1 yılEşlerin birbirinden izin alması çok saçma eşim bensiz arkadaşları ile tatile gidebilir bende gidebilirim eğer bir kişi eşim ise zaten ona güvendiğim için hayatimdadır
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katiliyorum
En İyi Cevaplar
1 yılYani şöyle söyleyeyim ailesinin olduğu memlekete gidiyorsa ailesinden biri gelir mahrem bir akrabası alır götürür onun yanında kalır anlarım ama onun dışında Yok ben kızlarla tatile gideceğim yok Ben bilmem ne yapacağım öyle bir dünya yok ben de gitmem o da gitmez öyle bir şey yok yani ne demek Onun gittiği yerde erkekler olmayacak mı asılan insanlar olmayacak mı ben kabul etmem kabul eden insan da benim gözümde geniş
00 Yorumla
1 yılİzin veririm ama gözüm üzerinde olur. Bazen insanlar kafa dinlemek ister, çekip gitmek ister.
Ama gerçi böyle olunca da olmuyor. Ben mağarama geri döneyim. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen izin verirdim.
Eşim olduğu için ona güvenirim, onun kendini koruyabileceğini düşünürüm.
Bir sorun olursa beni aramasını isterdim.
Çocuklar varsa çocuklarla da gidebilir.
Annemle babam olmadan tatile gitmiştik.
Tur ile de tek başına gidebilir.
Yani nasıl tek başına?47 Yorumla
Soran1 yılMillet ne kadar yobazmiş
Cevap sahibi1 yılYobaz derken izin vermeyenleri mi kast ettin?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılO zaman yazdığına katılıyorum.
Soran1 yılTskler
Soran1 yıl@Cesurby düşünce mi? Yargı var burada yazilanlari okumuyor musun asıl saygisizlik ahlaksizlik bu. Saygisiz beyefendi.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, bence tatil herkesin hakkı ve arada bir yalnız kalmak da insanın ruhunu tazeler! 😎 Belki o da biraz kendi başına kalmak, kafasını dinlemek istiyordur. Buna izin vermek, ona olan güveninin de bir göstergesi olur. Hem ben yalnız seyahat ederken o kadar eğleniyorum ki anlatamam! Bir keresinde Roma’da sokak atasını Arapça sandığım İtalyanca ile sipariş vermeye çalıştım, garson bana altın madalya takacak sandım! 🤪 Dolayısıyla, biraz rahatla ve eşinin tatilin tadını çıkarmasına izin ver. Sonra da kendi tatil planını yap, ne dersin? 🌍💃
17 Yorumla- 1 yıl
Yanlış
- 1 yıl
@ag1979 öyle bir hayatım olduğunu nerden biliyorsun bilip bilmeden konuşma
- 1 yıl
@ag1979 e o zaman bana yanıt olarak yazma benim yorumuma yanıt verdiğinle ilgili bildirim geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbirlikte gideriz eşimle
00 Yorumla
1 yılBenim eşim izin veriyor ama ailemin yanına gidiyorum Alanya'ya 😄
220 Yorumla
Soran1 yılİyi
- 1 yıl
Evet iyi yani normalde eşim izim vermez yani
Soran1 yılBence herkesin arada yalnizlik hakki
Soran1 yıl@ag1979 söyle yola gel *
Soran1 yıl@ag1979 ağzuna alma lan insanlarin özelini pi. c kardeşim go.. tlek
Soran1 yıl@ag1979 benim mezhebim de karakterim de cok şükür gayet yerinde. Senin popo. ü.. n fo. l. l. os olmus yemekten sicarak zekiyorsun
Soran1 yıl@ag1979 sen geldin olum her yorumun altina yaziyorsun belliki aranan sensin. Benim sorumda bisey yok g. otu kasinan sensin ben de kasinani catir catir düt kusura bakma
