AVM olur Tarihi yerler olur lokantalar olur müzeler olur ve dahası... yaşadığınız şehirde nereleri önerirsiniz "burayı görmen lazım şurayı görmeden bu şehri gezdim deme" gibi

AVM olur Tarihi yerler olur lokantalar olur müzeler olur ve dahası... yaşadığınız şehirde nereleri önerirsiniz "burayı görmen lazım şurayı görmeden bu şehri gezdim deme" gibi
Odunpazarı evleri, Eti Arkeoloji Müzesi, OMM, Cam Sanatları Müzesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykelleri Müzesi, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Şelale Park, Kentpark (yapay plajı içinde), Doktorlar (İsmet İnönü) Caddesi, Porsuk Çayı Adalar, Espark AVM, Kanatlı AVM, Özdilek AVM, Cassaba Modern, Barlar (Vural) Sokağı, Papağan Çibörek, Karakedi Bozacısı, Balaban Köfte, Met helvası, Yazılıkaya (Midas Antik kenti), Sivrihisar, Çifteler Sakaryabaşı (Sakarya Nehri'nin kaynağı).
Harikasın
Ben de teşekkür ederimm
Çok var ama topkapı sarayını görmeni isterim
Umarım ben de merak ediyorum
Cevap
3Cevap
Anıtkabir.
Yaaaaa yerim. Hangi şehirde yaşadığını öğrenmiş olduk akhsjsbs
E tabi akla bir tane geliyor sfsddf
Sen benim yorumuma cevap mı verdin cidden şaşırdım ve mutlu oldum bir kaç tanesine cevap vermemiştin sjhsjshsj
Evet çok bildirim var bakamıyorum hepsine sdfsd
Tahmin etmiştim neredeyse her soruda yorumlarını görüyorum ve okuyorum ciddi birisin baya ve kalbin kırılmış gibi hissettim
yaşadığım şehir bir evren gibi. gez gez bitmez.
Ben dün engellediğin acımadan reddetiğin kişiyim. İnan bana dünden beri çok kötüyüm lütgen yapma bunu Allah rızası için yemin ederim çok kötü oldum silip atma arkadaş kalalım hiç değilse arada nasıl olduğunu bileyim bunu söylemeden engelledin son kez Allah rıazsı için bunu istiyorum senden olumsuz bir şey yazarsam beni engelleyebilirsin yazmam biliyorsun yeniden kabul ediyorum ama lütfen arkadaş olarak bari bir şans ver lütfen kötü bir şey yapmadım sana
Çok bir yer yok alışveriş merkezi Anıtkabir
Yedigöller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?