Beklenmedik değişiklikte bilinç uyanır. Beklenmeyen kaç sey oldu hayatında?
Bilincin açık olmaması demek, hiç yaşanmamış demek. Ne kadar üzücü. Dilimi dondurucunun içini yalarken yapıştırdım 🤣 jajaja ağaçtan ağaca atlarken bacak aramın üstüne düştüm. Nefesin kesiliyor 🤣🤣🤣 dün de lastik geldi, düşerken ağzım açık kum doldu jajaja ve suyun altında taşı tutarak yürüdüm. Bir çok şey işte. Şu bal gibi rengi suyun altında izlemeyi seviyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaşamadk biz ağaçtan ağaca atlamiyorz
Balkondan balkona atlıyorz
Bizim agzimza kum dolmuyor
O ağzına bir fermuar şart
Rahatım. Her tarafım öyle 😜🤣🤣🤣
Allah akıl fikir versin gerisi boş öyle degl mi
Çok boş, doyasıya yaşamam gerek 🥰
İymis
Hayatımın çoğu beklenmedik yıpratıcı değişiklik ile dolu
Evlen şu adamla bir an önce de paylaşın ikinizin de yükü azalsın 🤣 düğün de iki oyun kafası oynarız
Dur abime az kaldı sonra biz inşallah🥹🥲🦦
Abin de sana yüzük denettirmişti jajaajajajaja 🤣
Onu unutamıyorum bende travma o…😂😂😂
Sen fenasın, acısını Çin işkencesi ederek çıkarırsın 🤣
Bir elime geçmedi müsait olamadım hafta içi burnundan getiricem onun
Zeynep randevu veriyorsun 🤣 korkulur senden 🤣🤣🤣jaajaa
Ya sen hala denizde misin 😂😂😂
Renkteyim
Grinin 50 tonu mu bu hangi renk😂😂😂
Grinin 50 tonunu beğendin mi? Sen bir de turkuazın elli tonu izle. Daha özgürce 😜🤣
Hahahahha 🤣 püghhh sana 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Her yerde turkuaz, sağa dön sola dön, gökyüzüne bak basit ama her yerde 🤣
Filmi izlerken öyle demiyorsundur ama? 🤣
Yaşasın Türk'ün gücü 😂😂😂
Çevir çevir mangalı 🤣🤣🤣
Çevirecem seni merak etme🤣🤣🤣
Misss gibi de çocuğum 🤣ajajjajajaaj haftasonuda iyi gider piknik 🤣
Dalmak için hangi bölge iyi
Kaş kanyonu dene
Tamam
Bodrumda batık isveç gemisi de olabilir. Ne tür bir dalış
Scuba
Sen hiç dalmadın mı? 🤣
Çanakkale’de eğitimini aldım devam ettirmedim bu yaz tekrar denemek istiyorum niye sordun
Aaaa süper. Biliyor mu acaba diye merak ettim. Neden devam etmedin. Yaşadığın yerde deniz yok mu?
Yl yeni bitmişti o dönem karışık ilişki hayatı vs kafamı toplayamadım. Kaşa hiç gitmedim bu yaz denicem herkesten duyuyorum gösterişli yer diye
Türkiye her yeri güzel. Denizi muhteşem, gösterişli. Aaaaa Çok takmışsın kafana.
Her canlıda olur öyle zamanla azalıyo teşekkür ettim önerilerine
Baya soğuk birisisin. Tatile git rahatla. Rica ederim. Iyi geceler 😊
Yazı diliyle anlaşılmaz o
Günaydın 🌞 anlaşılır az çok
Hayır günaydın
🤣 Şok oldum. Günaydın diyorsun jajajaja bugün mutlu hissediyor musun?
Tatlım ben hep iyiyim de emoji sevmiyorum üşeniyorum
Anladım şimdi. Sen direk konuşuyorsun sanırım. Birazda sıkıyorsun. Nasıl hep iyi olmayı başarıyorsun?
Ne sıkıyorum yo aynen direkt düz. Gözümü yeni güne açtığım heran yenileniyorum niye demotive olayım ki?
Gözümü açınca ya su ya da smoothie yapıyorum. Daha da iyi hissediyorum. Her zaman iyi olman garip geldi. Ben günü 8.6 civarı bitirsem de arada kötü hissediyorum. Sonuçta yaşıyoruz yani
Kötü giden bir ilişki sonrası baya köklü değişiklikler mi oldu. Beğendim iyi hissetmene
Hiperaktif hızlı yaşayan kişilerde ani iniş çıkış olur ben de öyleyim 1 saate dünyaları sığdırırım birden modum iner dalgalı kur gibi. Hiç konuşmak istemiyorum o konuları boş ver gün yeni gün
Vay vay mood on veni vidi vici. Güzel geçsin haftasonun. Neler yapacaksın?
Yemin ederim tüm enerjimi aldın 😂 git burdan
Sana enerji gönderiyorum dans ederek. Ooo ooo mastika mastika, komaniçi castika, hulala fulala 🤣 oooooo oooo
😂
Bak ben de daha iyi hissettim. Güneşin altında yaptığım dans işe yaradı🤣 Nerede yaşıyorsun?