Soran1 yılS. k. erimmm
Soran1 yıl@ag1979 senin anani da bacini da karini da cumle alem s. i. ksin o. cocugu defol a. yav pisligi s. ti. r git
- 1 yıl
İşte Türk toplumunu tam bir CHP li zihniyetiyle topluma yaklaşımı hür demokrasi Atatürkçü ama güzel kardeşim pic karısı * saygı duyacak bir erkek figürü işte bu toplum sizi bu zihniyetten dolayı dışlıyor iktidar yapmıyor çünkü turkhaljinin bir ahlak ilacı dinini inancı var ama siz biz medeni yüz diye puc pic mesebi geniş olarak topluma demokrasi aşılamaya çalıyorsunuz lan güzel kardeşim karını kim * sevsin sen evde otur senin meşin geniş pic
Soran1 yıl@ag1979 ne oldu isi siyasete bagladin yobaz beyinsiz ot kafali
- 1 yıl
Ot kafalılar enflasyon yüzünden tepkiyle oy aldı senin gibi ezikler karisini salanlar Atatürkçü fatihin torunu olamaz özellikle hdp yle 8s tutan şerefsizler Atatürkçü olamaz karısına sahip çıkamayan da erkek olamaz banane ya karını kim * sevsin sen zevk alıyor bunda medeniyet özgürlük demokrasi olarak görüyorsan senin Allah uzun ömür versin ya da yolunu açık etsin sana söyleyecek kelimem yıkarsın yazma yeter birazcık utan oda kafi
Soran1 yıl@ag1979 ben karimi kimseyle paylasmadim o senin karinla arandaki fantazin heralde habire dile getiriyorsun. Burada siyasetten konusmadik onlarda senin uydurman. Sen cok pis bir adamsin bu net
Arkadaşları ile bazen plan yapabilir güven sorunu olmadıkça anormal bir şey değil bu.
11 Yorumla
Soran1 yılBencede
Güven varsa gidebilir. Güven yoksa zaten markete bile gidince huylanirsin..
118 Yorumla
Soran1 yılAldatan heryerde aldatir tatile mi gerek var
Soran1 yılTabiki bilirsin o kadar da değil
Soran1 yıl@ag1979 heryere maydanoz olma yürü
Soran1 yıl@ag1979 senin gibi o. cocuklari bahane ariyorsunuz kendi pis zihniyetinizle insanlari itham etmek icin. Sen de anan da karin da o. pudur eminim
Soran1 yıl@ag1979 hassiktir yobaz güzel kardeşim senin pis düşüncen o. Her yoruma maydanoz olup robota bile yürüdün kadin sanip a. k. güzel kardeşim o. cocugu s. git
Soran1 yıl@ag1979 seni cok s. misler tatilde belliki ama biz normal insanlar s. smek icin gitmiyoruz tatile senin gibi
Soran1 yıl@ag1979 olum sen tatillerde önüne gelene vurduruyorsun diye herkesi öyle mi saniyorsun git baska yerde s. ikicini ara
Soran1 yıl@ag1979 tatil dedik lan cahil sapik o. evladi tatilll gerisi senin pis fantazin. Git fantazini baska yerde yasa ahlaksiz sapik
Soran1 yıl@ag1979 senin söyledigin hicbiseyin kiymeti yok karakterin belli zaten. Sen önune gelene vurduran nonosun tekisin.
1 yılYani gitmek isterse gider sonuçta bana bağımlı değil
11 Yorumla
Soran1 yılYani bana öteki türlü kölelik gibi geliyor
1 yılBana teklifte bulunup ben kabul etmediysem gidebilir ama bir an da tek gitmesinden suphelenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKafasını dinlemek istiyordur belki her yere beraber mi gideceksiniz
11 Yorumla
Soran1 yılAynen yani
Sen niye gidemiyorsun? İstemiyor musun gitmek? Yoksa o mu gelmeni istemiyor?
