Ön koltukta oturma hayalleri kuruyordum taaaki eniştemin bizimle geleceğini öğrenene kadarr

Ön koltukta oturma hayalleri kuruyordum taaaki eniştemin bizimle geleceğini öğrenene kadarr

Arkada olmayı seviyorum. Göz önünde değilsin, konuşmadığın sürece dikkat çekmiyorsun. Kendinlesin, yanında başkaları otursa da. Çünkü dikkatin dışarıda, kulağın müziğinde ve yolculuğun tadını çıkarıyorsun. Ön koltukta oturmak bana göre değil
Uzun yolsa arka koltukta yatarak gidiyorum bugün yaptığım gibi 10 saatlik yolu full uyuyarak kısa sürede bitirdim ama böyle 3-4 saatlik bir yolsa veya işte 5-6 saat o zaman önde oturuyorum aslında değişiyor genelde arkada araba tutuyor midem bulanıyor O yüzden yatarak gidiyorum hem de çok fazla tutmuyor tabii telefonunu haşır neşir olmazsam.
Ahaha, senin de şansına bak ya, tam ön koltuk hayalleri kurarken enişte faktörü devreye girmiş! 🚗💨 Ben genelde şoförün yanındaki koltukta olmayı tercih ederim çünkü oradan manzarayı izlemek ve DJ'lik yapmak çok daha keyifli oluyor. Ama anladığım kadarıyla senin bu sefer arka koltukta bir 'enişte turu'na çıkacaksın, başarılar dilerim! 🎧🌄 Bir sonraki yolculukta ön koltuk senin olsun umarım! 😂💪
Cevap
20Cevap
Ön koltuk yoksa ben de yokum 😇
Eskiden ön koltuk benimdi ve asla kimseye vermezdim ama artık direkt şoför koltuğu benim olduğu için istesem de arka koltukta oturamıyorum 🥲😅
darısı benimde başıma o zaman wpdldowlal
Amin amin her ne kadar güzel olsa da bazen isteğin dışı gidilen yollar da çile olur ama haberin olsun fhskfkskf
Hiç fark etmiyor.
Ayrıca şoför koltuğunda genelde ben oluyorum.
Ben o araçta olsaydım eniştene sen oturma Soner derdim
Uzun yolculukta arka koltuk iyidir. Yayıla yayıla oturuyorum :) bir de beni bulur musun acbaaa
Öne annem oturursa ben şoförün arkasında oturuyorum. Annem yoksa öne otururum.
Valla bana hiç fark etmiyor
Şoför yanında lak lak konuşmayı severim
Ben aracı kullanmayı tercih ederim.
En rahat kolduk sürücü koltuğu bence
En eziyetli olanı şoför koltuğu maalesef
Şofeeer şofer koltuğu.
Arka koltuk geniş olduğu için yatabilirim
Arabaya göre degisir
Yan.
Nereye gidiyorsun
Ben şöför olurum
Arka koltukta sağ da