Tatil & Seyahat En sevdiginiz yolculuk hangi taşıtla? dertdinlenir28 Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Siz hangi yolcu tasidini tercih ediyorsunuz ve zevk aliyorsunuz Otobüs Tren Uçak Şahsi araç Gemi Yurumek 😁tavanvay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiginiz yolculuk hangi taşıtla? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Şahsi araç 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 853 cevap paylaştı. Trenle yolculuk çok hoş oluyordur hiç denememiş olsamda 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı. Otobüs ve gemi diyorum malessef gemide yolculuk yapmadım ama çok araştırdım aklıma yatı. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı. Otomobil ile 😍🛣️ 1 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Manita ve araba ile uzun yol veya kafa dengi arkadaşlarla da olabilir 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl En guzeli bence Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 574 cevap paylaştı. Bu seçeneği işaretlemiş olsamda çoğu kez motorla gitmek zorunda kaldığım olmuştur.Ne olursa olsun en güvenli ulaşım aracı bencede uçak. 0 0 Yorumla
Nil_Nil_92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Tren yolculuğu hepsinden keyifli hatta yerine göre tatilin kendisi :) 0 7 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Bnce sıkici hic uaptnmi Yorumla Nil_Nil_92 +1 yıl evet yaptım :) Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Nereye nasildi Yorumla Nil_Nil_92 +1 yıl Doğu ekspresi ile Eskişehir - Kars gidip geldim muhteşemdi... :) Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Oo arkadaslarnlami😌 Yorumla Nil_Nil_92 +1 yıl evet :) Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Guzel ben sıkildim valla trnde Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Şahsi araç olacak, geze geze gideceğim. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 390 cevap paylaştı. Şahsi araç gibisi yok açıyorım müziği koyuluyorum yola en güzel tedavi 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl karavan olcak özel şçfor bas gaza uçalım içerde hard... 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Şahsi araç iyi ama kullanmayı pek sevmiyorum. Otobüslere alıştım. Güzel oluyor. 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Araba ile olan yolculuk tercihim olur digerlerini pek sevmiyorum. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 623 cevap paylaştı. Şahsi aracimla ve gece yolculuğunu çok severim 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Uçak tabiki ilk korkuyorum ama olsun kısa zamanda birden fazla şehir mükemmel bir şey skksjsjs 0 0 Yorumla
Blue_Star Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şahsi araç bnce yanında kafa dengi biri olacak ve geze geze gideceksin...😎 0 0 Yorumla
sevinoylesine Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Şahsi araç daha güvenilir ve eğlenceli oluyor bence 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Bncede olursa eger Yorumla
Tatlı_sinir Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Trene hiç binmedim ama en zevklisi tren bence 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şahsi araç gibisi yok 1 3 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Parasinolana Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hee hemen hemen herkesin var bir aracı. Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Ama binmiole Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı. Şahsi araç kesinlikle 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bana uçak bileti alın 😂🤣 0 18 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Hemen alalim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Nereye gidecem 😂 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl 😁emin önu uskudar😁 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İstanbul sevmem ben en iyisi evin önüne çıkayım 😂🤣 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Sen koye git ya 😁😁 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Zaten köyde yaşıyorum 😂 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Ana en guzeli gi😁😁 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Sogukmu koy Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yoo bizde sizin gibi 4 mevsim yaşıyoruz 🤣 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Yha hangi koy Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sanki söylesem tanırsın 😂 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Ne biliom belki komsuyuž 😁 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İşte bu yüzden kimseye söylemiyorum 😂🤣 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Akraba cikariz die haklisin o konuds djdjhd😁 bska yerden sole Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Aman be akraba sevmem 😂Yabancı kalalım 🤣 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Degizliz be😁😁 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Takip isteği atıp duruyon kabul etmem ki 😂😂🤣 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl 😁 gormemssndir die shsbsb Yorumla
şevval7282736 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bence ucak deneyimlediğim de güzeldi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Otobüs 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 315 cevap paylaştı. Uçak en sevdiğim 1 0 Yorumla
Naninoblabla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şahsi araç 1 3 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Gezdirem Yorumla Naninoblabla +1 yıl Olur Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Hemen Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl araba 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Guzel olanaala Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kendi arabam ve uçak 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Guzel bacimm Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yayan yayan 🤨🤣🤣 0 3 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl benim gibi garip😁 Yorumla tugce082000 +1 yıl Araba var ama sevmem ben Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Bn severm ama arabam yok Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 368 cevap paylaştı. En güzeli uçak 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 755 cevap paylaştı. Uçak 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tren 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. Uçak - kendi aracım 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. tabutun içinde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Şahsi araç
Trenle yolculuk çok hoş oluyordur hiç denememiş olsamda
Otobüs ve gemi diyorum malessef gemide yolculuk yapmadım ama çok araştırdım aklıma yatı.