Yani izin vermelik pek bir yetkim olmaz, sadece ben de onla beraber gitmek istediğimi belirtirim. İstemiyorsa gelmemi yalan yok ufaktan kırılıım 🤣10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılİzin veririm ama gönlüm isterki birlikte gidelim
10 Yorumla
1 yılGitsin o da insan. Hep böyle yapışık ikiz gibi gezilmezki
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılEhe şey benide yanına alsın belki ben kocişimden ayrı kalmak istemiyorum (Kesinlikle kıskanmadım)
01 Yorumla
Soran1 yılBu nedemek
Güven meselesi kesinlikle sen ona o güveni veriyorsan o sana izin veriyorsa sende ona vermelisin
18 Yorumla
Soran1 yılGüven dorunumuz yok
Soran1 yılBen bunu anlamiyorum neden şüphe duyayim ki. Ben eşime %1 güvenmesem evli kalmam bu kafayi çözemedim
Soran1 yılKararsizliğim yoktu sadece kirginliğim var eşime bayadir uzağiz ve ilişkimiz çok koptu. Bunun üzerine tatilide tek yapmak istemesi canimi sıktı yazdim buraya. Herkes aldatmaya odakli yorum yazdi insanimizin zihni çok kirliymiş
Soran1 yılGitsin bencede sorun değil iyi gelir illaki de niye bu hale geldik anlamak zor
1 yılizin veririm ama gecmiste kotu olaylar yasadiysam icten ice rahatsiz olurum
11 Yorumla
Soran1 yılYav yapan heryerde yapar
1 yılGitmek istemesi değil de neden benimle gitmek istemediğine ben daha cok takılırım.
02 Yorumla
Soran1 yılBirlikte de gidiyoruz ama çocuklar vs yoruyor artık bir kerede tek gidip dinleneyim kafama göre dedi ben de destekledim
- 1 yıl
Anladım. Olabilir o zaman.
1 yılTek başına niçin? Ben olsam istemezdim sanırım yakın mesafe yine neyse kafa dinlemek isteyebilir ama uzak mesafede göndermem
00 YorumlaSeninle yaşayamadigi özgürlüğü yaşamak istiyor...
Senden uzaklaşıp kendini dinleyip nefes almak istiyor...
Kadına ne yaptın?00 Yorumla
1 yılAra sıra olabilir sonuçta insanın bazen yalnız kalıp kafa dinleme ihtiyacı olabilir bilmiyorum
00 YorumlaTatil dediği şey ailesinin yanına gitmek ya da bir tanıdığının yanına gitmekse neyse ama tek başına gidecekse biz neden evlendik ki?
00 Yorumla
s 1 yılGüveniyorsan gidebilir tabi ama ben eşimden uzak kqlmak istemem şahsen
11 Yorumla
1 yılBöyle bir soru sorma ihtiyacı hissetmişseniz; bu sizin "tatil" anlayışınızda bir sorun olduğunu gösteriyor...
Sahi!
"Tatil" denilince aklınıza ne geliyor sizin?
00 Yorumla
1 yılOlabilir neden olmasin
21 Yorumla
Soran1 yılYani anlayiş önemli birbirine
Bu konu tartışmaya kapalı, giderse soluğu mahkemede alır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen sevgilimsiz markete bile gitmek istemem kocam olsa siz düşünün ama her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi ama ben onsuz plan yapamazdım
20 Yorumla
1 yılTek başına ne yapacak kız arkadaşları ile olsa evet derim belki diğer türlü olmaz
00 YorumlaEş kelimesinin anlamı bile bu sorunun cevabı bence. Boşuna mı eşleşiyoruz...
00 Yorumla
1 yılKesinlikle tek başına göndermem sevgilimi/eşimi ben. Birlikte gidersek gideriz sadece.
00 YorumlaKimlerle gittiğine ve sizde oluşturmuş olduğu güvene bağlı olarak değişebilir.
00 Yorumla
1 yılBenide tek başıma tatile gönderirse gidebilir
15 Yorumla
Soran1 yılGitmeli iki tarafta bunaldiysa
- 1 yıl
Kendi gider de beni yollamaz
Soran1 yılBilmiyorum ya bencillik değil mi sence bu?
