malumunuz yaz ayı geldi, türlü türlü sebepten tatil yapamayacaksıniz, bu durum da "eşinizin ya da sevgilinizin" tatile tek gitmesine izin verirmisiniz?
Eşinizin ya da sevgilinizin tek başına tatile gitmesine müsaade eder misiniz?
Her şeyi birlikte yapıp, sürekli dip dibe olup birbirimizi sıkmanın, darlamanın ne gereği var. Daha çabuk sıkılmamıza sebep olur bu. Ona güveniyorum ki birlikteyim, gidebilir. Gidemez göndermem deyip büyütmeye, güvenmediğin insanla birlikte olmaya gerek yok. En fazla, aldatır ve ayrılık yaşanır.
Ailesiyle gidecekse gitsin. Yoksa ayağını kırsın otursun ayağını küvete soksun evinde. Ben gönderemem tek başına tatile matile. Çok şükür güzel kardeşim değiliz 😏
Yapışık ikizler gibi heryere beraber gidilecek diye bir kural yok. Sonuçta eş. Akla başka şeyler sokmanın anlamı yok. Arkadaşlarıyle eğlenir gelir. Arada siz olmadan da sosyalleşmesi daha iyi gelir.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
44
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gidebilir tabii ki. Tek olmaz ama emanet edebileceğim bir erkek arkadaşı olmalı. İş yerinden ya da sosyal hayatta tanıştığı erkek arkadaşıyla hatta arkadaşlarıyla gidebilir. Kadınları kısıtlamamak gerek.
eşin sevgilin yanında iken açık açık alanen olmaz mutlaka birini yalnız görünce bir teklifte bulunan olur ama partneri diyelim var ise yanında iken olmaz yalnız gördüğünde söylemez ise insanlar zaten birliktelikler olmaz nasıl olucak peki size göre geçen gün ben örnek vereyim bir bayan gördüm uzaktan çok güzeldi yanına gittim konuştum görüşüyoruz şu an arkadaş olarak yanın da erkek biri olmuş olsa idi istemezdim numarasını tanışmayı düşünmez dim
erkek zihni ile düşünmek sorun olur onu tabiki bişey olmaz ama bunu da yapabilmek için ya bayan çok güzel olmalı veya bayanın karşıya davetiye çıkarması lazım ya ısrarcı olursa
ısrarcı olanlar da oldu da kenara susup oturmuyorum gereken cevabı verebilecek kapasitem var hatta fazlası var. hadi ordan edebilirim. kıymetli gotu yiyorsa bir daha gelsin. illa ağzımı bozdurdunn
korkulur senden ama hanımefendi düşün çok kalabalık bir bardasın türkiye deki barların ortamını biliyorsun 2 kadeh içince adam kıçı başı dağıtıyor alkolün etkisi ilede ısrarcı oluyot güvenlik desen 1 saatte gelecek anlatmaya çalıştığım bizim türkiyede ki erkeklerde sorun siz de değil ki anlaşılan sizde çok güzel çekici birisiniz
nerelisin merak ettim silah bıçak bizde oyuncak hangi ülkede yaşıyorsun bir çok avrupa ülkesini gezdim türkiyeli kızların avrupa görmüşü bir başka tatlı oluyor ama neden se hep kazma gibi ithal damat peşindeler neden
En İyi Cevaplar