Tatil & Seyahat Bu haftasonu için planlar yapıldımı KScanlar? tolgadgn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnşallah güzel bi hava karşılar bizi ve haftasonumuzun çok iyi geçmesi dileğiyle? Güncellemeler+1 yıl 😎yeni uyananlarda sorumu cevaplasın lütfennn haftanın son iş günü herkeze GÜNAYYYDINNN Bu haftasonu için planlar yapıldımı KScanlar? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eğitilme Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlık yaşarım. Tadını çıkararak 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hiç planım yok 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Arkadaşlarla Eskişehir'de Hava Müzesi'nde Kahve Festivali'ne gideceğim. Yağış bastırırsa arabaya veya bir AVM'ye sığınırız. 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bugünün planını bile yapmadım daha dur ayol 0 4 Yorumla tolgadgn +1 yıl Umarım güzel bi gün geçirirsin Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Evren duy bunları 👋 Yorumla tolgadgn +1 yıl 😀evrenin tümüne sesim gidermi bilmem ama temennim bu yönde açıkçaaı astrolojiye ilgimiz. var mı acaba? Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Az biraz var Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. evet yaptım güzel bir kamp yapacağım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Planm yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlık yaşarım. Tadını çıkararak
Hiç planım yok
Arkadaşlarla Eskişehir'de Hava Müzesi'nde Kahve Festivali'ne gideceğim. Yağış bastırırsa arabaya veya bir AVM'ye sığınırız.
Bugünün planını bile yapmadım daha dur ayol
Umarım güzel bi gün geçirirsin
Evren duy bunları 👋
😀evrenin tümüne sesim gidermi bilmem ama temennim bu yönde açıkçaaı astrolojiye ilgimiz. var mı acaba?
Az biraz var
evet yaptım güzel bir kamp yapacağım
Planm yok
Ne planı abi be
Yapıldı tabi mk