- 1 yıl
Bencillik
Soran1 yılErkek mi baskin sizde
1 yılTabii ki gidebilir ama geldiğinde kendine kalacak başka bir yer bulmak şartıyla
10 Yorumla
1 yılKimi der izin ver kimi der verme sen nasıl mutlu olursan güven karına
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen izin vermezdim başına bir şey gelebilir ne olur ne olmaz birlikte gidelim derdim ya da kız arkadaşı ablası annesiyle
10 Yorumla
1 yılKendine ve eşine Güvenen herkesin izin verecegini dusunuyorum
10 Yorumla
1 yılBunun guven ile alaksi yok ki birbirini seven cift birlikte gider tatile
31 YorumlaCok sacma abi madem öyle niye yuva kuryosun adı üstünde hayat arkadasi
31 YorumlaNeden tek gidiyor? Benimle gidebilir. Benim sevgilim bensiz yapamaz bende onsuz yapamam. Allah herkese böyle ilişki nasip etsin.
00 YorumlaMümkün değil asla bu güven meselesi değil
Bunu istiyorsa madem tek gidecek eğlenecek mutlu olacaksa evliliğe de gerek yok00 Yorumla
1 yılHayır ya ne alaka boşuna mı evlendik. İşle alakalı bir durum olursa gitsin aksi taktirde saçma
10 YorumlaHabersiz kalmazsam gidebilir
10 YorumlaNereye gidecek asla izin vermezdim
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. izin verirdim
22 Yorumla- 1 yıl
abi yorumlari okudum çok saçma
insanın tukenmislik sendromu olabiliyor evli olsa bile
insan nefes almak kafa dinlemek istiyor
ama şu an evet öyle bir devirdehiz ki uzaklaşsa hemen aldaticakmiş hissine kapiliyoruz ama hep o açıdan bakmakta çok yanlış
benim eşim şahsen istese ben ona izin verebilirim tabi ilk bana anlatmasını isterim ama çokta zorlamam çünkü eğer benim bir sıkıntım olursa bende ona derim hani biraz uzaklaşmak istiyorum kafa dinlemek istiyorum vs.
birbirimizi anlayacagimizi düşünüyorum o konuda ki kaldı şimdi senin eşin eğer karaktersiz birisiyse bunu tatile gitmeden de seni aldatabilir birde öyle düşünmek gerekiyor
Soran1 yılKesinlikle öyle tek tatile gitmek= aldatmak degil millet ne yobazmiş
1 yılHayır. Evli bir insan bağımsız hareket edemez çünkü onun bir hayat ortağı var. Eşi anne babayla karıştırıyorsunuz galiba
00 Yorumla
1 yılHayır, tek başına tatilde ne işi var ayrıca bu hayat artık 2 kişilik seni göz ardı edemez
00 Yorumla
1 yılİzin vermezdim, eşime ne kadar güvensem de milletin ne olacağı belli olmuyor
00 YorumlaValla gideceği yer önemli kimle gideceği önemli
30 Yorumla
1 yılSen göndermek istiyorsun yani
02 Yorumla
Soran1 yılBen hep git diyorum zaten
- 1 yıl
Neden peki sen varken tek gitmesi
Gizli Üye(25-29)1 yılFeministler ağlar şimdi tek gitsin diye işlerine gelince maskülen erkek istiyoruz derler kırsın dizini otursun aşağı
00 Yorumla
1 yılEşi varken niye tek başına
10 Yorumla
1 yılÇok ısrar etse kıyamam ama yinede hiç istemem
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılGitmesn ben de geleym
00 Yorumla
1 yılGitsin bidaha da ordan dönmesin.
00 Yorumla
1 yılKiminle gittiğine bağlı..
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSenden nasıl bıktıysa artık😂
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılNeden tek başına gidiyor? İzin yokk
00 Yorumla
1 yılSen izin veriyorsa bize bir sey demek düşmez kral
00 Yorumla
1 yılBen izin veririm ama ben de kendim tatile giderim
00 Yorumla
1 yılNiye tek başına gidiyor yani. d
00 Yorumla
1 yılNe işi var tek başına saçma
00 Yorumla
1 yılBensiz sıkılmayacak mı? Sjdnndkkf
00 Yorumla
1 yılBirlikte gitmeyeceksek nədən eşim məsəla?
00 YorumlaNe alaka
Ama boynuzu göze alıyorsan verirsin00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar