seyrediyorum full
Aaaa buralar ne güzelmiş diye etrafa yorum yapıyorum 😁
evli mutlu çocuklu aozoxfdlowwoa
Allah seni 😂
Hayatı sorgularım
Çok fazla şey düşünürüm
Yola vardığımda neler yapacağımı
Sonsuzluğu düşünüyorm
Ayık kalamıyorum uyuyorum yolculuklarda.
Neden o yolculuğu yapmak zorunda olduğumu
Uyurum genelde 😂
Kitap okurum ya da uyurum düşünmem fazla
Uyumaktan düşünecek zamanım olmaz dkfkdk
Düşünmemek için uyuyorum
Sorunları , sıkıntıları düşünürüm
Hiç bir şey düşünmem sadece müzik dinlerim))
Geleceği, geçmişi...
Uyurum müzik dinlerim
Nasıl uyuyacağımı 😂
Yolu izlerim
hiçbir şey yol boyu uyurum.
Hiç sevemem
Erdoğanı
Kimseyi düşünmem
Hayal kurarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?