Otomobil ile 😍🛣️
Manita ve araba ile uzun yol veya kafa dengi arkadaşlarla da olabilir
En guzeli bence
Bu seçeneği işaretlemiş olsamda çoğu kez motorla gitmek zorunda kaldığım olmuştur.
Ne olursa olsun en güvenli ulaşım aracı bencede uçak.
Tren yolculuğu hepsinden keyifli hatta yerine göre tatilin kendisi :)
Bnce sıkici hic uaptnmi
evet yaptım :)
Nereye nasildi
Doğu ekspresi ile Eskişehir - Kars gidip geldim muhteşemdi... :)
Oo arkadaslarnlami😌
evet :)
Guzel ben sıkildim valla trnde
Şahsi araç olacak, geze geze gideceğim.
Şahsi araç gibisi yok açıyorım müziği koyuluyorum yola en güzel tedavi 🤣🤣🤣
karavan olcak özel şçfor bas gaza uçalım içerde hard...
Şahsi araç iyi ama kullanmayı pek sevmiyorum. Otobüslere alıştım. Güzel oluyor.
Araba ile olan yolculuk tercihim olur digerlerini pek sevmiyorum.
Şahsi aracimla ve gece yolculuğunu çok severim
Uçak tabiki ilk korkuyorum ama olsun kısa zamanda birden fazla şehir mükemmel bir şey skksjsjs
Şahsi araç bnce yanında kafa dengi biri olacak ve geze geze gideceksin...😎
Şahsi araç daha güvenilir ve eğlenceli oluyor bence
Bncede olursa eger
Şahsi araç veya uçak.
Trene hiç binmedim ama en zevklisi tren bence
Şahsi araç gibisi yok
Parasinolana
Hee hemen hemen herkesin var bir aracı.
Ama binmiole
Şahsi araç kesinlikle
Bana uçak bileti alın 😂🤣
Hemen alalim
Nereye gidecem 😂
😁emin önu uskudar😁
İstanbul sevmem ben en iyisi evin önüne çıkayım 😂🤣
Sen koye git ya 😁😁
Zaten köyde yaşıyorum 😂
Ana en guzeli gi😁😁
Sogukmu koy
Yoo bizde sizin gibi 4 mevsim yaşıyoruz 🤣
Yha hangi koy
Sanki söylesem tanırsın 😂
Ne biliom belki komsuyuž 😁
İşte bu yüzden kimseye söylemiyorum 😂🤣
Akraba cikariz die haklisin o konuds djdjhd😁 bska yerden sole
Aman be akraba sevmem 😂
Yabancı kalalım 🤣
Degizliz be😁😁
Takip isteği atıp duruyon kabul etmem ki 😂😂🤣
😁 gormemssndir die shsbsb
Kafana göre diyorsan şahsi araç en iyisi
Şahsi araç candır
Uçak. Haftada 2-3 defa bindiğim için alışkanlık oldu.
Uçak tabikide mecburen
3d soyutlanmış uzay aracı ve jet
Bence ucak deneyimlediğim de güzeldi
Tren ama denemedim hayalim 😌
Trenle ama biraz daha hızlı olsa keşke 🤣🤭
Tren en güzeli
Otobüs
Uçak en sevdiğim
kendi aracımla ve mümkünse yalnız..
Tren
Şahsi araç
Gezdirem