Bir süre tr, güneşte çok durma
Şort var. Bir de tişört terlik. Genelde çıplak Ayakla dolaşmayı severim. Rahat oluyor. Bana kalsa hepsini çıkarıcam da toplum da ahlaki bir durum doğru olmaz diye. Ormana. Gizli koylara gidiyorum 🤣
Güneşi sevmez misin?
Yazlık yerde nolabilir bi şal bağla geç sorana eylem yapıyorum dersin airbnb evide olabilir. Yok ya aşırısını sevmiyorum normalde yarım gün salon açmam lazımdı açmadım
🤣 Eylem yapmayıp bilerek gezdiği çoğu bilecek burada 🤣 jajaja tatil yap. Biraz kafa dinle. Müzik açtın mı?
Boşluğuma geldi kahkaha attım offff
Gülmene de kızıyor musun? Neden güldüm o tatlı dudaklarımla 🤣 deli off çekiyor
Neye güldüğümü bilmiyosun 😂 yorumu görgükçe gülücem uzun süre
Söyle bileyim. Nasıl geçiyor? Deniz çok güzel bulut geldi, güneşi kapattı. Biraz dinlenip giricem denize
Gökten haberim geliyo sana arada tatile git kafanı dinle diye direnmene gülüyorum 😂 ben salonu yeni açtım 10a kadar gider
Bi de su altı çekimi için kamera lazım, fiyat aralığı önemli değil fotoğraf videolar net olsun piksel olmasın böyle iyi bi alet şart sen yaz akşam incelim. Youtube videolarını izledim havada görüntüler net bana onların ismini bi söyle rica edicim
Insta360 x4 al. Diving set at. Dalış için de 50 mtre ya kadar kullanırsın
Hep tatil kafasındayım. Ama iş, çalışmamda gerek
Ne salonu bu?
İnceliyim şu makinaları, pole salonum var
Lise zamanı Antalya Ted koleji basketbol şeçmelerine evden kaçıp gelmişim. Akşam kız arkadaşımla arkadaşı beni, kalenin orada clube götürdü. Ben 2 bira da kafam güzel oluyor. 🤣 Içtim içtim. Sabah fotograf gösteriyor. Direğe çıkmışım, dans etmişim. Millet baksırımın içine her tarafa para yapıştırıyor. 🤣 Jajaja vay be geçmiş de ne eğlenceliymiş
Pole disiplindir bu ne baksır arası bahşiş ne ya ama hangi müzikte dans ettin merak etmedim değil
Kafam güzeldi. 10 yıldan fazla olmuş. Hayatta öğrenebileceğin her şey disiplin istiyor. Polenin bir ayrıcalığı yok 🤣
Ya mevlanaya bağlama pole ayrıcalıktır estetik fizikte uygun hantal bedenle o dansı yapamazsın her ayrıntıyı hatırlayıp müziği unutman 😂
Fotograf çekmişlerdi.
Getir direği ağzının suyunu akıtacak direk dansı yapayım sana 🤣
Estetik bedenim, fiziğim uygun, esnek, enerji doluyum
Ona ben karar veririm bakalım eğitilmeye uygun mu ama erkeklerde polede meraklı yapanı var doğuştan yatkın olanı var 😂 ben seçerim müziğini nope direk sorun değil
Sen seçme, berbat ediyorsun. Sonra tatilde kesmez 🤣 ben eğlencesine keyfine oynarım 🤣
Beni hiç ilgilendirmiyo😂 şimdi uyumaya gidiyorum tatili düşünürüm
Ikimiz varız. Nasıl ilgilendirmiyor. Sen oyna o zaman. İyi geceler 😊
Ben oynuyorum zaten sen biraz kafanı dinle
Dinliyorum. Bana biraz daha bekle gece olunca sokakta araba azalır, longboard sürersin yokuş aşağı diyor.
Sen olsan nasıl kafa dinliyorsun.
Uykumu kimse bölemez bb derim sen de yap sabahtan bu yana bu ne hareketlilik ya
Sabah Günaydın mesajı at. Iyi geceler. bir şey yapmadım daha 🤣
Günaydın keyifler iyi geçsin
Hortumu alıp bahçe suladım. Havaya suyu atıp üstümü ısladım. Keyifli geçiyor 🤣
Günaydın 😊
Sen ne yapıyorsun? Pole mi 🤣
Unutmuşum burayı ya
Yoğunsan normaldir 🤣
Her şeyi bilmen harika ya eğitilen
Halen öğreniyorum 🤣 sen nasılsın?
Öğrendiklerin seni besliyosa ne güzel😊 ama sürekli poleye karşı gülmen acaba kırıcımı veya aşağılıyo musun anlamadım. İyi olman hala enerjinle seni güçlendirmiş hep öyle kal😊
Bi de bahçe demişsin bahçende neler var
Zambak var güller var, Karan filler var.
Yeni geldim denizden
Yaşadım maalesef hayal kırıklığına uğradım.